Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E13 Het eerste slachtoffer

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

16 dec 2013 - 21:23

502

0

155



S01 E13 Het eerste slachtoffer

Aflevering 13 Seizoen 1

Nadat het politieteam een schot heeft gehoord wordt er per direct binnengevallen. Johnny en Alexandra kijken vol ongeloof toe. Eenmaal binnen word Nathalie gelijk in een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd, en gaat het team naar boven, niet wetende wat ze daar zullen aantreffen. Eenmaal boven aangekomen zien zij Bjorn aan het bed vastgemaakt, met een kogelwond in zijn been, schreeuwend om Nathalie. Het hele huis word doorzocht, maar er is geen spoor van Ludwig...

In het ziekenhuis is Johan verrast wanneer hij zijn patiënte ziet, het is Nathalie, en ze is er erg slecht aan toe. Nathalie heeft veel bloed verloren en ze moet dringend geopereerd worden. Alles word in stelling gebracht voor een spoed operatie, uitgevoerd onder leiding van Johan zelf.

Inmiddels is Alexandra overgebracht naar het politiebureau waar ze alles opbiecht, van de moorden tot haar ware identiteit. Wanneer Johnny alles hoort is hij geschokt, hij heeft gewoon een moordenaar in huis gehad! Alexandra mag, voor ze in voor arrest geplaatst zal worden, nog even met Johnny praten. Ze vraagt aan Johnny of hij Ludwig wil zoeken, ze weet dat wanneer hij haar zal vinden, hij haar zal vermoorden, zowel in de gevangenis, als daarbuiten. Johnny weet niet goed wat hij moet zeggen, hij neemt afscheid zonder een woord en Alexandra wordt meegenomen.

Ook Bjorn is inmiddels in het ziekenhuis aangekomen. Hij word behandeld aan zijn schotwond, maar hij heeft eigenlijk maar één zorg en dat is Nathalie. De dokter belooft hem gelijk te verwittigen als er nieuws is over Nathalie, maar nog voor hij is uitgesproken komt een zwaar aangeslagen Johan binnen, hij heeft slecht nieuws...

In het hele dorp gonst het van de geruchten over wat er allemaal is gebeurd in het normaal zo rustige Beemsdorp. Ook in het café van Max is de gijzeling het onderwerp van de dag. Wanneer Johnny totaal aangeslagen het café binnenkomt is het compleet stil. Hij loopt recht op de bar af en besteld een dubbele whiskey zonder ijs, Max vraagt wat er aan de hand is, maar Johnny zwijgt en staart in de diepte.

John heeft zojuist aan Björn vertelt dat Nathalie al teveel bloed had verloren, en dat ze de operatie niet aankon. Ze is op de operatie tafel overleden. De wereld van Björn stort als een kaartenhuis in elkaar, hij barst in tranen uit, wat moet hij nou...

Als de avond valt over Beemsdorp hangt er een trieste stemming. Overal komt langzaam het nieuws binnen dat hun geliefde dorpsgenoot Nathalie is overleden. Marja krijgt 's avonds geen hap door haar keel, en ook in huize Govers is het doodstil tijdens het avondeten, zelfs buurvrouwen Truus en Els zijn stil.

Na 3 dubbele whiskey en 3 bier is Johnny onderweg naar huis, hij voelt zich rot en denkt aan wat Alexandra hem vroeg, zou deze gek nog meer slachtoffers maken, en tot wat is hij nog meer in staat... Langzaam maar zeker wordt Johnny zich er bewust van dat iemand Ludwig moet stoppen, en hij besluit dat hij daar de juiste persoon voor is.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.