Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Danger » Wat kan het jou eigenlijk schelen?

Danger

3 dec 2013 - 22:14

2338

0

359



Wat kan het jou eigenlijk schelen?

Mijn ogen vlogen open terwijl ik naar zijn open zij keek. ‘’Wat is er in godsnaam met je gebeurt?’’ vroeg ik, luid genoeg voor Justin om het te horen, maar te zacht voor mijn moeder.

Maar hij kuchte alsof het niks was. De idioot. ‘’niks.’’

Ik trok een wenkbrauw op. ‘’Hoe dom denk je dat ik ben?’’ ik legde mijn handen op mijn heupen.

Hij grijnsde. ‘’Wil je echt dat ik daar antwoord op geef?’’

Ik rolde met mijn ogen. ‘’Wat ben je ook een lul.’’

Hij lachte en gaf me een knipoog, waarna hij naar zijn zij greep.

Ik rende naar hem toe, bukte, en drukte zachtjes op de wond. ‘’Nu even serieus, Justin. Wat is er gebeurt?’’ ik keek hem aan.

‘’niks.’’ Herhaalde hij zichzelf.

Ik drukte weer op de wond, maar dit keer harder.

Justin kromp in elkaar. ‘’fuck, dat doet pijn Kelsey. Voorzichtig.’’ Siste hij.

‘’Weet ik.’’ Ik keek hem weer aan. ‘’vertel me wat er is gebeurt, of ik druk weer. Maar dit keer nog harder.’’ Ik kneep mijn ogen tot spleetjes.

‘’Je bluft.’’ Mompelde hij.

Ik gaf hem een ‘oh echt?’ blik, terwijl ik naar beneden leunde, en weer op zijn zij drukte zoals ik had gezegd.

Hij duwde mijn hand weg, en deed een stap achteruit. ‘’verdomme Kels. Jezus.’’ Siste hij.

Ik kuchte. ‘’Ik zei dat ik het zou doen, en ik doe het zo nog een keer hoor.’’ Ik leunde weer naar beneden, maar Justin sprong snel achteruit.

‘’oké, oké.’’ Gromde hij. ‘’Ik zal het vertellen, maar doe eerst een stap achteruit.’’ Hij maakte met zijn hand een gebaar dat ik achteruit moest stappen. Wat ik vervolgens ook deed.

‘’oké.’’ Ik vouwde mijn armen voor mijn borst. ‘’nou, vertel.’’

Hij leunde tegen de muur, met zijn hand op zijn zij. ‘’herinner je die klootzak nog die we tegen kwamen in het restaurant?’’

Ik dacht terug, en herinnerde de lange man, met bruin haar en groene ogen. Ik knikte als antwoord op zijn vraag.

‘’Nou, toen ik je hier had afgezet, ging ik terug naar mijn huis, en zoals je weet zijn de andere jongens daar. We chillden wat, toen Bernie zei dat we nog onopgeloste zaken hadden op ons territorium—‘’

Ik trok mijn wenkbrauwen op in verwarring.

Hij zuchtte. ‘’Dat zijn plaatsen van verschillende groepen, maar ze zijn allemaal verdeeld. Daar gebeuren de meeste zaken enzo.’’

Ik knikte nogmaals, maar dit keer in begrip.

‘’Ik liep op de rand van het territorium van The Kings en Luke, de jongen van het restaurant, was daar ook en natuurlijk denkt die idioot dat hij met iedereen shit kan beginnen en er vervolgens mee weg komen.’’ Hij gromde kwaad. ‘’dat stuk onkruid begon onzin uit te kramen, en sloeg vervolgens met zijn vuisten in het rond. Ik kon zijn eerste slag ontwijken, en ik kon hem raken in zijn kaak. Hij herstelde zichzelf snel, en sloeg mij in mijn maag. Ik klapte dubbel, en hij sloeg me vervolgens op mijn rug. Ik stond op, en sloeg hem tegen de grond, en schopte vervolgens met mijn voet tegen zijn rug. Op een of andere manier kon hij onder me weg komen, en sloeg me in mijn gezicht en ribben. En op het moment dat ik hem een dreun zou verkopen, haalde hij een mes te voorschijn, en stak het in mijn zij—‘’

Mijn mond viel open in shock.

‘’—maar toen haalden de jongens van zijn groep hem van me af, en zeiden dat ze andere zaken moesten afhandelen.’’ Justin ’s ogen waren donker van haat.

‘’Dus ze hebben je daar gewoon laten liggen?’’ vroeg ik, mijn ogen wijd van verbazing dat iemand dat zou kunnen doen. ik bedoel, ik wist dat er mensen harteloos waren, maar zo erg?

‘’Ik had ze allemaal gepakt als die sukkels hem niet van me af hadden getrokken.’’ Justin negeerde me, hij gromde toen hij aan het incident terug dacht. ‘’Ik krijg die klootzak nog wel een keer.’’

‘’Niet doen.’’ ik schudde mijn hoofd. ‘’geweld is nooit de oplossing.’’

Hij draaide zijn hoofd naar me om, een blik van ongeloof in zijn ogen. ‘’Wat ben jij? Een priester? Rot op, ik pak hem de eerst volgende keer als ik hem tegen kom.’’ Hij drukte zijn lippen op elkaar. Ik zag de woede in zijn ogen. ‘’Als hij denkt dat hij me zomaar neer kan steken met een mes, en er mee weg kan komen, dat zal hij nog eens wat beleven.’’ Hij had een blik in zijn ogen, die ik niet goed kon beschrijven.

Ik zuchtte. ‘’doe eens rustig. Het laatste wat je nu wilt, is jezelf op de winden, en dat je bloed gaat stollen.

‘’Wat kan het jou eigenlijk schelen?’’ sneerde hij.

En daar gaan we weer met zijn bipolaire gedrag.

‘’je bent mijn moeder niet!’’ ging hij door.

‘’Nou, het kan me wel schelen, en je kunt er niks aan veranderen, dus accepteer het.’’ Sneerde ik terug. Hoe durfde hij zich als een klootzak te gedragen, terwijl hij in mijn huis is?

Hij zou zijn mond open trekken, maar ik was hem voor. ‘’Jij kwam naar mij, weet je nog?’’ ik wees voor me, naar zijn lichaam op mijn slaapkamervloer.

Hij zei niets, en dat gaf mij het antwoord dat ik wou.

‘’precies.’’ Ik gaf hem een neppe lach, trots dat ik voor een keer een ruzie gewonnen had, en hem de mond had gesnoerd.

Nadat we daar een paar minuten hadden gestaan, zag ik dat het shirt dat hij aan had, langzaam rood vloeistof begon te lekken, hoogst waarschijnlijk zijn bloed. ‘’Je moet naar een dokter. Je moet je laten nakijken.’’ Ik leunde voorover naar mijn nachtkastje naast mijn bed om mijn telefoon te pakken, toen Justin me stopte.

‘’Nee, niet doen!’’ schreeuwde hij, maar kalmde snel af, toen hij zag dat ik schrok. ‘’Als ze me opnemen, dan willen ze weten wat er gebeurt is, en ik kan er nu even niet meer problemen bij hebben.’’ Fluisterde hij zacht.

Ik beet op mijn wang, nadenkend over wat hij zei. Hij had wel een punt. ‘’oké, maar op een voorwaarde.’’

Hij kreunde, en rolde met zijn ogen. ‘’Wat dan?’’

‘’Je laat mij naar je wond kijken, oké?’’ ik keek hem hoopvol aan.

Hij dacht even na, twijfelde nog even, maar knikte uiteindelijk toch. ‘’oké.’’

Ik greep zijn arm zacht, trok hem de badkamer in, en deed de deur dicht. ‘’Ga zitten.’’ Ik wees naar de deksel van de wc. hij liep er langzaam heen.

Ik ging op mijn hurken zitten, opende de kastjes, haalde er een EHBO-doos uit, deed de kastjes weer dicht, en stond weer op.

Hij keek me vreemd aan.

‘’Wat?’’

‘’Waarom heb je een EHBO-doos in je badkamer?’’

‘’Mijn moeder is een verpleegster, en ze heeft overal in het huis EHBO-dozen geplaatst. Gewoon voor het geval dat.’’ Vertelde ik, terwijl ik de doos opende en er in rommelde. Ik greep alle nodige dingen voor zijn wond, en draaide me naar hem om. ‘’Doe je shirt uit.’’

‘’Als je wat wil doen zal je eerst moeten wachten tot de wond is geheeld, babe.’’ Hij grijnsde, terwijl hij me een knipoog gaf.

Ik vocht tegen de drang om te blozen en rolde met mijn ogen. ‘’Maak jezelf niet teveel wijs, ik moet naar je wond kijken.’’

Hij giechelde. ‘’Wat jij zegt.’’ Hij greep de onderkant van zijn shirt, trok het omhoog en gooide het op de grond. Ik kon het niet helpen, maar ik bleef naar zijn buik kijken. Ondanks dat de helft onder het bloed zat, glinsterde zijn six pack in het licht.

‘’Ga je me nog helpen, of blijf je naar mijn lichaam staren?’’ ik keek op en zag Justin met een grijns op zijn gezicht zitten.

Ik kon mezelf wel slaan. ‘’hou je bek.’’ Fluisterde ik, terwijl ik naar voren leunde, om het beter te kunnen bekijken. Hij had aardig wat blauwde plekken, met een gat in het midden van zijn zijkant. Ik liep naar de wastafel, maakte een handdoek nat, en liep terug naar Justin. Ik begon langzaam zijn wond te deppen.

Hij zat daar zonder problemen. Hij knipperde niet eens. Ik vroeg me af hoe vaak hij dit soort dingen al had gehad, om er zo aan gewend te raken.

Toen ik klaar was met dippen, greep ik de desinfectiespray. Ik schudde het, en ging op ooghoogte van de wond zitten.

Ik zou net gaan spuiten, toen ik een geluid hoorde. Ik trok mijn wenkbrauwen op, en zag Justin lachen.

‘’Wat?’’ sneerde ik. Duidelijk geïrriteerd. ’’Waar lach je om?’’

Hij haalde zijn schouder op, keek naar beneden, en keek toen weg. Ik volgde zijn ogen, en pas toen realiseerde ik me dat ik een soort van ‘face to face’ met zijn kruis was.

Ik bloosde. ‘’je bent zo goor.’’ Sneerde ik.

Hij knipoogde.

Ik beet op mijn tong om te voorkomen dat ik zou flippen. ‘’Oké luister. Ik probeer je te helpen. En als je kinderachtig wil doen, prima, maar doe dat in je eigen tijd.’’ Ik hapte naar adem.

‘’Whoa, iemand heeft z’n oma panty in de knoop.’’ plaagde Justin.

‘’Ik draag geen oma panty’s.’’ mijn ogen vlogen open toen ik realiseerde wat ik net had gezegd.

Zijn wenkbrauwen schoten omhoog. ‘’oh echt?’’ zijn ogen waren gevuld met amusement.

Ik zette me er over heen. ‘’Vergeet het.’’ Mompelde ik.

Justin schudde zijn hoofd. ‘’Het bestaat niet dat jij geen oma panty’s draagt.’’ Lachte hij. ‘’Ik bedoel, kijk naar jezelf.’’ Hij stak beide armen in mijn richting.

Ik perste mijn lippen op elkaar. ‘’Wat bedoel je daar nou weer mee?’’ schoot ik terug.

‘’dat je er uit ziet als een meisje dat oma panty’s draagt.’’ Hij leunde tegen de rugleuning.

Ik stond op het punt te flippen. Hoe durfde hij? ‘’even dat je het weet, ik heb nu een string aan.’’

Zei ik dat nou echt?

Zijn ogen werden groot, een blik van pure amusement verscheen op zijn gezicht. ‘’Ik geloof je niet.’’ Zijn ogen werden weer normaal.

Ik kuchte. ‘’Het kan me niks schelen wat jij wel of niet geloofd.’’

‘’Bewijs het maar.’’ Hij knikte met zijn hoofd in mijn richting.

Ik gaf hem een gemaakte lach. ‘’Ha! Wat denk je van…’’ ik tikte met mijn vinger op mijn kin, en deed net alsof ik nadacht. ‘’nee?’’ ik keek hem aan alsof hij zijn verstand had verloren.

Wat hij waarschijnlijk ook heeft verloren.

‘’Heeft Luke je ook een trap tegen je hoofd gegeven?’’

Hij schudde zijn hoofd. ‘’nee, ik voel me goed. Jij ben gewoon een liegbeest.’’

‘’Nee, dat ben ik niet!’’

‘’Ja, dat ben je wel.’’ Ik knikte omdat hij het eens was met zichzelf. ‘’Je bent waarschijnlijk ook nog maagd.’’

‘’Dat zijn je fucking zaken niet!’’ sneerde ik terug.

‘’Dus je probeert me nu te vertellen dat je het niet bent?’’ ik schudde zijn hoofd. ‘’Ik geloof het niet.’’

‘’Jij gelooft niks!’’ ik gooide mijn handen in de lucht.

‘’Als je het bewijst, geloof ik je. Tot dan, ben je voor mij een maagd die oma panty’s draagt.’’ Hij lachte om zichzelf.

‘’Je bent een lul.’’ Gromde ik boos.

‘’Ik vertel alleen de waarheid, baby.’’ Hij knipoogde.

‘’Maar wat heeft het met jou te maken als ik oma panty’s draag, wat ik niet doe, of dat ik maagd ben?’’

Hij kuchte. ‘’Ik moet de meisjes kennen waar ik iets heb.’’

‘’Wij hebben niet iets. Voor zover ik weet, zijn wij niks.’’

Hij grijnsde. ‘’Oh?’’

Ik knikte.

Hij stond op. ‘’Jij denkt niet dat wij iets zijn?’’

Ik schudde mijn hoofd.

Hij deed een stap dichterbij, terwijl hij zijn zij vasthield. ‘’Ik denk dat je er naast zit.’’ Fluisterde hij.

‘’je—‘’ ik pauzeerde. ‘’Je zou niet moeten opstaan.’’

Hij kuchte, en deed nog een stap dichterbij, totdat ik tegen de badkamermuur stond gedrukt.

Shit, ik zat vast.

‘’Nee.’’ Zei ik ademloos.

‘’je bent een liegbeest.’’ Hij drukte zichzelf tegen me aan, zodat ik geen kant meer op kon, en legde elk zijn handen aan een zijkant van mijn hoofd. ‘’Wil je weten op welke manier?’’ ik voelde zijn adem tegen mijn lippen.

‘’op welke manier dan?’’ ik voelde mezelf warm worden vanbinnen.

Hij bracht zijn hoofd nog dichter naar die van mij. ‘’Door dit te doen.’’ hij leunde naar me toe, en drukte zijn lippen op die van mij voordat ik de kans had om te protesteren.

Vuurwerk werd om ons heen afgevuurd, en vlinders fladderden door mijn buik. het koste een paar seconden voor mijn hersenen begonnen te werken, en ik door had wat er gebeurde. Ik vouwde mijn armen om zijn nek, en trok hem dichter naar me toe—als dat nog mogelijk was. Een adrenaline stoot vloog door mijn aderen.

Hij drukte zichzelf helemaal tegen me aan, terwijl zijn handpalmen op mijn heupen lagen. Zijn vingers drukten in mijn huid, en hij zuigde met zijn tanden op mijn onderlip.

Ik kreunde tijdens de kus, en haalde mijn vingers door zijn haar. Goede genade, wat voelde dit goed.

Zijn handen gleden naar mijn rug, hij hield ze daar een tijdje, tot ze door gleden naar mijn kont. Hij kneep er even in, zodat ik naar lucht snakte. Dat gaf hem de toegang tot mijn mond, waar hij op wachtte. Hij drukte zijn tong in mijn keel, en onze tongen begonnen te vechten voor dominantie. Ik kreunde tijdens de kus, en trok aan zijn haar.

Hij drukte zich nog harder tegen me aan, en zijn handen grepen mijn kont stevig vast. Hij trok zich terug van de kus, voor een seconde, kantelde zijn hoofd naar rechts, en viel mijn lippen weer aan met de zijne. Zijn tong zocht zijn weg naar binnen.

Hij proefde naar pepermunt en rook. Een vreemde, toch sexy combinatie. Ik had niet eens gemerkt dat zijn handen in mijn broek waren gegleden, tot ik een paar koude handen in mijn kont voelden knijpen. Ik snakte nog een keer naar adem, en mijn ogen schoten open van shock.

Hij grijnsde tijdens de kus. Hij trok zich terug met een luide smak, en drukte zijn voorhoofd tegen die van mij. De achterkant van mijn hoofd zat tegen de muur achter ons gedrukt. ‘’Ik had gelijk.’’ Fluisterde sexy, om terug te komen op onze ruzie van eerder op de avond. Hij drukte zijn hoofd in mijn nek, en begon te zuigen, bijten, en te likken op het vlees, en hij zond me naar een hele andere wereld.

Ik trok zijn hoofd naar me toe, terwijl ik de huid op zijn hoofd masseerde met mijn vingers. Met mijn andere hand trok ik aan zijn haar. Hij kreunde.



‘’Kelsey, ben je daar?’’ mijn ogen vlogen open en Justin trok zich terug van mijn nek. ‘’Doe de deur open.’’ Hoorde ik mijn moeder nog een keer luid roepen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.