Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » School with One Direction » He is so sweet

School with One Direction

8 dec 2013 - 20:53

855

0

263



He is so sweet

Ik werd wakker en keek op mijn klok. Het was 7 uur. Ik kwam mijn bed uit en liep naar de badkamer. Ik douchte even snel en daarna ging ik weer naar mijn kamer. Ik deed mijn kast open. Mijn nieuwe kamer was veel groter dan mijn oude kamer. Er lagen ook nieuwe kleren in. Mijn ouders hadden voor het eerst band shirts voor me gekocht. Ik pakte schoon ondergoed, een nieuw Sleeping with Sirens T-shirt, zwarte skinny en zwarte vans. Toen ik beneden kwam rook ik pannenkoeken. Er stond iemand voor me te koken. De eettafel was gedekt voor één persoon. ‘Goede morgen mevrouw.’zei een vrouw. ‘Ehm goede morgen. Je mag me gewoon Elena noemen.’ zei ik. Ik ging aan tafel zitten. Ik was niet gewend dat mensen mijn eten klaarmaakte. Ik voelde me nu echt een beroemdheid of zo. De vrouw zette een bord met pannenkoeken op tafel. Ik begon aan mijn heerlijke ontbijt.

Het ontbijt was echt heerlijk. Die mevrouw heette Lisa, mij ouders hebben haar ingehuurd. Ze zijn zelf bijna nooit thuis, dus ze wilde iemand die er was voor mij. Lisa woont ook bij ons. Fijn dat mijn ouders dat tegen mij hadden verteld. Maar ja het is wel fijn dat er iemand is.

Ik pakte mijn paarse eastpak tas en liep naar mijn fiets. Ik had best zin in vandaag. Ik zette mijn headset op en fietste naar school. Het ging een stuk sneller dan gisteren. In de verte zag ik de school al. Mijn favo liedje van SwS stond op, ik begon mee te zingen. ‘They say that love is forever. Your forever is all that I need. Please stay as long as you need. Can’t promise that things won’t be broken. But I swear that I will never leave. Please stay forever with me.’ Ik zag dat er iemand naast me kwam fietsen, het was Niall. Ik deed mijn headset af. ‘Je kunt wel zingen, leugenaar.’ zei hij lachend. ‘Haha, heey Niall. Wat doe jij hier op de fiets?’ zei ik. ‘Gister toen je weg ging pakte je je fiets sleutel uit je zak en toen viel de sleutel van je kluis ook. Ik wilde je roepen maar je hoorde me niet en toen was je alweer weg. Dus wilde ik vroeger naar school om je op te wachten, maar jij was zelf ook vroeg.’ zei hij. ‘Ik had helemaal niet nagedacht over die sleutel’ zei ik. We fietsten het school plein op. Niall zette zijn fiets naast die van mij. Hij haalde iets uit zijn zak. ‘Hier ik heb je sleutel aan een ketting gehangen.’ Ik keek hem aan. ‘Dankje! Dat is zo lief en slim. Zo kan ik hem niet meer kwijtraken.’ Niall deed de ketting om mijn nek. Niall en ik liepen naar binnen. Veel kinderen staarden ons aan. ‘Wat moet Niall met die emo?’ werd er gezegd. ‘Niets van aantrekken.’ Niall lachte naar me. ‘Ze zijn gewoon jaloers.’

Nadat we bij onze kluisjes waren geweest gingen we weer op het zelfde bankje zitten als gister. ‘Heey Niall, je was echt vroeg weg vanochtend!’ riep iemand. Het was Harry. Hij en de andere jongens van One Direction kwamen voor ons staan. ‘Heey jongens.’ zei Niall. Harry keek me aan. ‘Heey jij bent dat meisje van gister, ik weet niet eens hoe je heet. Je was zo snel weer weg.’ zei Harry. ‘Ja, ik ben Elena.’ zei ik. ‘Heey Elena ik ben Louis.’ Louis kwam voor me staan en schudde mijn hand. ‘Hey.’ zei ik. ‘En dit zijn Zayn en Liam.’ Louis wees naar de jongens naast hem. ‘Heey.’ zeiden Zayn en Liam. ‘Niall is dit het meisje waar je over je gister de hele tijd over praatte?’ Niall knikte verlegen. ‘Je hebt gelijk, ze is mooi?’ zei Zayn. De jongens begonnen allemaal door elkaar te praten. Ik keek naar Niall, hij keek ook naar mij. Hij keek heel verlegen. ‘Heey jongens even rustig, volgens mij word Elena helemaal gek.’ zei Harry. ‘Volgens mij vindt Niall het ook niet leuk.’ zei Louis. ‘We laten jullie twee wel alleen.’ zei Zayn. Niall en ik zeiden niets. De jongens liepen weg. ‘Eh, sorry van der net.’ zei Niall. ‘Het geeft niet, ik weet hoe vrienden kunnen zijn.’ Ik lachte naar hem. ‘In welke klas zit je?’ vroeg Niall. ‘Volgens mij in 8b.’ Niall keek ineens weer vrolijk. ‘Dan zit je bij mij en de jongens in de klas.’ zei hij. ‘Echt! Dit wordt echt een super leuk jaar.’ zei ik. We moesten allebei lachen. ‘Kom dan gaan we naar onze les, de bel gaat zo.’ zei Niall. We stonden op en gingen naar boven.

Deze dag was super leuk! Ik had nooit gedacht dat ik het hier zo snel naar mijn zin zou krijgen. En de jongens van One Direction zijn ook geweldig, ze zijn zo grappig. Ik had ook nooit gedacht dat ik dat zou zeggen. Als ik alles aan mijn vriendinnen ga vertellen geloven ze me vast niet. Niall had gevraagd of ik morgen met hem mee naar huis wil. Ik had natuurlijk ja gezegd en de rest van de jongens had er ook zin in.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.