Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Theodoor Noot » hoofdstuk 4 deel 1

Theodoor Noot

2 mei 2009 - 20:17

328

0

227



hoofdstuk 4 deel 1

Het was nu twee weken geleden sinds dat Theodoor en Leonardo de toverkracht uit Marc hadden gehaald. Die zou waarschijnlijk eerst naar Zweinstein hebben gemogen, maar nu zeker niet meer. Van het voorval wist Marc niets meer, al begreep hij niet waarom hij sommige dingen niet meer kon laten gebeuren.
“Pa, ik ben naar Draco toe”¯, schreeuwde Theodoor vanaf de tuin.
“Is goed”¯, werd er teruggeroepen.
De zwartharige jongen klom de heg over en liep richting de marmeren deuren. Het was maar enkele meters. Hij kwam voor die paar meters 7 witte pauwen tegen.
Hard klopte Theodoor op de deur. Even later deed een huiself open. Zonder een woord te zeggen duwde hij de huiself aan de kant en sprintte de trap op, naar Draco’s kamer. Met een wijds gebaar zwierde hij de kamerdeur open. Draco, die nog steeds lag te slapen, schrok wakker.
“Gek, maak een ander wakker.”¯
De jongen in de deuropening lachte. “Nee het was juist zo schattig hoe je lag te slapen. Met je beer onder je arm en je duim in je mond.”¯
“Ik duim niet en ik heb geen beer, het is een slang.”¯
“Niet? Ik zag daarnet wat anders. Wat was het dan?”¯
Draco zweeg. Hij keek Theodoor alleen maar pissig aan.
“Gaan we nog wat doen vandaag?”¯
“Ik hoopte juist dat jij iets te doen wist. Als ik thuisblijf moet ik de hele dag trainen.”¯ Theodoor trok een walgend gezicht. Hij hield ervan dingen te laten ontploffen, maar af en toe wilde hij ook iets anders. Gewoon even een normale puurbloedjongen zijn. Dit vertelde hij aan niemand. Hij deed altijd alsof niks hem kon schelen. Het tegendeel was waar. Hij had heus wel gevoelens en dat soort shit, maar waarom zou je dat laten zien? Dat was nergens voor nodig.
“We kunnen door de dreuzelbuurt lopen? Die speeltuinen die we gesloopt hebben, die zijn weer heel”¯, zei Draco. Hij stond op van zijn bed en kleedde zich snel om.
“Laten we gaan.”¯
De blonde en zwartharige jongen liepen de kamer uit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.