Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S02 E02 Happy hour

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

16 dec 2013 - 21:34

596

0

192



S02 E02 Happy hour

Aflevering: 15 Seizoen: 2

Björn is enorm trots op Nikki omdat ze weer een zaak tot een goed einde heeft gebracht ,en als beloning trakteert hij haar op een lekker etentje. Tijdens het etentje komen echter alle herinnering aan Nathalie terug, en Björn kan het niet aan, hij verontschuldigd zich tegenover Nikki en gaat er van door. Nikki blijft alleen achter.

Max en Sara hebben de koffers gepakt en vertrekken naar Brussel, Sharon heeft beloofd op het café te passen. Ze nemen afscheid en op het moment dat Max en Sara de deur uit zijn begint Sharon alles te veranderen. Er komt elke dag een happy hour, op vrijdag en zaterdag komt er een dj, ze gaat discolampen ophangen, het gaat een groot feest worden... Als dat maar goed komt.

Eenmaal thuis aangekomen vertelt Nikki het verhaal aan Jimmy, die maakt zich grote zorgen, en besluit om eens met Björn te gaan praten. Jimmy wil dat Björn een tijdje bij hem in trekt, er staat nog een kamer leeg, zo is hij niet de hele tijd in zijn eigen woning, helemaal alleen met al die herinneringen aan Nathalie en de gijzeling. Björn twijfelt even maar stemt uiteindelijk toch in.

Peter heeft Ludwig mee naar zijn huis genomen, hij weet dat hij uiterst voorzichtig moet zijn omdat de politie nog steeds op zoek is naar Ludwig. Hij zegt dat Ludwig zich moet douchen en gaan fatsoeneren, er ligt tevens een verrassing voor hem klaar ligt op de badkamer. Nog geen uur later staat daar een geschoren, verzorgde Ludwig die stijf staat van de drugs... tot zover lijkt Peters plan goed te werken.

Het politieonderzoek zit muurvast en Ivo weet niet meer waar hij nog moet zoeken, de hele omgeving is uitgekamd maar nergens was er een spoor van Ludwig te vinden. Hij besluit het onderzoek tot nader order aan Geert over te laten.

Als Max en Sara in Brussel aankomen worden ze door de politie op de hoogte gebracht van de situatie. De vriendin van Jason zegt dat hij maandag na het werk niet is thuis gekomen, dat deed hij wel vaker, maar nooit meerdere dagen achter elkaar. Toen hij donderdag nog steeds niet thuis was gekomen besloot ze de politie in te lichten, maar tot op heden is er nog geen spoor van hem.

In het café vind de eerste happy hour plaats, het lijkt nog niet echt een gigantisch succes, de dorpelingen zijn nog niet in de stemming voor een feestje en Sharon probeert snel de dj en de lichtverhuur af te bellen. Helaas is het al te laat, alles is al geregeld en ze kan het geld niet terug krijgen.

Overmorgen is de verjaardag van Karin, en Marja en John twijfelen of ze nog wel een feest moeten geven. Karin wil natuurlijk een knal fuif, maar is iedereen daar wel al klaar voor? Karin heeft echter al haar vrienden en vriendinnen al uitgenodigd, Marja en John zijn boos, want waar gaan ze op dit moment nog al die spullen voor een feest vandaan halen.

Wanneer Nellie een kijkje gaat nemen in het café schrikt ze van de hele lading discolampen en de affiches met happy hour, ze vraagt aan Sharon wat hier de bedoeling van is. Sharon vertelt beschaamt wat ze allemaal heeft gedaan, dan bedenkt Nellie zich opeens dat Karin overmorgen jarig is, ze belt gelijk Marja op, en ze organiseren een surprise party voor Karin in het café.

Nu Ludwig weer opgelapt is, kan het plannetje van Peter beginnen. Als Ludwig hem niet terug kan betalen, gaat hij het geld maar terug stelen, om te beginnen met een paar oude bekenden uit Beemsdorp...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.