Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze] » Ten

Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze]

8 dec 2013 - 17:07

1459

4

262



Ten

Het heeft even geduurd maar hier is nummer 10. Ik was/ben ziek dus het duurde allemaal wat langer :) Weet iemand trouwens hoe ik hier een foto kan plaatsen? Ik heb een soort banner voor het verhaal gemaakt maar ik krijg hem maar niet geplaatst, oeps. Naja, enjoy the story!

Na de overheerlijke spaghetti a la Harry gingen we met z’n allen naar de woonkamer. Harry had tijdens het eten lopen opscheppen dat ik enorm goed was in Fifa op de Playstation. Dit geloofde de andere jongens helemaal niet, dus dit moest ik bewijzen van Harry.
“Jongens, ik heb al jaren geen Playstation meer aangeraakt,” zei ik lachend toen Liam, Zayn en Harry aan het bekvechten waren over wie als eerst tegen mij mocht spelen.
Ik werd genegeerd door iedereen en Louis zei tegen mij: “Zo lang die twee nog aan het bekvechten zijn, zullen wij een potje doen?” hij trok een wenkbrauw vragend omhoog.
“Prima,” zei ik terwijl ik mijn schouders op haalde. Louis gaf me een controller en we starten de Playstation op. Niall was er inmiddels ook bij komen zitten maar de andere drie hadden nog steeds niet door.
Ik koos voor Barcalona, zoals altijd. Ik moest weer even wennen aan de besturingen maar al snel had ik weer helemaal door hoe het zat.
“Nee!” schreeuwde Louis toen ik een doelpunt bij hem scoorde.
“Yes!” zei ik zacht en nu hadden we ook de aandacht van de andere drie jongens.
“Zijn jullie al begonnen?” vroeg Liam teleurgesteld terwijl hij naast mij kwam zitten. Ik had geen tijd om te antwoorden want Louis kwam gevaarlijk dicht bij mijn goal.
Uiteindelijk won ik met 5-0 van Louis. Hij keek me verslagen aan: “Jemig, je hebt niet gelogen, Harry,” zei hij met een zucht en hij gooide zijn controller op de bank.
“Dus, wie is de volgende?” zei ik met een grote grijns op mijn gezicht. Ik had het enorm naar mijn zin hier met de jongens.
Liam was de volgende van wie ik won, met 3-1. Ook Liam was terneergeslagen van zijn verlies van mij.
“Nu ik!” riep Harry en hij kwam tussen mij en Liam inzitten. “Weet je dat zeker, Hazza?” vroeg ik met een wenkbrauw opgetrokken. Hij keek me uitdagend aan en hij koos zijn team.
“De vorige keer dat ik hem inmaakte, heeft hij een week niet meer met me gepraat,” zei ik tegen Liam en die moest lachen.
“Het is wel eens goed voor hem om te verliezen,” grinnikte Zayn. En inderdaad, ik maakte Harry overweldigend in met 17-0. Harry gromde even en sprong toen boven op me.
“Harry!” giechelde ik terwijl hij mij begon te kietelen. “Ho-ou ohop!” gilde ik en ik probeerde hem van me af te duwen. Ik werd al snel geholpen door Zayn en samen kregen we Harry van mij af.
“Hou haar nog even heel, ik wil ook nog,” zei Zayn en hij had een strijdlustige blik in zijn ogen. Zayn was een stuk beter dan de andere drie jongens tegen wie ik net gespeeld had. Hij maakte het eerste doelpunt maar in de tweede helft kwam ik twee keer zo hard terug en scoorde ik twee keer bij hem.
Tot het eind bleef het spannend maar uiteindelijk won ik ook van hem, met 2-1. Zayn sloeg hard met zijn vuist op de bank naast zich.
“Damn, je bent echt goed!” en hij keek me een beetje boos aan, volgens mij kon hij niet zo goed tegen zijn verlies.
“Maar nu ik nog,” zei Niall zachtjes en de andere jongens begonnen te joelen. Ik keek hem grijnzend aan.
“Kijk maar uit hoor, Niall is de beste van ons vijven,” zei Liam geanimeerd. Niall stond op en kwam naast me zitten en zei: “May the best man win,” Ik schudde mijn hoofd en zei: “May the best wómen win,” en ik stak mijn tong naar hem uit. Hij moest grijnzen en toen begon de wedstrijd.
Niall was écht een stuk beter dan de rest van de jongens en het was erg spannend. Na de eerste helft had geen van ons nog gescoord en we werden steeds fanatieker. Niall begon te grommen als hij de bal van mij wilde afpakken en ik begon super hard op alle knopjes te rammen. Ik weet zeker dat wanneer er nu iemand de kamer was ingelopen, die persoon op de grond zou vallen van het lachen.
Toen het laatste fluitsignaal klonk, was de stand nog steeds 0-0. Niall keek met een grijns naar me en ik kon het niet helpen, ik moest terug grijnzen.
“Dat was spannend,” zei Liam met een zucht en ik zag Zayn knikken met zijn hoofd.
“Goed gespeeld,” zei Niall tegen me en hij gaf me een klopje op mijn schouder. Ik voelde een schok door me heen gaan bij zijn aanraking. Ik grinnikte wat ongemakkelijk terug en zei met een hoger stemmetje dan normaal: “Dank je, jij ook,”.
Vanuit mijn ooghoek zag ik Harry met zijn wenkbrauwen omhoog gaan en ik bedacht me dat hij dit vast herkende van vroeger. Ik durfde hem niet aan te kijken maar gelukkig werd ik gered door mijn mobiel die op dat moment besloot het deuntje dracula begon te spelen. Nu werd ik door vijf jongens tegelijk aangekeken en ik voelde dat ik rood werd.
“Uhm, that’s me,” zei ik met een klein lachje terwijl ik als een gek mijn mobiel uit mijn tas begon te halen. Dat deuntje had ik ingesteld bij Tobias omdat we samen een keer dracula hadden gekeken en hij hem super eng vond. Op mijn scherm vond ik inderdaad een berichtje van Tobias:

Hey Anna, hoe laat moet ik je op komen halen? Ik ben echt te nieuwsgierig wat jij allemaal aan het uitspoken bent. Tobias

Ik kon er niets aan doen maar ik sloeg een hand voor mijn ogen en schudde mijn hoofd. Hij wist dat ik me door dit berichtje enorm ongemakkelijk zou gaan voelen en als hij zoiets deed, voelde hij net als een grote broer.
“Wat is er?” vroeg Harry nieuwsgierig. Ik schudde weer mijn hoofd en moest lachen, hier nam Harry geen genoegen mee en voor dat ik het door had was mijn mobieltje uit mijn handen gevist.
“Wie is Tobias?” vroeg Harry en ik keek hem verbluft aan. “Dat kun je echt niet maken,” zei ik met grote ogen. Harry haalde zijn schouders op.
“Weet Dan wel wie Tobias is?” vroeg hij door en toen hij dit zei kon ik hem wel wurgen.
“Shut up!” zei ik hard en ik pakte mijn mobiel uit Harry zijn handen. Harry keek me verbaasd aan maar het enige wat ik deed was boos terugkijken.
“Hij bedoelde het niet zo,” zei Niall die duidelijk geen idee had wat er aan de hand was.
“Tobias is mijn vader zijn verpleger en hij komt me vanavond ophalen en het is uit met Dan,” zei ik kortaf en ik begon Tobias een berichtje terug te sturen.

Hey Toob, het is hier gezellig, heb net vier jongens ingemaakt met FIFA. Ik hoop dat ik ooit nog terug mag komen. Ik sms je later voor een tijd, je bent de beste! Anna

“Wat is er gebeurd dan? Toen ik hem laatst sprak zei hij dat alles super ging,” vroeg Harry en hij kwam naast me zitten en sloeg een arm om me heen. Ik schudde hem gelijk weer weg.
“Niet doen, anders ga ik huilen,” legde ik uit toen ik een gekwetste blik van Harry kreeg. “Ik heb het twee weken geleden uitgemaakt. Ik wil je best nog een keer vertellen waarom maar niet vanavond,”. Met moeite lukte het om een glimlach op mijn gezicht te krijgen.
Harry knikte naar me en er was even een ongemakkelijke stilte in de kamer. Even kruiste Niall’s en mijn ogen elkaar en voor dat ik het wist sprong hij op.
“Ik heb gisteren een nieuwe horrorfilm gekocht, laten we die gaan kijken!” terwijl hij de kamer uitliep keek Niall nog even naar me en knipoogde. Ik schonk hem een glimlach om hem te bedanken.

Twee weken geleden wilde ik Dan verrassen om gezellig samen wat chinees te eten en ik ging naar zijn appartement op de campus. Hij had mij een sleutel gegeven dus zachtjes deed ik de deur open en het eerste wat ik zag was kleding op de vloer in de hal. Dan was wel vaker slordig maar ik bleef verstijfd staan toen ik een jurk zag liggen.
Voetje voor voetje schuifelde ik richting de woonkamer, toen ik in de deuropening stond zag ik nog meer kledingstukken en nog geen twee meter van me vandaan lag een roze kanten bh. Nu hoorde ik ook gedempte geluiden vanaf de bank komen en toen ik op keek zag ik waar ik al bang voor was.
Dan lag bovenop een meid waarvan ik alleen haar blonde haren kon zien. Ik liet het tasje wat ik in mijn handen had met het eten vallen en ik zag Dan verschrikt opkijken. Ik schudde mijn hoofd en liep zo snel als ik kon zijn appartement weer uit.



Ik hoop dat het stukje niet tegen viel.


Reacties:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 8 dec 2013 - 13:06:
Aah heel erg leuk! Snel verder x


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 8 dec 2013 - 0:11:
je schijrft zo heerlijk! melding graaagg!!


justmissF24
justmissF24 zei op 7 dec 2013 - 20:33:
Ik zie geen john haha.... Btw super stukje again!!! En volgens mij is een foto [img*] link [/img*] zonder de * dan hihi maar ik weet het niet zeker


Dominique zei op 7 dec 2013 - 19:15:
Misschien heel stom hoor maare.. Snap het laatste niet helemaal, wie is John?


Voor de rest, HEERLIJK!