Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Danger » Kom naast me liggen

Danger

3 dec 2013 - 22:16

1887

0

364



Kom naast me liggen

Het was al een paar uur later en we hadden beide nog geen woord gesproken. Ik denk dat het te gênant was, of Justin was te beledigd. We zaten daar maar wat naar de tv te staren, waar herhalingen van Jersey Shore op was.

Ik keek opzij naar Justin, die op zijn rug op mijn bed lag. Zijn zij verpakt met verband, zijn kaak op slot, en zijn ogen op de tv gericht.

Ik zuchtte, en keek weg.

Je zult je vast afvragen waarom Justin hier nog was als we toch niks zeiden. Nou, de plek waar hij gestoken is, kan elk moment weer beginnen te bloeden.

Het risico was te groot.

Gapend trok ik mijn wenkbrauwen op, en keek naar de tijd. 23:45. Geen wonder dat ik zo moe was. Ik keek naar mijn outfit, en realiseerde me dat ik nog steeds een jeans en een T-shirt aan had. Ik stond op van het bed, liep naar mijn kledingkast, en zocht naar mijn pyjama. toen ik het gevonden had, haalde ik het eruit, en drukte de kast dicht met mijn heup. Ik liep naar de badkamer, en sloot de deur achter me. Ik negeerde Justins ogen die naar me staarden.

Toen ik mijn kleren uit gedaan had en in de wasmand had gegooid, trok ik mijn pyjama aan, deed mijn haar in een slordige knot, en liep terug mijn kamer in.

Meteen vlogen Justin ’s ogen in mijn richting.

Ik negeerde hem en liep de deur uit, naar Dennis z’n kamer. ‘’hee Den, Ben je bijna klaar met gamen?’’

Hij pauzeerde het spel, en keek mijn kant op. ‘’Nog een paar minuten, alsjeblieft?’’ Hij keek me onschuldig aan.

Ik zuchtte. ‘’oké, nog 5 minuten. Maar het moet niet gebeuren dat mam en pap thuis komen, en jou hier zien gamen.’’ Waarschuwde ik.

‘’beloofd.’’ Hij pakte zijn controller weer op, en begon weer te spelen.

Ik schudde mijn hoofd en lachte. Ik liep de deur uit, en sloot het direct weer achter me. Ik zou net terug lopen naar mijn kamer toen ik tegen iemand op botste. Ik keek op, en zag Justin naar me kijken.

Ik liet mijn adem gaan. ‘’Jezus, Justin.’’ Ik likte mijn lippen. ‘’Je liet me schrikken.’’

‘’Sorry.’’ Verontschuldigde hij. ‘’Ik ging een glas water halen.’’

‘’Ik pak het wel.’’ Ik liep voor hem uit naar beneden, liep de keuken in, pakte een schoon glas, vulde het met water en liep terug naar mijn kamer, en zag Justin weer op mijn bed liggen. Ik liep naar hem toe, leunde voorover en hield hem het drinken voor. Hij pakte het dankbaar aan.

‘’Dankje.’’

‘’alsjeblieft.’’ Ik stopte een pluk haar achter mijn oor, en zou op het randje van mijn bed gaan zitten, toen Justin ’s stem me stopte.

‘’kom hier.’’ Mompelde hij terwijl hij het glas op het nachtkastje zette.

Ik trok mijn wenkbrauwen op. ‘’Wat?’’

Hij likte zijn lippen, en keek in mijn ogen— er was geen emotie te lezen zoals gewoonlijk, maar toch zat er een warme gloed in. ‘’Ik zei, kom hier.’’ Hij klopte naast hem op het bed.

Ik beet op mijn lip. Twijfelend of ik het zou doen of niet.

Hij zuchtte. ‘’Ben je nog steeds boos om wat ik heb gezegd?’’ hij scande mijn gezicht naar een teken van des comfort.

Ik schudde mijn hoofd. ‘’Nee, dat heb ik je een tijdje geleden al vergeven.’’ Loog ik. Ik had het hem nog niet vergeven. Ik bedoel, het enige wat ik probeerde te doen was hem helpen, en hij had de ballen om mij een kuttenhoofd te noemen?

‘’Kom dan naast me liggen.’’ Mompelde hij met een lieve, doch commanderende toon.

Ik beet op mijn wang terwijl ik naar hem toe liep en op het bed ging liggen. Ongeveer 30 cm van hem vandaan.

‘’Ik bijt niet.’’ Mompelde hij, terwijl hij een arm om mijn schouders sloeg en me naar zich toe trok zodat we tegen elkaar aan lagen.

Ik beet op mijn lip, en mijn wangen begonnen te gloeien. De enige keer dat ik zo dichtbij hem was, was die keer in de badkamer toen we…

‘’Het spijt me, weet je.’’ Mompelde hij.

Ik zuchtte. ‘’Weet ik.’’

Hij schudde zijn hoofd. ‘’Ik was er niet helemaal bij met mijn hoofd. Dat is alles.’’ Hij staarde voor zich uit, hij durfde niet in mijn ogen te kijken.

Ik twijfelde, maar legde een hand op zijn wang, en dwong hem me aan te kijken. ‘’Het is al goed, oké?’’ fluisterde ik. ‘’Iedereen wordt wel eens kwaad. Ik weet zeker dat je het niet zo bedoelde.’’ Ik gaf hem een kleine glimlach.

‘’Ja.’’ Mompelde hij. Justin likte zijn lippen, en scande me van top tot teen. ‘’Je bent mooi, weet je dat?’’ fluisterde hij.

Ik beet op mijn lip. ‘’Dankje.’’

‘’Om eerlijk te zijn…’’ Hij keek in mijn ogen. ‘’Ik denk niet dat je weet hoe mooi je bent.’’

Ik perste mijn lippen op elkaar toen ik vlinders in mijn buik kreeg.

‘’Ik denk dat ik je het moet laten zien.’’ Ging hij fluisterend door, zijn lippen nu een paar centimeters verwijdert van de mijne. ‘’Laat je het toe?’’ Hij staarde lang in mijn ogen, waardoor er een onbekend gevoel door mijn aders stroomde.

Ik opende mijn mond om iets te zeggen, maar deed hem toch maar weer dicht, toen ik me realiseerde dat ik niks te zeggen had. Ik beet op mijn lip, en knikte.

Hij leunde naar beneden, en zijn vingers gleden van mijn wang naar mijn lippen. Hij leunde nog verder naar voren, sloot zijn ogen, en drukte zijn lippen stevig op mijn lippen.

Een onbeschrijfelijk gevoel vulde mijn hart, toen ik zijn gezicht verder naar beneden trok. Mijn handpalm tegen zijn warme wang, terwijl ik mijn lichaam tegen zijn lichaam drukte.

Hij draaide zijn hoofd naar de andere kant, zonder zijn lippen van de mijne te halen. Hij had zijn handen aan de zijkanten van mijn nek, en bewoog zijn duimen over mijn kaaklijn.

Hij stopte de kus even zodat we beide op adem konden komen. Justin drukte zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd, kuste me nog een keer op de mond, voordat hij door naar mijn nek ging.

Ik snakte naar adem, op het moment dat zijn lippen in aanraking kwamen met mijn warme huid. Ik kneep mijn ogen dicht, had mijn mond open, en sloeg mijn armen om zijn nek.

Hij likte op een plekje waar hij eerder al had gekust, en begon er op te zuigen. Ik begon te kreunen.

Hij grijnsde tegen mijn huid, terwijl hij nog harder begon te zuigen. Hij kuste het nog een keer, en ging door aan de andere kant van mijn nek, totdat hij mijn zwakke plek had gevonden. Ik begon nog harder te kreunen dan eerst.

‘’Justin…’’ fluisterde ik, terwijl ik op mijn onderlip beet.

Hij stopte, en keek me grijnzend aan. Net toen hij zijn lippen weer op de mijne zou drukken, vloog de deur van mijn kamer open, en Dennis rende naar binnen.

Ik drukte Justin zo snel mogelijk van me af, en ging rechtop zitten. ‘’Dennis, Wat is er?’’

‘’Mam en pap zijn thuis!’’ Hij gooide zijn handen in de lucht.

Mijn ogen vlogen open. ‘’Shit!’’ mopperde ik, terwijl ik uit mijn bed sprong en naar hem toe liep. ‘’Oké, onthoudt goed, je hebt niks gezien, oké? Ik zat op mijn kamer muziek te luisteren. Jij deed wat je hebt gedaan, en je gaat nu slapen. Oké?

Hij knikte. ‘’Oké.’’

‘’Oké, mooi. Nou gedraag je zoals je je normaal gesproken ook zou gedragen.’’ Ik drukte hem richting de deur.

Toen hij er mee in stemde, drukte ik de deur achter hem dicht, en draaide het op slot. ‘’Oké, je moet je ergens verstoppen. Mijn moeder kan hier elk moment zijn, om te kijken hoe het hier gaat.’’ Ik liep naar hem toe, en greep zijn bovenarm. Net toen ik begon te trekken, werd ik juist terug getrokken. ‘’Ik zei toch dat je je moet verstoppen!’’ fluister-schreeuwde ik.

Hij schudde zijn hoofd. ‘’Ik blijf niet, Kelsey. Ik moet gaan. Ik kan me hier niet de hele nacht verstoppen, terwijl jij huisarrest hebt.’’’

“Maar de wond kan weer gaan bloeden.’’ Siste ik terug.

Hij glimlachte. ‘’Babe, je doet net alsof het de eerste keer is dat ik dit soort dingen heb.’’ Hij grijnsde. ‘’Ik red me wel.’’

Ik rolde met mijn ogen. ‘’Maar je weet niet…’’

Hij drukte zijn lippen op de mijne, voor een laatste zoen. ‘’Je praat teveel.’’ Grijnsde hij voordat hij opstond.

Ik zuchtte, en likte mijn lippen.

Justin liep naar mijn raam, en draaide zich naar me om. ‘’Ik zie je binnenkort wel weer, oké?’’

Ik knikte, terwijl ik naar hem toe liep.

Justin opende het raam, en keek me nog een laatste keer aan. ‘’Probeer je niet teveel zorgen te maken.’’ Moedigde hij zacht aan.

Ik zuchtte. ‘’Ik zal het proberen.’’ Mompelde ik, en keek weg.

Hij pakte mijn kin, drukte zijn lippen op mijn lippen, en trok zich meteen weer terug. ‘’Dat is mijn meisje.’’ Glimlachte hij, terwijl hij zijn linkerbeen door het raam stak, ging zitten, en stak toen ook zijn andere been erdoor heen, zodat hij nu op het randje zat. Hij greep naar de paal die naast mijn raam stond, en draaide zich behendig op de paal. Ik vroeg me af hoe vaak hij dit soort dingen al had gedaan.

Hij gaf me nog een laatste knipoog, voordat hij zich liet zakken, en er af sprong.

Ik zou net zwaaien, toen ik er iemand op mijn deur klopte.

‘’Kelsey? Ben je daar?’’

‘’Ja!’’ riep ik, terwijl ik naar de deur liep, en het van het slot deed.

Ze liep naar binnen, en keek om zich heen. ‘’Waarom had je de deur op slot?’’

‘’Ik was me aan het omkleden, en ik wilde niet dat Dennis dan zou binnen komen.’’ Ik glimlachte vanbinnen, trots dat ik zo snel op een leugen was gekomen.

‘’Oh, oké.’’ Ze likte haar lippen, wierp nog een laatste blik in mijn kamer, en richtte haar aandacht toen weer op mij.

‘’Hoe was het in de ker-‘’ Vroeg ik voordat ze me afsneed.

‘’Kelsey Anne Marie Jones. Wat is dat in je nek?’’ Mijn moeders ogen werden groot terwijl ze me grondig bekeek.

‘’Wat?’’ ik legde mijn hand in mijn nek, en mijn maag draaide om. Ik rende naar de badkamer, keek in de spiegel. Er zat een zuig zoen op de zijkant van mijn nek.

‘’Nou?’’ Mijn moeder staarde me aan, en stampte met haar voet ongeduldig op de vloer.

‘’Oh dit?’’ ik wees naar mijn nek, en gaf haar een gemaakte lach. ‘’Ik…’’ ik zocht naar een goede leugen. ‘’Ik was mijn haar aan het krullen, toen ik per ongeluk met de krultang tegen mijn nek kwam. ‘’Ik perste mijn lippen op elkaar, en vroeg me af of het wel een goede leugen was, en of het wel ergens op sloeg.

Ze kneep haar ogen tot spleetjes. ‘’Ik zie anders geen krullen hoor, Kelsey.’’ Ze wees naar mijn steile haar.

‘’Oh… toen ik mezelf gebrand had, heb ik het op gegeven, en heb ik het maar in een knot gedaan.’’ Ik vouwde mijn vingers in elkaar, en perste mijn lippen samen, hopend dat ze me zou geloven.

Ze dacht er nog even over na, maar knikte toen langzaam. ‘’Oké, Heb je er al zalf op gesmeerd zodat je er geen litteken aan over houdt?’’

Ik knikte. ‘’Ik ben je al voor geweest, mam.’’ Ik lachte.

Ze liep naar de deur. ‘’Oké, zolang het verdwijnt, is het goed. Welterusten schat.’’

‘’Welterusten mam.’’

Ik zwaaide nog even naar haar voordat ik de deur dicht deed, en er tegen aan leunde. Ik liet mijn adem gaan, waarvan ik niet eens wist dat ik het ingehouden had.





Justin is zo dood de volgende keer als ik hem zie.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.