Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 009 - I can love you more than this.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:00

478

3

386



009 - I can love you more than this.

Image and video hosting by TinyPic

Zayn Javadd Malik.

‘Liam, bedankt voor het adres van Angel’ Hij kijkt me lachend aan. ‘En, bedankt… dat ik hier een tijdje mag blijven’ ‘Sure, all the time!’ Liam klopt me op mijn schouder. ‘Ik hield het echt niet meer uit bij Perrie.. Toen ze vervelend ging doen over dat ik een middagje met Nathan speelde, was het helemaal klaar.’ Nadenkend tuit ik mijn lippen. ‘Dude, je hoeft je tegenover mij niet te verontschuldigen hoor.’ Liam grinnikt bij zijn woorden. ‘Ik ga maar eens naar bed, zou jij ook moeten doen! Ga je vriendin achterna!’ Lachend duw ik Liam de bank af. ‘Oké doei!’ zonder verder nog iets te zeggen loopt Liam de gang op. Vijf seconde later steekt hij zijn hoofd weer door het deurgat. ‘Grapje, slaap lekker!’ Ik grinnik nog even, drink mijn laatste slokje cola op terwijl ik naar de keuken loop en zet daar mijn glas in de vaatwasser. Ik zet hem nog vlug aan, en loop dan de logeerkamer van Liam en Danielle in. Ik trek mijn shirt en broek uit en laat ze naast het bed op de grond vallen. Ik leg mijn zaakje nog even recht in mijn boxer. Ik sla de dekens open waarna ik lekker in bed kruip. Een blij gevoel overspoeld me. Ik heb een kind. Een zoon die als twee druppels water op me lijkt. Hoe verast kan je worden als je een paar weekjes vakantie hebt. Morgen in de studio ga ik het de andere vertellen. Een traan van geluk loopt over mijn wang. Ik grinnik. Watje!

‘GUYS, PLEASE!?’ Harry, Niall, Louis en Liam maken er elke keer weer een bende van als ze samen zijn. En wie mag alles weer opruimen? Ik denk aan gisteren. Hoezo geen verantwoordelijkheidsgevoel? Puh! ‘JONGENS, ik wil zo graag iets vertellen!!’ Waarom bedacht ik dit niet eerder. Na mijn woorden had ik alle aandacht. ‘Oké, niet schrikken..’ ‘Oh nee.. Zayn, wat heb je uitgevreten?’ Louis kijkt me geschrokken aan. ‘Ik zei NIET schrikken’ Ik rol met mijn ogen. ‘Waar moet ik beginnen…’ mompel ik. ‘Wat dacht je van… bij het begin?’ Niall… ‘Oké, dat kindje waar ik gisteren bij Liam mee speelde..’ ‘Lijkt verdacht veel op jou!’ onderbreekt Harry me. ‘Klopt, je herinnert je Angel?’ Met zijn wenkbrauwen wiebelend knikt hij. ‘Nou ja, acht maanden na die nacht… heeft ze Nathan gekregen.. Het is mijn zoon.’ Stilte. ‘Wacht eens, je bent toch negen maanden zwanger?’ Liam slaat Louis op zijn achterhoofd. ‘Te vroeg geboren?’ Zuchtend schud hij zijn hoofd. Louis maakt een O met zijn mond en kijkt me verontschuldigend aan. ‘En nu?’ Met zijn handen in zijn haar gevlochten kijkt Harry Liam en mij omstebeurt aan. ‘Ik ga hem leren kennen. Ik ben gisteren nog even bij Angel thuis geweest, en we hebben het erover gehad.’ Blij kijk ik de jongens aan. ‘En Perrie?’ Niall bijt op zijn lip. ‘We’re done.’


Reacties:


perfectnarry
perfectnarry zei op 4 dec 2013 - 17:29:
wauww superleuk! melding weer (:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 3 dec 2013 - 20:14:
Echt heel erg leuk! Melding xx


justmissF24
justmissF24 zei op 3 dec 2013 - 19:22:
Haha zn zaakje ng eens recht genius haha wel egt leuk melding voot het volgende hoofdstuk!! Xx