Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 30

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

9 dec 2013 - 17:56

1068

9

697



Hoofdstuk 30

Hai gurl haiii :3

Harry Styles POV
‘Ik ben zwanger, Haz,’ zegt Sharon. Van schrik verstijf ik en Sharon duwt zich omhoog. ‘Harry?’ vraagt ze bezorgd. ‘Harry? Zeg iets, alsjeblieft.’ Ze.Is.Zwanger. Mijn hersens willen het niet bevatten, maar in mijn hart heb ik het al geaccepteerd. Ik word vader van Sharon’s kind. Ons kind. ‘Harry?’ Sharon klinkt bezorgd, angstig. Met heel veel wilskracht begin ik weer over haar rug te strijken. ‘Weet je het zeker?’ Ze knikt en legt haar hoofd weer tegen mijn borst. ‘Heel zeker. De dokter heeft het bevestigd.’ ‘Wa..wat? Dokter?’ vraag ik verschrikt. Ze knikt. ‘Een paar weken geleden voelde ik me niet zo lekker en dus ben ik naar de dokter gegaan. Hij dacht eerst aan een griepje, maar ik had geen anderen klachten en toen…nou ja, toen stapte hij over op een zwangerschap.’ Ik knik en zucht dan. ‘Hoe lang al?’ Ze blijft even stil en mompelt wat. ‘Nu zo’n acht weken.’ ‘Twee maanden al,’ mompel ik. ‘Haz? Ik ben bang.’ Ik geef een kus op haar voorhoofd. ‘Voor wat?’ ‘Dat je me verlaat, omdat, nou ja. We zijn net achttien.’ Ik lach zachtjes en geef haar een knuffel. ‘Nou en? Ik hou van je.’ Ze zucht. ‘Dank je, Haz. Maar, wat doen we?’ Ik glimlach. ‘We houden het. Je wordt vast een geweldige moeder.’ ‘Serieus?!’ Ik knik en glimlach. ‘Serieus.’ Ze lacht en begint dan te snikken. ‘Sharon hee! Niet huilen.’ Ze lacht door haar tranen heen. ‘Het is van geluk, Hazza. Ik ben gewoon zo blij dat je bij me blijft.’ Ik knuffel haar. ‘Altijd, Sharon, altijd.’

De volgende morgen ben ik als eerste wakker. Met een dolgelukkige glimlach op mijn gezicht kijk ik naar Sharon. Ze is zwanger. Mijn glimlach wordt breder en ik plaats een kus op haar voorhoofd. Haar ogen gaan langzaam open en met een klein glimlachje kijkt ze me aan. ‘Goeiemorgen beauty,’ zeg ik vrolijk. ‘Goeiemorgen,’ zegt ze met een geeuw. Ik lach en geef haar een kus op haar neus. ‘Je bent schattig als je net wakker bent.’ ‘Harry!’ Ik lach weer en stap uit bed. ‘Kom op, dan maak ik een lekker ontbijtje voor je.’ Ze accepteert mijn uitgestoken hand en stapt uit bed. We schieten allebei in een joggingbroek en lopen hand in hand naar de keuken. Eenmaal daar aangekomen worden we verwelkomd door een overenthousiaste Niall die de koelkast aan het plunderen is. ‘Hey guysss!’ roept hij blij. Sharon lacht en geeft hem een knuffel. ‘Hey Nialler.’ Ik geef hem ook een knuffel en plunder dan de koelkast. Vervolgens ga ik aan de slag met een lekker ontbijt. Niall gaat naast Sharon aan de tafel zitten. ‘Dus, blij dat we weer thuis zijn?’ Ze knikt. ‘Het was echt saai hier in huis zonder jullie.’ Hij lacht en Sharon lacht mee. Het ontbijt is intussen klaar en ik zet een bord voor Sharon neer. Ze glimlacht even naar me en valt dan aan. ‘Hmm, lekker Haz.’ Ik glimlach. ‘Dank je babe.’ We eten de rest op in stilte.

‘SHARONNN! Hey babe,’ klinkt de stem van Perrie. Sharon heeft de meiden allemaal een sleutel gegeven dus ze kunnen komen en gaan wanneer ze maar willen. ‘Heyy Pez!’ roept ze enthousiast. Ze springt op en geef haar een dikke knuffel. Niall en ik zwaaien even en Perrie grijnst enthousiast terug. ‘Hey guys.’ ‘Hey.’
‘Nou zeg, niet zo enthousiast.’
‘Pffft.’ Ze lacht en trekt Sharon mee naar de woonkamer. ‘Wij moeten praten.’

Sharon Wodner POV
‘Perrie wat is er?’ We gaan op de bank zitten en Perrie opent haar tas. ‘Ik kwam toevallig langs een kiosk en zag deze tijdschriften liggen.’ Ze gooit een stapel tijdschriften op de tafel. De tijdschriften gaan tot twee maanden terug. ‘Wat?’ Perrie zucht en slaat de tijdschriften open op pagina’s die zijn gemarkeerd met een ezelsoor. Foto’s van mij en Harry op het vliegveld en in het restaurant springen van de pagina’s. Ook een foto waarop Perrie en ik uit het ziekenhuis komen staat erin. Er is zelfs een tijdschrift die al foto’s van gisteren heeft geplaatst! ‘Shit,’ fluister ik zachtjes. Perrie knikt. ‘En de koppen liegen er ook niet om.’ Ik wend mijn blik naar de koppen. Who is this mysterious girl? ~ New girlfriend for pop sensation Harry Styles?~Girlfriend alarm!~ Just a crush or real love?~Are the wedding bells already ringing? De ergste kop, en hij is erg omdat het de waarheid is, staat bij de foto waarop Perrie en ik uit het ziekenhuis komen. Baby on the way? Met een misselijk gevoel sla ik de tijdschriften dicht en trek mijn benen op. ‘En nu?’ Perrie zucht diep en kijkt me aan. ‘Zayn en ik en ook de anderen hebben dit gehad. De paparazzi vermoed het, de fans gaan het vermoeden. Het is tijd dat jullie naar buiten komen.’ ‘Harry moet dit zien.’ Perrie knikt en ik loop naar de keuken. ‘Harry? Kan je even komen?’ Hij kijkt bezorgd naar me op en knikt.
Samen lopen we terug naar de woonkamer. Perrie slaat de tijdschriften weer open en ik plant Harry op de bank. ‘Kijk en lees,’ beveel ik. Niet-begrijpend kijkt hij me even aan en ik gebaar naar de tijdschriften. ‘Lees dan!’ Hij wend zijn blik naar de tijdschriften en begint te lezen.

Met een woest gebaar gooit hij ze door de kamer en begraaft zijn hoofd in zijn handen. ‘Dat kan niet.’ Ik zucht diep en ga naast hem op de bank zitten. Voorzichtig leg ik mijn hoofd op zijn schouder. ‘Wat nu Harry?’ ‘Ik weet het niet.’ Perrie schraapt haar keel even. ‘Ik ehm, ik denk dat jullie het tegen de anderen moeten zeggen en dat we daarna samen naar een oplossing moeten zoeken.’ Even kijk ik haar aan om daarna mijn blik naar Harry te verplaatsen. ‘Harry? Wat denk jij?’ Hij zucht en kijkt me aan. ‘Ik weet het niet. Ik denk dat Perrie wel gelijk heeft, maar je bent nog maar twee maanden. Er kan nog van alles misgaan voordat je in de ‘’veilige’’ zone zit.’ Ik knik en zucht dan. ‘We moeten het maar gewoon doen, Harry. Het zijn tenslotte vrienden, broers zelfs voor mij.’ Hij knikt en staat dan op. ‘Bellen jullie de andere meiden? Dan haal ik de jongens.’ Ik knik en Harry loopt de woonkamer uit. ‘Perrie..’ Ze komt naast me zitten en slaat haar armen om me heen. Ik verberg mijn hoofd in haar schouder en begin te snikken.

Reageren=Melding


Nog vier hoofdstukken en een proloog jongens


Reacties:

1 2

XCrazyMofoX
XCrazyMofoX zei op 8 feb 2014 - 19:04:
Hon, dit moet je echt op een andere site zetten krijg je meer lezers!

ik weet nog niet of je deze sites ken?

www.watpad.com
www.quizlet.nl


Chayenne
Chayenne zei op 11 dec 2013 - 20:08:
Awhhh das niet leuk
Maar het is wel erg logisch dat de paparazi er achter komt. Leuk dat je daarmee rekening houd ^^

Het is trouwens een epiloog, geen proloog


RivLovee
RivLovee zei op 10 dec 2013 - 6:34:
Oewhhh!!!!!! I love it!
Ik houuu van dit verhaal!
Maarr (er komt altijd een maar ), dit woord is een beetje raar:

‘’veilige’’


Het kan wel, maar ik zou de aanhalings-tekens zo als de 2de plaatsen, ja i=hiet op FanFic lukt dat niet, hihi, maar je begrijpt me wel!

Kuzz!

Ps, zorry dat ik altijd alle fouten er uit probeer te halen, hihi


perfectnarry
perfectnarry zei op 9 dec 2013 - 23:00:
nog maar 4 hoofstukken ):
dit is echt t beste verhaal ooit!
Harry is zoooo lief, zo moet elke jongen zijn c:
melding ! x


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 9 dec 2013 - 22:45:
~JE GAAT TOCH WEL EEN VERVOLG SCHRIJVEN ?!!! MELDING!