Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without. » Heb je me niet gemist dan?

Don't fall in love with someone you can live with, fall in love with the one you can't live without.

3 dec 2013 - 22:30

1121

0

314



Heb je me niet gemist dan?

Justin.
Na even hoor ik dat haar ademhaling regelmatig is. Ze slaapt dus. Ik druk een kusje in haar haren. 'Slaap lekker.' Fluister ik en dan ga ik zelf ook een poging doen tot slapen.

Volgende dag.

Melissa.
Toen ik de volgende ochtend wakker was, keek ik naar Justin die nog sliep. Ik trok zijn armen van me af en stapte uit bed. Nu hij slaapt, kan ik wel weg gaan. Ik trok zo rustig mogelijk mijn kleding aan.

Justin.
Rustig lig ik nog te slapen. Ik ben moe van al dat trainen. Het is een beetje te veel voor mijn lichaam maar goed, ik wil gespierd worden en ik wil goed fit zijn.

Melissa.
Toen ik me had omgekleed keek ik kort naar Justin. Mooi, hij slaapt nog. Ik deed de deur van zijn slaapkamer zachtjes open en liep zijn kamer uit naar beneden. Ik liep naar de voordeur en probeerde die te openen, maar het was opslot. 'Shit!' Vloekte ik zacht.

Justin.
Langzaam word ik wakker en ik schrik als Melissa niet meer naast me ligt. Ik vlieg overeind en trek wat kleding aan. Daarna ren ik naar beneden.

Melissa.
Toen ik Justin hoorde, schrok ik en liep naar mijn jas waar ik wat uitpakte. Ik keek naar Justin. 'Goodmorning.' Zei ik met een lieve glimlach.

Justin.
'Wat was je van plan?' Ik kijk haar geschrokken aan, nog helemaal niet boos of wat dan ook. Ik bekijk haar.

Melissa.
'Ik werd wakker, dus liep ik naar beneden. Ik deed mijn telefoon in mijn jaszak.' Ik liet mijn telefoon zien. 'Hoezo?' Vroeg ik.

Justin.
'Hm nee oke.' Mompel ik en ik trek haar weer ruw mee naar boven toe. 'Je weet heus dat ik je niet geloof.' Sis ik naar haar en ik rol met mijn ogen.

Melissa.
Ik keek hem fronsend aan en sloeg mijn armen over elkaar heen. 'Hoe bedoel je je gelooft me niet?' Frons ik. 'Je weet wel dat een relatie draait om vertrouwen.' Ik kuchtte zachtjes en draaide me om. 'Maar als jij me niet gelooft, dan prima.'

Justin.
'Ook ik ben niet gek en ook ik weet dat jij graag hier weg wil maar dat gaat je nooit lukken. Nooit.' Ik kijk haar aan en sla mijn armen over elkaar heen. 'Look at me.' Sis ik naar haar. 'En zeg de waarheid.'

Melissa.
Ik vocht tegen de dwang om mijn ogen te rollen. Hij is serieus irritant en vervelend. Ik keek hem aan. 'Best, ik wou weg. En je kan me hier niet laten als ik het niet wil. Als de paparazzi erachter komt, is je carrierè gelijk over.'

Justin.
'Ik kan dat heus wel.' Sis ik kwaad naar haar en ik hoor dan de bel gaan van de voordeur. Ik zucht. 'Je blijft hier.' Ik ren de trap af naar beneden. Langzaam open ik de voordeur en ik zie mijn vader staan.

Jeremy.
Toen Justin opendeed, glimlachte ik breed en begon hem te knuffelen. 'Hey jongen! Ik heb je gemist, en ik ben echt blij dat ik je weer zie!' Ik glimlachte breed en gaf hem een vriendschappelijke stoot tegen zijn arm.

Justin.
Even frons ik. 'Hey!' Ik maak me los van hem en ik zet een stap naar achteren. 'Ga weg!' Schreeuw ik boos naar hem en ik bal mijn vuisten. Ik ben kwaad.

Jeremy.
Ik keek hem fronsend aan. 'Je bent mijn zoon. Heb je me niet gemist dan?' Vroeg ik terwijl ik hem fronsend aankeek.

Justin.
'Wie is je zoon? Ik ken je niet. Je bent een gestoorde gek.' Snauw ik hem toe. Hij is nooit goed voor me geweest en hij was de persoon die me mishandelde toen mijn moeder overleed. 'Ik haat je!' Ik geef hem een duw.

Jeremy.
'Heb je nooit geleerd van die klappen?' Ik bal mijn handen tot vuisten. Toen hij me duwde, gaf ik hem een vuist tegen zn kaak. 'Als je me nog een keer duwt, maak ik je af.' Sis ik.

Justin.
Ergens voel ik dat kraken als hij me een harde klap tegen mijn kaak aan geeft. Dit is niet goed, het doet me zo vreselijk veel pijn. Ik geef hem een duw terug en probeer te praten maar er komt niks uit, het doet zo'n pijn.

Jeremy.
Toen hij me weer duwde, gromde ik en pakte hem bij zijn keel. Ik duwde hem op de grond en trapte in zijn zij. 'Heb je me niet gehoord?!' Gromde ik.

Justin.
Even kreun ik van de pijn als hij dat doet. Waar verdien ik dit in godsnaam aan? Ik kruip in elkaar en blijf bang liggen. Ik heb enorm veel pijn in mijn kaak. Enorm veel pijn. Diep haal ik een paar keer adem.

Jeremy.
Ik keek hem dreigend aan, en zuchtte een paar keer. Ik sloot mijn ogen even om mezelf te kalmeren. Ik keek hem aan. 'Sta op, Justin.' Zei ik zo rustig mogelijk.

Justin.
Mijn ogen houd ik gesloten. Ik kan niet eens meer overeind komen want zoveel pijn dat heb ik nu wel. 'G-go.' Komt er moeizaam uit mijn mond. Hulpeloos blijf ik liggen en trek mijn benen meer op.

Jeremy.
Ik rolde geïrriteerd mijn ogen. Ik pakte hem bij zijn schouders en trok hem op. 'Stel je niet zo aan, het kon ook nog harder. En dat weet je.'

Justin.
Mijn hart gaat tekeer als hij me zo overeind trekt en ik kijk hem in zijn ogen. Ik bal mijn hand tot een vuist en sla hem op deze manier in zijn gezicht. Die verdiend hij terug.. Hoe durft hij zijn zoon zo te behandelen?

Jeremy.
Toen hij dat deed. Kneep ik mijn ogen dicht en kauwde geïrriteerd op de binnenkant van mijn wang. Ik pakte hem bij zijn nek, en duwde hem tegen de muur aan. 'Ben je gek? Ik ga je vermöorden als je verder gaat!' Zei ik en kneep zijn keel.

Justin.
'Doe maar.' Zeg ik piepend tegen hem als hij zijn armen om mijn keel heeft geklemd en me hart tegen de muur aan duwt. Ik doe mijn ogen dicht. Laat het snel gebeuren alsjeblieft.

Jeremy.
Ik moest mezelf kalmeren. Ik ga mijn eigen zoon toch niet vermoorden? Ik zuchtte diep en liet hem los. 'Ga naar binnen voordat er iets gebeurd.' Ik wist niet waar ik mee bezig was, maar hij moest weggaan voordat ik mezelf niet meer onder controle had.

Justin.
Als hij me loslaat, val ik op de grond neer. Ik kan niet meer overeind komen en daar deed ik dan al dat trainen voor. Ik deed het voor als hij kwam, zoals nu, zodat ik hem aan kon maar ik ben maar een watje.

Jeremy.
Ik keek naar hem en zuchtte onhoorbaar. Ik kon nu liever zelf weg gaan. Als er paparazzi ofzo kwam, wist iedereen hoe ik was. 'Ik spreek je wel.' Zei ik nog voordat ik snel weer naar mijn auto liep.

Justin.
Met pijn kruip ik naar binnen toe en krijg ik met moeite de deur dicht. Ik laat me op de grond zakken en voel de tranen komen van de pijn. Ik heb echt heel veel pijn.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.