Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » De inwoners van Beemsdorp (seizoen 2)

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

12 dec 2013 - 22:58

1055

0

315



De inwoners van Beemsdorp (seizoen 2)

Familie Derksen:
John Derksen: John is al jaren getrouwd met Marja en ze wonen al lang in Beemskerk. Ze hebben samen 2 kinderen en John heeft een baan als architect, kortom ze hebben alle geluk van de wereld. Hij is rond de 45 jaar.

Marja Derksen/Jochems: Ze is al jaren getrouwd met John en ze wonen al lang in Beemskerk. Ze hebben samen 2 kinderen en ze heeft een eigen tijdschrift: MD Magazine. Ze is ongeveer 40 jaar.

Karin Derksen: Ze is de eigenzinnige dochter van Marja en John. Ze wil bij de volwassen mensen horen maar ze gedraagt zich vaker als een kleuter als ze bijvoorbeeld ruzie heeft met haar broer of als ze haar zin niet krijgt. Ze is 15 jaar.

Emile Derksen: Hij is de jongere broer van Karin en daar gedraagt hij zich ook na. Hij plaagt zijn zus en haalt veel kattenkwaad uit. Hij is 13 jaar.

Familie Govers:
Johan Govers: Johan is chirurg in het ziekenhuis van de nabijgelegen stad Swaluwen. Hij heeft nooit geluk in de liefde gehad tot hij Nelly tegenkwam. Hij houdt net als haar van gezelligheid en hij zit geregeld in het café van Beemsdorp Hij is rond de 35 jaar.

Nelly Govers/De Groot: Ze is getrouwd met Johan en ze was getrouwd met Eric. Ze heeft één zoon namelijk Mike deze heeft ze met Eric. Ze werkt in de bakker van het dorp om wat onder de mensen te komen. Ze is ongeveer 40 jaar.

Els Govers: Els is de moeder van Johan, ze wil zich overal mee bemoeien en dit werkt Johan en Nelly op de zenuwen. Ze kan het wel geweldig goed vinden met Mike de zoon van Nelly. Haar man is 6 jaar geleden gestorven en nu woont ze dus in bij Johan en Nelly. Ze is rond de 70 jaar.

Familie Van Veren:
Eric Van Veren: Hij is een top industrieel en hij heeft veel geld. De laatste tijd gaan de zaken goed en heeft hij een nieuwe vriendin. Hij is al een tijdje gescheiden met Nelly. Hun relatie liep al een tijdje niet meer lekker en ze gingen als vrienden uit elkaar. Hij is rond de 45 jaar.

Stefanie Dassen: deze knappe vrouw woont alleen maar bij Eric Vanwege zijn geld en de seks, meer interesseert haar niet. Ze doet niks en krijgt toch genoeg geld binnen. Ze is rond de 35 jaar.

Mike Van Veren: Hij is de zoon van Nelly en Eric. Hij woont bij zijn vader omdat hij ook bij hem werkt. Hij heeft nog geen oog voor de meiden, het enige wat voor hem telt is zijn Porsche en het overnemen van de zaak van zijn vader. Hij is bijna 20 jaar.

Familie van den Berg:
Max van den Berg: De café-uitbater van Beemsdorp. Café Van den Berg is al 3 generaties het gezelligste en leukste café van Beemsdorp waar de inwoners graag een pilsje komen drinken. Zijn zoon is net uit huis en vertrokken naar Amerika. Hij is rond de 40 jaar.

Sara van den Berg/Sanders: ze helpt ook mee in het café en ze is al enkele jaren getrouwd met Max. Ze wat eerst getrouwd met Frank Geven maar ze werd mishandeld en is uiteindelijk naar de politie gestapt en gescheiden met hem. Ze is rond de 37 jaar.

Sharon Erkens: De oude vrouw van Max, ze bedroog hem en Max heeft een scheiding aangevraagd. Ze heeft wel nog 50% de aandelen van het café en komt er dus geregeld over de vloer tot ergernis van Max en Sara. Ze is rond de 40 jaar.

Jason van den Berg: De zoon van Max en Sara die in Brussel woont, wanneer er een verontrustend telefoontje komt besluiten Max en Sara af te reizen naar Brussel om te zien wat er aan de hand is. Hij is 18 jaar.

Verder:
Jimmy Holen: Hij is de burgemeester ban Beemsdorp. Hij is zeer geliefd door de bevolking. Zijn vrouw Anja is nog niet zo lang geleden gestorven maar Jimmy is er weer redelijk bovenop. Hij is ongeveer 45 jaar.

Bjön Salmen: Hij woont al een aantal jaar samen met Nathalie. Hij is eigenlijk verliefd op haar maar hij durft het niet te vertellen tegen haar. Hij heeft een eigen advocatenkantoor waar ook Nikki werkt. Hij is rond de 30-33 jaar.

Ludwig Aldhoven (Sander Roex): Hij en Alexandra zijn naar Beemsdorp gevlucht na een moord die ze pleegde een aantal weken geleden. Ze hebben de politie laten vermoeden dat ze dood waren dus er word niet meer na ze gezocht. Ludwig heeft een nogal opvliegend karakter en hij schuwt geweld allerminst. Hij gebruikt Sander als schuilnaam. Hij is ongeveer 35 jaar.

Johnny Werts: Deze jonge gast houdt heel erg van sporten, vooral watersporten is hij goed in. Hij doet vaak mee aan wedstrijden maar hij kan ook heel erg opscheppen. Hij is net uit huis en is nieuw in Beemsdorp. Hij werkt in café Van den Berg. Hij is rond de 20 jaar.

Nikki Doesens: Zij werkt op het advocatenkantoor van Bjön, ze doet nog de kleinere zaken omdat ze er pas werkt. Ze woont in bij burgemeester Jimmy omdat hij een oom van haar is en ze is niet zo geliefd in Beemsdorp omdat ze ooit een zwaar auto-ongeluk had veroorzaakt waarbij de oude burgemeester om het leven kwam. Ze is ongeveer 35 jaar.

Bijrollen:
Peter Geels: Een crimineel die al 11 jaar van zijn leven achter de tralies doorbracht. Hij heeft connecties met Ludwig, en wanneer deze hem nog geld verschuldigd is, is Peter erop gebrand dit geld terug te krijgen, hoe dan ook. Hij is rond de 40 jaar.

Geert Zoden: Hij is politieman uit Swaluwen en moet vaker patrouilleren in Beemsdorp. Hij komt ook wanneer er weer eens wat is gebeurd. Hij is rond de 30 jaar.

Berend Coppes: Hij is de bakker van het dorp en maakt graag een praatje met de mensen. Hij is ongeveer 50 jaar.

Inspecteur Ivo Daalmans: Hij is inspecteur bij de politie en behandeld de grote zaken in Swaluwen en omstreken dus ook Beemsdorp. Hij is ongeveer 40 jaar.

Gino Martens: Hij is de beste vriend van Emile en ze halen samen vaak kattenkwaad uit. Hij is 15 jaar.

Truus Van Dam: Ze is de buurvrouw van de Govers en ze maakt vaak een praatje met Els. Ze is ongeveer 75 jaar.

Maud Kleinman: Ze zit in dezelfde politieke partij als Jimmy. Ze strijd iedere keer tot het bittere eind. Ze is ongeveer 30 jaar.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.