Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S02 E01 Onkruid vergaat niet

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

16 dec 2013 - 21:35

603

0

205



S02 E01 Onkruid vergaat niet

Aflevering 14 Seizoen 2

Het is inmiddels een maand geleden dat de verschrikkelijke gebeurtenissen omtrent Ludwig zijn geweest. De rust keert langzaam maar zeker terug in Beemsdorp, maar niet voor iedereen.

Eric zit in zware financiële problemen. hij kan de uitbreiding van zijn goedlopende bedrijf wel vergeten. Het blijkt dat er buiten de gewonde Poolse arbeider nog veel meer dingen niet in orde waren. Eric legt de schuld bij de aannemer, die vervolgens de schuld in de schoenen van Eric schuift, een kat en muis spel is het gevolg. De klanten van Eric verliezen het vertrouwen in zijn bedrijf en het lijkt één grote ramp te worden.

Ook Johnny heeft nog steeds geen rust gevonden. Hij heeft ontslag genomen in het café en is maar door één ding, één iemand geobsedeerd: Ludwig. Johnny verliest het contact met andere inwoners compleet uit het oog en is constant op zoek naar de moordenaar van Nathalie.

Björn probeert langzaam zijn leven weer op te pakken, Nikki heeft die hele tijd de zaak draaiende gehouden, en met succes, de zaken lijken beter dan ooit te gaan. Bjorn is zeer trots op Nikki, en ze mag de volgende grote zaak op zich nemen. Die van Eric van Veren.

In een leegstaande loods brandt een klein vuurtje, daar zit Ludwig, ineen gedoken, een baard, een verwilderd kapsel en kapotte oude kleren. Hij ligt op een houten pallet met enkel een klein dekentje om zich warm te houden. Wie is hij, wie was hij, wat zal er van hem worden... Hij weet het zelf niet meer... hij heeft al meer dan een maand geen drugs meer gehad en hij heeft amper gegeten en gedronken. Wanneer hij een geluidje hoort bij de ingang van de loods, dooft hij snel het vuur en verstopt hij zich in een hoekje. Het is zijn oude kennis Peter, die blijkbaar ook naar hem op zoek is...

In het café van Max komt een verontrustend telefoontje binnen, de zoon van Max en Sara is al een week niet thuis gekomen en de plaatselijke politie heeft nog geen spoor van hem, ze weten zelfs niet of hij nog wel in leven is...

Ondertussen is het 100ste nummer van MD Magazine uitgekomen het nummer is een eerbetoon aan een inwoonster die veel te vroeg is overleden: Nathalie van Gratens. Het nummer was mooi, ontroerend en emotioneel...

Peter is niet vergeten dat hij nog geld krijgt van Ludwig, en hij is vast besloten dat Ludwig dat gaat terug verdienen. Als hij Ludwig ziet schrikt Peter, een iel mannetje met een vieze baard en een verwilderd kapsel. Hij besluit Ludwig mee te nemen naar zijn huis en hem daar op te lappen, want Ludwig zou nog wel eens van pas kunnen komen voor Peter.

Max is overdonderd na het telefoongesprek over zijn zoon. Hij wil graag met Sara naar Brussel om zelf de situatie te bekijken en om te helpen met de zoektocht, maar wie moet dan het café openhouden, nu dat Johnny ontslag heeft genomen. Op dat moment komt net Sharon binnen, dat lijkt Max de geschikte kandidaat.

Nikki heeft een gesprek gehad met de aannemer en met Eric zelf, ze willen beide proberen om een rechtszaak te vermeiden. De aannemer zal voor de kosten opdraaien, maar dan zal de uitbreiding van het bedrijf geen doorgang kunnen vinden. Na een tijdje wikken en wegen besluit Eric het voorstel aan te nemen en zich volledig te richten op wat hij wel nog heeft.

Sharon belooft de komende 2 weken het café open te houden als Max en Sara naar Brussel gaan, Sara vertrouwt haar echter niet helemaal en ze belt Nellie op, die zal een oogje in het zeil houden voor haar.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.