Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Danger » Je vertrouwd haar

Danger

3 dec 2013 - 22:17

1881

0

340



Je vertrouwd haar

Justin’s perspectief:



‘’Wat de fuck bedoel je met ze weet het?!’’ schreeuwde Bruce terwijl hij van de bank opstond.

Ik rolde met mijn ogen, en haalde mijn schouders op. Ik had er nu al spijt van dat ik mijn mond überhaupt open had gedaan. Ik had nooit over Kelsey moeten beginnen, of over dat ze voor me gezorgd heeft.



Ik liep naar de deur, en klopte er een paar keer op. Ik wist dat de jongens binnen waren, want alle auto’s stonden op de oprit geparkeerd. Ik hield mijn hand tegen mijn zij, nam een diepe zucht, en telde tot 10 om niet gek te worden terwijl ik wachtte tot die fucking deur open ging.

Toen de deur eindelijk open ging, kwam Bruce in beeld.

‘’Wat de fuck is er met jou gebeurd?’’ vroeg hij terwijl hij naar mijn bebloede zij keek. Hij was niet verrast, aangezien dit soort dingen heel vaak gebeuren.

‘’Luke.’’ Mompelde ik, terwijl ik Bruce opzij duwde, en naar binnen liep. De jongens zaten allemaal in de woonkamer tv te kijken. Toen ik binnenkwam draaide ze zich allemaal naar me om.

‘’Hoe bedoel je Luke.’’ Bruce deed de deur dicht, en liep ook naar de woonkamer.

Ik ging op een stoel zitten en haalde een hand door mijn haar. De mensen in dit huis wisten allemaal goed hoe ze me op mijn zenuwen moesten gaan werken. ‘’Weet je nog toen je me er op uit stuurde om wat zaken af te handelen?’’

Bruce knikte.

‘’Ja, nou, ik liep op de rand van het territorium van ‘The Kings’, en Luke was daar toevallig ook. Hij kwam naar me toe, en begon onzin uit te kramen, en deelde vervolgens een paar klappen uit, ik kon uitwijken en vocht terug. Hij wist dat hij niet van me kon winnen, dus trok hij een mes, en stap het in mijn zij. Zijn mannen kwamen naar ons toe, trokken hem van me af, en zeiden dat ze nog wat zaken moesten afhandelen, en toen liepen ze weg.’’ Ik werd bozer en bozer, toen ik het allemaal nog een keer beleefde.

‘’Dus je probeert te zeggen dat Luke zonder reden naar je toe gekomen is, je een paar klappen heeft uitgedeeld, en je toen neer heeft gestoken?’’ Bruce, die op de bank was gaan zitten, keek me ongeloofwaardig aan.

‘’Ja.’’

‘’Dat slaat nergens op. Er moet iets zijn gebeurt waardoor hij boos op je is geworden.’’

‘’Ja, ik ben hem wel tegen gekomen in een restaurant.’’

‘’Een restaurant?’’ Bruce trok zijn wenkbrauwen op.

Ik zuchtte. ‘’Kelsey en ik zouden wat ete—‘’

‘’Jij en Kelsey?’’ hij keek me verward aan. ‘Wie is dat?’’

‘’Dat meisje dat ik toen mee naar huis had genomen die nacht na de moord op Johnson.’’ Mompelde ik.

‘’Ben je fucking gek geworden, Bieber?’’ Bruce werd gek. ‘’Je ging wat met haar eten?!’’

‘’Daar gaat het toch niet om, verdomme. Het punt is, dat Luke toen naar me toe is gekomen, en me boos maakte. Sindsdien is hij boos op mij. ‘’ siste ik, terwijl ik op mijn wang beet.

Bruce dacht er aan terug, en knikte toen hij besefte wat ik net gezegd had.

Die lul die ik op het feest vermoord had, was niet de enige met wie ik wat af te handelen had. Luke was ook een deel van het probleem.

‘’Wie heeft je wond verzorgt?’’ vroeg hij toen hij zag dat er verband op mijn zij zat.

‘’Kelsey.’’

Bruce lachte. ‘’Ga je nu voor alles naar haar toe, Bieber?’’ sneerde hij. ‘’Wat is er met haar, waardoor je geen aandacht meer voor ons hebt? Ze weet teveel!’’

‘’Ze weet toch al wat we doen!’’ schreeuwde ik gefrustreerd. ‘’Ze was er toch ook bij toen Luke naar me toe kwam in het restaurant!’’

Het werd stil, en de sfeer werd steeds akeliger.



‘’Haal je schouders niet naar me op. Dit is een serieus probleem. Eerst ziet ze dat je die klootzak vermoord, dat laat je haar naar huis gaan. En net als de dingen weer een beetje normaal gaan lopen, ga je wat met haar eten, en ga je naar haar huis als je neer gestoken wordt?!’’ gromde Bruce terwijl hij zijn hand door zijn haar haalde.

‘’Zo’n groot probleem is het nou ook weer niet. En trouwens, ze is niet zo dom om naar de politie te gaan. Ze weet dat ik haar vermoord als ze het wel doet.’’ Ik stond op. ‘’Dit gaat wel weer voorbij. En trouwens, zij is niet het probleem. Luke is het probleem. Dus in plaats van die bitch als schuldige aan te wijzen, kunnen we beter onze aandacht op Luke richten, en op hoe we hem laten boeten voor mij neer te steken…’’ sneerde ik, mijn gezicht rood van woede.

Deze hele situatie had niks met Kelsey te maken. Zij was er toen ik mezelf niet meer kon dwingen verder te lopen. Haar huis was het dichtstbij. Dus ik besloot om naar haar toe te gaan, in plaats van dood te bloeden.

Bruce was een beetje gekalmeerd, toen hij in zich op nam wat ik had gezegd. ‘’Je hebt gelijk.’’ Knikte hij.

Ik kuchte. ‘’Ik weet dat ik gelijk heb, lul.’’ Mopperde ik.

‘’Ga nou niet bijdehand doen of—‘’

’’of wat?’’ sneerde ik in zijn gezicht. Hij bleef staan, maar ik zag in zijn gezicht dat hij niet wou vechten.

Hij weet dat ik zou winnen en het grappige is, ik ben nog gewond ook.

Ik stond nog steeds voor hem, een centimeter tussen ons in. ik bleef staan totdat hij de ballen had om een stap achteruit te zetten. Ik glimlachte in triomf.

‘’Wat wil je doen om wraak te nemen? We moeten natuurlijk geen sporen achter laten die naar ons leiden. Want dan komt de politie zich er weer mee bemoeien, en ik heb nu geen tijd om naar de bak te gaan. 1 keer cel is genoeg voor mij. ‘’ Marco plofte op de bank terwijl hij een druif in zijn mond gooide.

Ik schudde mijn hoofd. ‘’We gaan dit goed doen. Alleen Luke komt te weten dat wij het gedaan hebben. We laten gewoon geen bewijs achter die de politie naar ons leidt. Het enige wat we nu moeten doen is met een waterdicht plan komen, waarmee we het bericht duidelijk maken.’’

‘’Ik vind dat we gewoon alles plat moeten schieten. Maar ja, wie ben ik?’’ zei Marcus met een grijns.

Hij was altijd degene met de slechte ideeën, maar…

‘’Dat is nog eigenlijk niet zo’n heel slecht idee.’’ Grijnsde ik. ‘’Die bitch wil een dom spelletje spelen? Dan vechten wij terug, en hoe kan dat beter dan ze beschieten?’’ ik likte mijn lippen, en grijnsde van oor tot oor. ‘’Ik stel voor dat we die sukkels eens laten zien wat voor spelletjes wij leuk vinden om te spelen.’’



Nadat ik een douche genomen had, ging ik op mijn bed liggen, en staarde naar het balkon met mijn handen achter mijn hoofd. Ik had niet eens gemerkt dat er iemand binnen kwam totdat ik de deur dicht hoorde gaan. Ik keek op, en zag John mijn kant op komen.

We deden een box, en hij ging op de rand van mijn bed zitten. ‘’Hey man, wat ben je aan het doen?’’

Ik zuchtte. ‘’ik ben een plan aan het bedenken.’’

‘’Of denk je aan haar?’’

Ik draaide mijn hoofd naar hem om, en zag hem grijnzen. ‘’Waar heb je het over?’’

‘’Je weet precies waar ik het over heb. De andere jongens mogen misschien blind zijn, maar ik niet. Ik kijk zo door je heen, Bieber.’’

‘’Waar de fuck heb je het over, O’Connor?’’ sneerde ik, terwijl ik mijn ogen tot spleetjes kneep.

‘’Het meisje.’’

‘’Wat is er met haar?’’ ik keek de andere kant op.

‘’Oh, dus nu weet je wel over wie ik het heb?’’ Ik kon de amusement in zijn stem horen, en ik gromde zacht.

‘’Nee.’’ Sneerde ik. ‘’Het kan over iedereen gaan, toch?’’

‘’Ja, maar je dacht maar aan 1 meisje toen ik het zei, toch?’’ hij keek me recht in mijn ogen aan.

‘’Wie? Bedoel je Kayla?’’ ik staarde terug.

Hij schudde zijn hoofd. ‘’We weten allebei dat ik het niet over kayla heb.’’ Hij pauzeerde even. ‘’Ik heb het over Kelsey.’’

‘’Wat is er met die bitch?’’ sneerde ik.

‘’Je vindt haar leuk.’’

Ik lachte. ‘’Ik vind niemand leuk, O’Connor. Dat weet je best.’’ Ik schudde mijn hoofd. ‘’Doe normaal.’’

‘’Hou jezelf niet voor de gek vriend. Je krijgt altijd zoveel haat van iedereen. Maar niet van haar.’’ Hij draaide een kwartslag zodat we nu helemaal tegenover elkaar zaten. ‘’Je vertrouwd haar.’’

‘’Ik vertrouw niemand behalve jullie. Ik vertrouw mijn eigen familie niet eens.’’ Ik schoot hem een gemaakte lach toe.

‘’Dat is anders.’’ Hij wees naar mij.

‘’Niet echt.’’ Ik keek ongeïnteresseerd weg.

‘’Wat jij wilt. Het enige wat ik zeg, is dat Kelsey wat voor je betekent.’’

‘’Nee, ze betekent niks voor me.’’ Ik wou dat hij zijn mond hield en weg ging.

‘’Is dat de reden waarom je, in plaats van hier naartoe te komen, of ergens anders zodat je ons kon bellen, naar haar toe bent gegaan toen je neer gestoken was? Of dat je met haar uiteten bent geweest.’’ Sarcasme droop van alle woorden die uit zijn mond kwamen. ‘’Ontken het maar niet. Je vertrouwd haar, en door het feit dat ze niet naar de politie is gegaan om te vertellen wat je gedaan hebt, is ze meer voor je gaan betekenen.’’

Ik bleef stil, en luisterde naar wat hij zei.

‘’Luister man, het enige wat ik zeg, is dat het tijd wordt dat je iemand binnen laat.’’ Hij stond op, en liep naar de deur. ‘’Denk er maar over na.’’ Hij opende de deur, en stond op het punt te vertrekken, toen mijn stem hem deed stoppen.

‘’Hey John?’’

Hij stopte, en draaide zich naar me om. ‘’Wat?’’

‘’Is Kayla hier?’’

Hij zei een poosje niks, toen hij uiteindelijk knikte. ‘’ja, ze is in haar kamer.’’

Ik zei daarna niks meer, wat voor hem een teken was om weg te gaan.

Ik kon er niks aan doen, maar zijn woorden bleven door mijn hoofd spoken.

‘’Je vindt haar leuk.’’ Die woorden bleven zich maar herhalen totdat ze in mijn hersenen geprint waren.

Ik vind Kelsey niet leuk. Ik kon haar niet leuk vinden.

Hell, ze is zo irritant als wat. De helft van de tijd wil ik haar een mep in haar gezicht verkopen, en het een gewone dag noemen.

Maar toch… ze begrijpt me en oordeelt niet… Haar lippen tegen de mijne… Het is mijn drugs.

En haar lichaam… ze is zo fucking knap.

Ze is ook irritant, heeft een grote mond, en praat 1000 woorden per seconde. Ze heeft gewoon geen stopknop. En ze stelt veel te veel vragen.

Ze weet niet wanneer ze stil moet zijn, en ze maakt me helemaal gek.

Maar ze zit in mijn gedachten, en ik krijg haar er met geen mogelijkheid meer uit.

Maar haar ogen…

Ik haalde grommend mijn handen door mijn haar. Frustratie begon op te komen, en ik voelde me steeds opgefokter raken.

Ik stond op van mijn bed en liep de kamer uit. Ik liep naar de einde van de gang, naar een o-zo bekende kamer. Ik gooide de deur open, en gooide het daarna weer achter me dicht.

‘’Wtf.’’ Kayla draaide zich om. ‘’Justin? Wat doe jij hier?’’ sneerde ze.

Ik zei niks. In plaats daarvan, liep ik naar haar toe en drukte mijn lippen op die van haar. Voor dat ik het wist, lagen we beide op haar bed, en probeerde we elkaars kleren van elkaar af te trekken.



Als dit de enige manier was om die bitch en alles wat John gezegd had, uit mijn hoofd te krijgen, dan is dat zo.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.