Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E10 Het etentje

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

16 dec 2013 - 20:29

455

0

219



S01 E10 Het etentje

Aflevering: 10 Seizoen: 1

Afl. 10:
Truus heeft amper kunnen slapen, ze moet constant denken aan de brief, wat gebeurt er met haar spullen, waar moet ze gaan wonen, hoe kon dit gebeuren. Ze besluit haar buurman Johan om hulp te vragen, hij belooft haar dat het goed zal komen, en hij zal nakijken waar het fout ging met de betalingen.

Bjorn heeft veel zin in het etentje dat hij vanavond heeft met Nathalie. Hij is de stad in geweest om een mooi pak te halen voor vanavond, en hij ziet er super uit. Hij kan eigenlijk niet wachten tot de avond komt, maar van de andere kant gaat hij dood van de zenuwen, want hij weet natuurlijk niet hoe Nathalie gaat reageren.

Jimmy heeft nieuws voor Nikki, ze moest zo snel mogelijk langs komen op het bureau van Geert, Nikki is in de wolken, maar als ze eenmaal aankomt blijkt het alles behalve een date te zijn.

Het is een rustige middag in het café wanneer plots de telefoon gaat. Max neemt op en het is zijn ex-vrouw Sharon. Ze heeft een hele tijd nagedacht over wat er laatst was gebeurt, en ze wil graag even met Max praten. Ze heeft genoeg van de constante ruzies tussen beide, en ze wil dat het weer wordt zoals helemaal in het begin, gewoon twee goede vrienden

Nikki is op het bureau aangekomen, en Geert wil dat Nikki nog eens heel goed nadenkt over wat er toen is gebeurt, de avond dat ze door een wild vreemde in haar kont werd geknepen. Ze denkt heel goed na en langzaam maar zeker kan ze een betere beschrijving van de persoon geven. Geert weet dat het dezelfde persoon is die hem heeft beschoten.

Gino heeft al heel de dag slechte zin op school, ook Emile merkt dit en hij vraagt zijn goede vriend wat er aan de hand is. Gino antwoordt dat het uit is, tussen hem, en zijn vriendin. Emile zegt dat het wel goed zal komen, en dat hij gewoon bij hem moet komen eten, dan gaan ze daarna lekker gamen, Gino is nog wat sip, maar aanvaardt het aanbod van Emile.

Alexandra begint zich bij Johnny steeds meer op haar gemak te voelen, ze is echter ook constant bezig met alle leugens die ze vertelt, en die ze goed moet onthouden, om niet door de mand te vallen. Johnny blijft voorzichtig door vragen of Alexandra misschien toch niet een interview wil geven voor MD Magazine.

Bjorn zit nerveus in het restaurant te wachten op Nathalie, wanneer ze uiteindelijk arriveert slaan de zenuwen toe bij Bjorn. Hij durft het haar echt niet te vertellen, na een aantal glaasjes wijn besluit hij alle moed te verzamelen en vertelt hij Nathalie na al die tijd, wat hij werkelijk voor haar voelt...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.