Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Danger » WTF, Justin?

Danger

3 dec 2013 - 22:18

1583

1

378



WTF, Justin?

Justin’s perspectief:

‘’Bieber, opstaan!’’ hoorde ik iemand schreeuwen, maar ik lag te ver onder de dekens, en mijn hoofd lag te diep in mijn kussen om te horen wie het was. Maar ik wist wel dat diegene klappen ging krijgen, want ik was fucking moe.

‘’Rot op man.’’ Mopperde ik, totaal niet in de stemming om op te staan.

Maar diegene begreep de hint niet.

‘’Oké, je dwingt me er toe.’’ Zei de stem, en ik hoorde de deur weer dicht gaan, zodat ik weer rustig door kon slapen.

Maar dat was voor korte duur, want plotseling kreeg ik een emmer met ijskoud water over me heen. ‘’WTF!’’ ik sprong op en haalde het water uit mijn ogen. Ik keek op, en zag Bruce staan. ‘’WTF bro?’’ sneerde ik.

‘’OMG!’’ gilde Kayla toen ze recht op ging zitten, ze trok de dekens op, zodat haar borst bedekt was. ‘’WTF Bruce?!’’ schreeuwde ze.

Ik zweer dat als ik niet zo moe was geweest, dat ik Bruce allang in elkaar geslagen had. Die klootzak heeft geluk dat ik naakt onder de dekens lig, en dat ik niet in de stemming ben om te vechten.

‘’Ik zei dat je op moest staan, maar je luisterde niet.’’ Grijnsde hij, terwijl hij de lege emmer in zijn hand hield.

’’Jezus man, ik ben fucking moe.’’ Ik haalde mijn vingers door mijn haar. ‘’Ik heb vannacht amper geslapen.’’

‘’En wie zijn schuld is dat?’’ vroeg hij, maar gaf me geen tijd om te antwoorden want hij begon alweer te praten. ‘’Die van jou.’’ Hij wees naar mij. ‘’Het is niet mijn schuld dat jij besloot om de hele dag bij dat meisje, wat haar naam ook mag zijn, te blijven. En om vervolgens met haar te gaan neuken.’’ Hij wees naar Kayla.

‘’Heb je het daar nog steeds over?’’ ik kreunde. ‘’Serieus, het stelt niks voor. Laat het gaan.’’ sneerde ik.

‘’Welk meisje?’’ Kayla keek van mij, naar Bruce, en toen weer naar mij.

Ik rolde met mijn ogen, en keek Bruce aan met een blik van: Hier ga je voor boeten.

Bruce kuchte. ‘’Ik meen het. Kleed je aan, en ga. We kunnen het er niet bij hebben als je moet inkomen. We moeten nog veel dingen doen vandaag.’’ Hij wees naar mij, en liep toen de kamer uit.

‘’Waar had hij het over?’’ vroeg Kayla toen Bruce de kamer uit was.

Ik stond op, en deed mijn onderbroek aan. ‘’Niks.’’ Ik greep mijn kleren, en stond op het punt op de kamer uit te lopen.

‘’Je liegt.’’ Knarsetandde ze.

‘’En wat als ik dat doe?’’ sneerde ik, terwijl ik me omdraaide. ‘’Het zijn je zaken niet!’’ gromde ik, terwijl ik de deur opende, en weg liep.

Ik liep naar mijn eigen kamer, greep een paar kleren, een schone onderbroek, en liep de badkamer in.

Nadat ik een douche genomen had, en alle andere dingen die je ’s morgens doet, liep ik mijn kamer uit, en de trap af. Ik pakte de sleutels van mijn auto, en liep naar buiten zonder nog een woord te zeggen. Ik stapte in de auto, startte het, en reed naar school. Net toen ik er bijna was, trilde mijn telefoon. Ik haalde het uit mijn broekzak, en veegde met mijn vinger over het scherm om het te ontgrendelen.

Van: Bruce.

Niet vergeten. Vandaag, na school. vergadering.

Ik typte een snel antwoord dat ik er zou zijn, en reed de parkeerplaats van de school op. Ik parkeerde het, haalde de sleutel uit het contact, deed de deur open, stapte uit, en gooide de deur weer achter me dicht. Ik deed de auto op slot, en liep richting het gebouw. Ik negeerde alle ogen, en de fluisterende mensen. Ik wou dat deze dag al voorbij was.

Net toen ik binnen was, ging de bel, en iedereen begon zich naar het lokaal te haasten, om niet te laat te komen. Ik rolde met mijn ogen. Watjes.

Een paar kinderen bleven nog achter, leunend tegen de kluisjes, om met opzet te laat in de les te komen. Ik lachte. Jongens die stoer willen doen.

Net toen ik de hoek om kwam, zag ik het lange, bruine haar van niemand minder dan Kelsey Jones.

Ze knuffelde een meisje, en liepen toen beide een andere kant op. Ik trok een wenkbrauw op. Wie het ook mocht zijn, die vriendin van Kelsey, ze was fucking knap.

Toen ik zag dat Kelsey mijn kant op kwam, verstopte ik me om de hoek, zodat ze me voorbij zou lopen.

Net toen ze de hoek om wou gaan, greep ik haar, en drukte haar tegen de muur. ‘’heb je me gemist?’’ grijnsde ik.



Kelsey ’s perspectief:

‘’Wat doe je hier Justin?’’ siste ik, terwijl ik om me heen keek in het geval er iemand langs zou komen. Het laatste wat ik wou, was dat ik in de problemen zou raken bij de directeur of de decaan, omdat ik nog niet in de les was.

‘’Je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn vraag.’’ De grijns op zijn lippen werd groter, toen hij me aanstaarde met die grote, mysterieuze bruine ogen van hem. Ze zijn zo misleidend, hij moet daar echt mee stoppen.

‘’Had ik je moeten missen dan?’’ ik stopte met rond kijken, en keek hem aan.

‘’Ouch, babe.’’ Justin drukte zijn hand tegen zijn borst. ‘’Dat doet pijn.’’ Hij pruilde zijn lip, en keek me zielig aan, maar we wisten allebei dat dat bullshit was.

Ik rolde met mijn ogen. ‘’Ja, ja. Het deed vast heel pijn.’’

‘’Wat is er?’’ Justin trok een wenkbrauw op.

Ik zuchtte diep. ‘’Ik heb amper geslapen vannacht, dankzij jou.’’ Sneerde ik, terwijl ik mijn armen voor mijn borst vouwde.

Hij kuchte. ‘’Ik ook niet, maar je ziet mij toch ook niet klagen.’’ Hij grijnsde, leunde naar beneden, en drukte zijn lippen tegen mijn oor. ‘’en trouwens, doe niet alsof je het niet lekker vond.’’ Zijn adem kietelde tegen mij huid.

‘’Wat lekker vond?’’ ik slikte, en beet op mijn onderlip. Ik voelde zijn ogen op mijn huid branden.

‘’Wat er gisteravond gebeurt is.’’ Fluisterde hij, terwijl hij een kus op mijn oor drukte. hij haalde zijn hoofd weer weg, zijn ogen boorden in die van mij.

Ik beet op de binnenkant van mijn wang, en ik voelde dat mijn maag zich omdraaide. Ik zou liegen als ik zei dat ik het niet lekker vond. Maar ik gunde hem die tevredenheid niet. ‘’Als het jou helpt om ’s nachts te slapen, Bieber.’’ Ik wrong me uit zijn grip.

Hij greep mijn bovenarm, en trok me terug. ‘’Je verwacht dat ik dat geloof?’’ Hij staarde me met speelse ogen aan.

‘’Ja.’’ Ik knikte. ‘’dat verwacht ik ja.’’ Ik keek hem aan, voordat mijn blik naar zijn hand op mijn bicep ging. ‘’Als je het niet erg vindt, ik moet naar de les.’’

Hij negeerde me. ‘’Je vond het niet lekker toen ik…’’ Hij pauzeerde. ‘’kusjes op je nek plaatste?’’ Hij likte zijn lippen, en bewoog zijn hoofd richting mijn nek. Voordat ik hem kon stoppen, zette hij zijn tanden in mijn vel, en begon erop te zuigen en te likken.

Ik kreunde, en drukte mijn handen tegen zijn borst. ‘’N-nee. Dat vond ik niet, nee.’’ Ik kon het opbrengen op hem weg te drukken.

Hij ging door met negeren, en leunde weer naar me toe. ‘’of toen mijn tong tegen het jouwe kwam?’’ hij beet op zijn lip.

Mijn ogen vlogen open, want ik wist precies wat er nu ging komen. Voordat ik ook maar iets kon doen, greep Justin de achterkant van mijn hoofd, en drukte onze lippen op elkaar. Hij raakte met zijn tong mijn lippen aan, en wou toegang krijgen tot mijn mond, maar ik hield het stevig dicht. Toen hij merkte dat ik mijn mond niet open deed, gleed zijn vrije hand naar mijn kont, en kneep erin, zodat ik naar adem snakte. Justin greep zijn kans, en stak zijn tong naar binnen. Ik kreunde. Ik twijfelde nog even, maar draaide mijn hoofd toen toch naar de zijkant om de kus te breken.

Jeetje, hij weet wel hoe je snel moet handelen.

Ik herstelde mezelf snel, en drukte Justin van me af. ‘’Wtf, Justin?’’ ik veegde mijn lippen.

Hij keek me vermaakt aan. ‘’Ik maak gewoon mijn punt duidelijk. Je vindt het lekker, en ik zou niet verrast zijn als je door zou willen gaan.’’ hij zette de kraag van zijn leren jas omhoog. ‘’Maar ik heb les, dus we kunnen na schooltijd wel naar mijn huis gaan, of als je heel erg zin hebt, op de achterbank van mijn auto.’’ Grijnsde hij.

Ik keek hem vies aan. ‘’Zie ik eruit als een slet?’’

Hij kuchte. ‘’Ik weet toch niet wat jij in je vrije tijd doet?’’ Hij stopte zijn handen in zijn broekzakken, met zijn duimen er nog uit.

Mijn mond viel open. Wie dacht hij wel niet wie hij was?

Niemand praat zo over mij. Het kan me niet schelen of hij nou de president van Amerika is of Johnny Depp. Ik ben een mens, net als iedereen in deze rot wereld.

‘’Ho, wacht even Bieber.’’ Met mijn ogen tot spleetjes geknepen kwam ik op hem af. ‘’We hebben misschien ons plezier samen gehad, maar we zijn nooit verder gegaan dan zoenen, dus je kunt oprotten met je bipolaire, onfatsoenlijke ego, want ik ben niet in de stemming voor jou en je spelletjes. Ik mag veel dingen zijn, maar ik ben geen slet.’’ Sneerde ik, terwijl ik mijn wijsvinger tegen zijn borst drukte. ‘’Begrepen?’’ ik trok een wenkbrauw op, en draaide mijn hoofd naar de zijkant.

Hij stond daar, heel verbaasd.

Ik keek hem met een schuddend hoofd aan, voordat ik me omdraaide. ‘’De ballen, Bieber.’’ Ik stak 2 vingers naar hem op, als een teken van afscheid, en liep weg.



Niemand spot met Kelsey Anne Jones.


Reacties:


justmissF24
justmissF24 zei op 4 dec 2013 - 20:32:
Super cool haha melding xx als je weer begint.....