Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » The fate of the Malfoy family » 8.

The fate of the Malfoy family

8 dec 2013 - 21:34

681

8

490



8.

Haai, Hier is de Evil Bellatrix (want ook is ze Evil ze is toch de zus van...) veel leesplezier

Bellatrix keek met grote ogen naar haar ‘kleine’ zusje die huilend op de leren bank zat, Lucius zat naast haar en ook hem leek het huilen nader te staan het lachen. Iets dat Bellatrix maar niet kon begrijpen. Waarom waren haar zusje en diens man, niet blij met komst van de Heer van het Duister? Als zij een eigen huis had gehad, had ze de Heer van het Duister maar al te graag te logeren gehad. Het was een eer als de Heer van het Duister je huis als vergaderruimte benoemd. Maar Cissy en Lucius dachten daar duidelijk anders over. En Draco die was doodsbang en sloot zich zelf hele dagen op in zijn kamer. Hoe vaak ze ook geprobeerd had om haar neefje om te praten het lukte niet. Draco had het angsthazen gedrag van ouders geërfd en daar kon ze niet veel aan veranderen. De Heer van het Duister liet zijn ogen door de salon glijden en Bella voelde een trilling van genot door lichaam schieten toen zijn vuurrode ogen, naar haar keken.
‘Bella’ zei hij. Ze voelde zo veel vreugde opborrelen bij het horen van haar naam, uit de mond van de Heer van het Duister dat ze in haar enthousiasme met handen op de leuning van de fauteuil sloeg, als een klein kind dat op eerste kerstdag, met smacht wachten tot de cadeaus kwamen.
‘Ja, Heer!!’ riep ze overenthousiast, nog altijd stuiterend op de fauteuil. De Heer van het Duister keek haar strak aan.
‘Bella’ zei hij nog eens. Bellatrix schoot overeind uit de fauteuil en liet zich voor de fauteuil, waar de Heer van het Duister op zat, op haar knieën vallen.
‘Ja, Heer’ herhaalde ze. Ze bleef buigen, als je boog liet je zien dat, respect had voor de Heer van het Duister. En dat had ze. Ze had meer respect voor de Heer van het Duister dan voor wie dan ook.
‘Nagini begint honger te krijgen. Zal jij opzoek willen gaan naar Clothilde Bingel, ik geloof dat ze in Weverseind woont, je weet wel waar Severus ook woont’
‘Ja, natuurlijk Heer’ zei Bellatrix. Trots dat ze deze opdracht kreeg.
‘Ga, Bellatrix en vind de lerares Dreuzelkunde, want die jaar zal er een nieuwe lerares voor Dreuzelkunde aantreden.’
‘Wie?’
‘Dat weet ik nog niet, maar zoek de oude Bella, jij kunt dat jou vertrouw ik’
Trost verwijnselde Bellatrix, op een heuvel verschijnselde ze weer. Als ze naar rechts liep kwam ze bij het huis van Severus Sneep en dit wist was wel waar Clothilde woonde. Ze liep in rechterrichting maar halverwege bedacht ze zich. Sneep was niet te vertrouwen. Ze wist zeker dat die goorlap niet trouw was aan de Heer van het Duister. De Heer van het Duister mocht denken dat Sneep voor hem bespioneerd, bij de ‘slechte’ kant, zij wist voor honderd, nee duizend procent zeker dat Sneep juiste voor de Orde van de Feniks werkte. En de Heer van het Duister bespioneerde voor de Orde. Maar de Heer van het Duister vertrouwde Severus Sneep. Ze liep verder in linkerrichting. Zich af vragend of ze Clothilde- wat een naam eigenlijk wie Heet er nou Clothilde- ooit kon vinden. Maar ze moest zij Bellatrix van Detta ging de Heer van Duister niet teleurstellen. Ze belde aan bij een huis waar ze een bordje zag met de naam C. Bingel. De vrouw open deed schrok zich een ongeluk, want iedereen wist dat zij Bellatrix Frank en Lies Lubbermans had gemarteld tot die zo gestoord waren geworden, dat hun namen niet eens meer konden herinneren. Dat was nog eens een mooi uur dacht Bellatrix. Het uur van haar leven. Niets was mooier dan smeekbedes van een stel zwakke Orde mensen. Niets was mooier dan het geluid van een mens die pijn leed niets. Ze verlamde de vrouw in de deuropening, pakte haar beet en verdwijselde weer terug naar Villa Malfidus waar ze het Clothilde aan de Heer van het Duister kon uitleveren. Waar ze beloond werd voor het uitvoeren van de opdracht van Haar Meester. De Heer van het Duister. Haar leider zo lang als haar leven duurde.


Reacties:

1 2

Hermione
Hermione zei op 16 feb 2014 - 18:26:
Haa, Bellatrix is 1 van mijn lievelingspersonages.


Hermelien
Hermelien zei op 23 dec 2013 - 21:04:
Ik vind het actually heel great om het eens vannuit Bellatrix's standpunt te lezen, aangezien ik haar altijd met grote trots haatte.
Nu je het uit haar perspectief ziet, begrijp je het aan de ene kant ook gewoon. And dat wil zeggen dat je enorm goed kan schrijven!
Great job dear, en sowwi dat ik zo langzaam bijlees.

xoxo


Chayenne
Chayenne zei op 15 dec 2013 - 11:48:
jaja ik lees nog mee
Even een dingetje: Dreuzelkunde werd afgeschaft in het 7e jaar.
Verder goed hoofdstuk!


Rebella
Rebella zei op 9 dec 2013 - 18:11:
Ik sluit me volledig aan bij Rukia, en wil daar graag aan toevoegen dat Bellatrix hier als een krankzinnige van 2 klinkt.
Echt geniaal!
Waanzinnig dat dit kan beschrijven!
That's the way I like it!
Medeogenloze bitch.
Raar dat Andromeda, en co wel tof zijn.
xx


RivLovee
RivLovee zei op 9 dec 2013 - 6:46:
Oopss, plus min teken word dubbelepunt, hihi