Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E12 De gijzeling

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

16 dec 2013 - 21:16

525

0

239



S01 E12 De gijzeling

Aflevering 12 Seizoen 1

Ludwig dwingt Björn snel de deur te sluiten, en houdt hem gevangen in zijn eigen huis. Björn is enorm geschrokken van de hele situatie, maar hij is met zijn gedachten enkel en alleen bij Nathalie, die langzaam aan het doodbloeden is. Ludwig geeft echter geen gehoor aan Björn en dwingt hem naar boven te gaan. Samen gaan ze naar boven, terwijl Nathalie voor dood moet worden achtergelaten in de gang.

Inmiddels is ook het politieteam van inspecteur Ivo Daalmans aanwezig. Geert stelt Ivo op de hoogte van de situatie, maar Ivo is woedend dat Geert op eigen houtje achter Ludwig is aangegaan. Dit had allemaal verkomen kunnen worden. Ivo weet echter ook dat het momenteel niet de tijd is om ruzie te maken, en hij probeert contact te zoeken met Ludwig.

Johnny was zo blij dat Alexandra het interview wilde doen, dat ze nog diezelfde avond naar Marja zijn gegaan, voordat Alexandra zich besloot te bedenken. Johnny stelt veel vragen en Alexandra voelt zich totaal niet op haar gemak, ze verdraait veel verhalen en weet zich amper nog een weg door haar eigen leugens te banen. Vooral Marja begint het allemaal wel erg vreemd te vinden.

Diezelfde avond is er een nieuwe tegenslag voor Eric, er is een vandaag bouwvakker zwaar gewond geraakt tijdens de bouw van de uitbreiding van zijn bedrijf. Het leek erop dat dit een zaak voor de verzekering was, tot dat blijkt dat de medewerker uit Polen komt en geen geldige verblijfsvergunning heeft.

Inmiddels heeft inspecteur Ivo contact weten te leggen met Ludwig, die wil maar een ding, dat is Alexandra. Hij belooft Bjorn en Nathalie te laten gaan, maar hij zegt dat er weinig tijd is, anders zal Nathalie dood bloeden. Ludwig vertelt de politie over Alexandra (Sandrine Roex), en dat zij zich ergens in Beemsdorp bevindt. Er wordt gelijk actie ondernomen om Alexandra zo snel mogelijk te vinden.

Het nieuws rondom Ludwig en de gegijzelde Björn verspreid zich als een lopend vuurtje, en natuurlijk krijgt ook Marja dit nieuws snel te horen. Ze is geschokt als ze alles hoort en ze besluit de politie meteen in te lichten. Niet veel later staat Geert voor de deur om Alexandra, die zich enorm verzet, mee te nemen. Wanneer uiteindelijk Johnny belooft met haar mee te gaan, vertrekken ze samen richting het huis van Björn en Nathalie.

Eenmaal aangekomen met Alexandra stelt Ludwig de volgende eisen: "Ik wil dat Alexandra zonder politie het huis betreed en ik wil over een uur een vluchtauto met volle tank klaar hebben staan! Als dit is gebeurd zal ik Bjorn hier laten, en kunnen jullie Nathalie verzorgen". Ivo weet dat hij Alexandra niet naar binnen kan laten gaan, Ludwig is gestoord en al lange tijd zonder drugs, hij zou haar vermoorden. Ivo doet een tegenvoorstel aan Ludwig...

Ludwig laat al snel weten dat zijn eerste voorstel gelijk het laatste is, Ivo kan alles regelen, anders zullen binnen 10 minuten zowel Björn als Nathalie sterven. Ivo weet dat wanneer ze Alexandra naar binnen laten gaan, hij haar zal vermoorden en dus besluiten ze binnen 5 minuten binnen te vallen, dan horen ze een doffe knal... er is een schot gelost in het huis...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.