Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It all started in england » Meet my boyfriend

It all started in england

4 dec 2013 - 18:18

794

0

173



Meet my boyfriend

Ik heb een kleine Liam POV in dit hoofdstuk geschreven. wat vinden jullie?

Niall zuchtte 'daar gaan we weer'. Zei hij. Ook de rest deed alsof het de meest normale zaak van de wereld was. Ik bedacht me dat het waarschijnlijk ook de meest normale zaak van hun leven was want ze dealen hier al langer mee. Maar ik niet. 'blijf maar dicht bij me lopen'. Fluisterde Liam in mijn oor. Hij pakte mijn hand vast en trok me naar hem toe. We begonnen te lopen en overal waar ik keek zag ik geflits van camera's. Ik kreeg er hoofdpijn van. Ik snapte niet hoe al deze mensen in de lobby konden staan. Het was moeilijk om er door heen te lopen. Louis en Zayn liepen achter me en zorgde ervoor dat niet iedereen ons kon platdrukken. Ik was blij dat er bij de eetzaal beveiligers stonden. Toen we allemaal klaar waren met eten liepen we naar buiten. Het was heel erg warm en iedereen had zin om te zwemmen. Dus zodra we onze spullen hadden gepakt en onze badkleding hadden aangetrokken lagen we in het zwembad. Na een half uurtje zag ik Amy en Max naar het zwembad komen. 'ik ga even een praatje maken met ze'. Zei ik tegen Liam. 'ik ga mee'. Riep hij enthousiast. 'hai hoe gaat het met jullie'. Zei ik zodra ik aankwam. 'hee Nikki, met mij gaat het prima met jou'? 'Perfect'. Amy keek naar Liam. Hij stak zijn hand uit. 'Ik ben Liam. Ik ben je vriendin's nieuwe vriendje'. 'Hai Liam ik ben Amy leuk om je te ontmoette'. Toen keek Liam naar Max en ik moest opeens denken aan het misverstand tussen die twee van gisteravond. Ook ik keek nu naar Max en hij glimlachte. 'Hai Liam ik ben Max'. Opeens stond Amy op. 'Nikki loop even mee'. Ik haalde een wenkbrauw op. 'Oke, Liam ik ben zo weer terug'. Hij ging op de plaats van Amy zitten. 'Ik wacht hier'. Toen ik achter Amy aan liep. keek ik nog snel even achterom. Ik zag dat Liam met Max aan het praten was. ik glimlachtte,

POV Liam

Snel keek ik nog even naar haar. Ze glimlachte naar me. Nog nooit was ik zo snel zo verliefd op een meisje geweest. Het voelde nieuw aan voor me. ik keerde me tot Max. 'hoelang ken je Nikki al'? vroeg ik hem. 'al zo'n 5 jaar denk ik'. ik knikte. 'heeft ze al veel vriendjes gehad'? hij begon te glimlachen. 'Ze heeft nog nooit een vriendje gehad eigenlijk, ik ben blij dat ze eindelijk verliefd is geworden'. ik werd voor mijn gevoel een beetje rood. 'Ik ben ook blij dat ze verliefd is geworden, Ik heb nog nooit zoiets voor iemand gevoelt. en al helemaal niet binnen een dag. ze is heel speciaal'. ik voelde een heel prettig gevoel in mijn onderbuik. 'dat is ze zeker, ze is als een kleine zus voor me'. Dus net als ik gister zei. als ik haar een knuffel geef hoef je niet jaloers te zijn. hij begon heel hard te lachen. 'heb je zin om te gaan zwemmen ik smelt'. vroeg ik hem. 'Tuurlijk'. hij begon te rennen naar het zwembad en ik deed hetzelfde.

POV Nikki

Zodra Amy en ik binnen waren begon ze me te ondervragen. 'wat is er al gebeurd, hebben jullie gezoend. weet je zeker dat je met hem hebt. wat hebben jullie gisteren allemaal gedaan'. ik zuchtte en begon aan het verhaal. ' Gisteren voordat ik mijn spullen kwam halen zijn De jongens en ik naar een superluxe restaurant gegaan.Ja we hebben gezoend, gisteren toen de liften uitvielen zaten wij daar nog in. toen wij eruit kwamen draaide hij om en zoende hij me, toen we later naar bed gingen vroeg Niall of we iets hadden en Liam zei ja'. Ik werd rood. 'superschattig'. zei Amy alleen al. 'Je moet hem wel aan je ouders voorstellen'. ze maakte waarschijnlijk een grapje. ze weet hoe slecht de relatie met mijn ouders is. De meeste tijd slaap ik bij Amy. Haar ouders voelen meer als mijn ouders dan mijn vader en moeder. Ik heb altijd ruzie met ze en toen ik zei dat ik bij Amy ging slapen zeiden ze dat ik beter al mijn spullen maar mee kon nemen en daar kon gaan wonen. Dat heb ik ook gedaan. 'De enigste ouders aan wie ik hem voorstel zijn jou ouders. Ze porde me in mijn zij. 'Dat bedoel ik ook'. Opeens hoorde ik vanuit het niets mijn naam. Ik draaide me om en zag Zayn en Louis lopen. 'Heei, wat gaan jullie doen'? 'Iets regelen voor vanavond, Speciaal voor Liam en jou'. ik staarde ze niet begrijpend aan. 'Dat doen we altijd als een van ons een vriendin heeft. 'Leuk, weet Liam het'. 'Nee' zei Louis. 'en dat willen we graag zo houden'.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.