Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze] » Thirteen

Jij maakt me sterk |Harry of Niall? [pauze]

12 dec 2013 - 11:31

1395

9

391



Thirteen

Dit stukje is speciaal voor iedereen die mijn verhaal meeleest en me elke keer weer een berichtje achter laat! Dat betekend echt heel veel voor me, bedankt! <3

Omgekleed en wel zat ik op de achterbank in een busje tussen Harry en Liam in. Ik was ontzettend nerveus over wat we gingen doen en ik had geen idee of dit wel een goed idee was.
“Het komt wel goed hoor,” zei Zayn en hij keek me doordringend aan met zijn bruine ogen.
“Ja Anna, wees maar niet bang, we gaan alleen even met hem praten en zorgen dat je je spullen terug krijgt,” zei Niall vanaf de bank achter ons. Ik keek om, om hem aan te kijken maar schrok me kapot toen ik zijn hoofd nog geen tien centimeter van mijn gezicht zag.
Niall begon keihard te lachen en gaf me een schouderklopje. “Sorry dat ik zo angstaanjagend ben,” zei hij met een knipoog en ik stak plagend mijn tong uit.
Harry had sinds we in het busje zaten niets meer gezegd en keek afwezig uit het raam. Ik stootte hem zachtjes tegen zijn schouder en hij keek om. Ik keek hem vragend aan en hij glimlachte naar me en ik wist dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Ik glimlachte terug en legde mijn hoofd op zijn schouder.

Ik staarde naar de voordeur van Dan zijn appartement maar ik durfde me niet te bewegen. Ik wilde niet weten wat er achter deze deuren op dit moment misschien gebeurde.
“Druk nou op de bel!” siste Harry die rechts van me tegen de deur gedrukt stond samen met de andere jongens. Het plan was dat ik eerst gewoon zou vragen voor mijn spullen en als hij dan moeilijk ging doen zouden de vijf jongens van One Direction tevoorschijn komen.
Ik slikte even de brok in mijn keel weg en drukte toen kort maar vastberaden op de bel. Aan de andere kant van de deur hoorde ik stemmen en een hoop gestommel en na een paar seconden ging de deur open.
In de deuropening stond de blonde meid waarmee ik Dan betrapt had. Ze zette haar handen in haar zei en keek me verwaand aan.
“Wat is er?” vroeg ze verveeld. Ik had geen idee wat ik moest zeggen en ik keek hulpeloos naar Harry die rechts van me stond. Hij stapte naar voren en hij pakte mijn schouders vast. Het blondje kreeg grote ogen en haar mond viel open.
“Ik wil Dan even spreken,” zei Harry met een grote glimlach en het blondje knikte beduusd en ging opzij. Harry stuurde me naar binnen aan mijn schouders en ik zag vanuit mijn ooghoeken dat de andere vier jongens achter ons aan liepen.
Dan zat op de bank naast een andere jongen die ik nog nooit eerder had gezien en toen hij mij zag sprong hij gelijk op.
“Eindelijk! Ik probeer je al weken te bereiken,” en Dan liep op me af en wilde mijn arm vastpakken. Ik trok een wenkbrauw op.
“Ja dat heb ik gemerkt,” mompelde ik, “Je was zeker vergeten waar ik woon, of niet?”. Ik wist niet zeker of Dan had gehoord wat ik had gezegd want Dan zijn blik viel op Harry en hij kreeg een grijns op zijn gezicht.
“Harry! Wat leuk jou weer eens te zien, hoe is het?” en hij liep zo voorbij me naar Harry. Ik bleef verbaasd staan en ik wist niet wat ik moest doen.
Het blondje was inmiddels ook de woonkamer binnen gekomen en ze liep naar de bank. Mijn mond viel open toen ik haar op de schoot van de jongen zag gaan zitten en nu was ik echt helemaal sprakeloos. Was Dan vreemdgegaan met de vriendin van een vriend van hem of hoe zat het?
“Met mij gaat het prima,” zei Harry bot, “Ik had alleen niet verwacht dat jij zo’n eikel was,”. Ik draaide me om naar de jongens en ik zag dat Dan met een verslagen gezicht naar Harry keek.
“Wat heb je hem verteld?” vroeg Dan mij en zijn ogen spuwden vuur.
“De waarheid,” zei ik kortaf en ik liet mijn blik even glijden over het blondje op de bank. Dan keek me met grote ogen aan en het leek alsof zijn ogen zeiden dat ik mijn mond moest houden.
“We komen alleen even Anna’s spullen ophalen,” hielp Niall me die naast me was komen staan en ik glimlachte naar hem om hem te bedanken.
“Ik wil met je praten,” zei Dan die me smekend aankeek.
“Ik denk niet dat dat nodig is, voor mij is alles heel duidelijk,” zei ik kortaf.
“Alsjeblieft,” zei hij nog een keer smekend.
“Anna zei dat ze daar geen zin in heeft, wat is daar niet duidelijk aan?” zei Zayn die achter me was komen staan. Dan schrok nogal van zijn verschijning, wat ik kon begrijpen want hoe Zayn nu keek zag hij er erg gevaarlijk uit.
“Waar heb je mijn spullen gelaten?” vroeg ik om de spanning wat te doorbreken en Dan wees naar de slaapkamer.
Ik pakte Niall die nog steeds naast me stond bij zijn arm en ik sleepte hem mee naar de slaapkamer. Ik deed de deur achter ons dicht en keek even rond. Naast het bed stond mijn sporttas die uitpuilde met kleding en andere spullen van me.
“Hij is met dat blondje wat hier nu ook is vreemdgegaan,” zei ik terwijl ik de sporttas op het bed smeet.
“Is dat niet de vriendin van die vriend van hem?” vroeg Niall die naast me kwam staan en me hielp met wat kleding op te vouwen zodat alles goed in de tas paste. Ik haalde mijn schouders op.
“Ik weet het niet, maar als het zo is zou ik het eigenlijk wel moeten zeggen, of niet? “ en ik keek Niall vragend aan.
“Ik zou het toch wel willen weten als er zoiets zou gebeuren,” zei hij en ik knikte. Het was even stil terwijl we verder gingen met kleding opvouwen.
“Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik die Dan niet begrijp,” doorbrak Niall de stilte en hij keek me betekenisvol aan. Ik keek hem vragend aan en hij ging verder: “Waarom zou je vreemd willen gaan als je jou als vriendin hebt?”. Het duurde een paar seconden voor dat het binnen kwam wat Niall had gezegd en ik voelde dat ik rood werd.
“Ik- Ik,” stotterde ik, “Dank je,” ik sloeg mijn ogen neer en ik durfde Niall niet meer aan te kijken. Ik hoorde hem naast me grinniken en we pakten in stilte de tas verder in.

Toen Niall en ik de woonkamer weer inliepen zag ik Harry woedend met gebalde vuisten naar Dan kijken en ik zag dat Dan een rode plek rond zijn oog had.
“Wat is hier gebeurd?” vroeg ik terwijl ik van Harry naar Dan keek maar ze bleven allebei stil.
“Heb je alles?” vroeg Liam die bezorgd naar Harry keek. “Ik geloof het wel,” zei ik en ik ging naast Harry staan. Ik keek hem vragend aan maar hij schudde alleen zijn hoofd. Had hij Dan op zijn oog geslagen?
“Laten we gaan,” zei Zayn hij keek Dan vuil aan en hij pakte de sporttas van mij over. We liepen de hal in en Harry stond al buiten toen ik me bedacht dat er nog Dvd’s van mij in de kast lagen.
“Wacht, nog één ding,” zei ik en ik liep snel terug de woonkamer in. Snel liep ik naar het tv-meubel en haalde ik mijn Dvd’s uit de kast. Dan, het blondje en haar vriend stonden nog in de woonkamer. Toen ik bijna bij de hal was draaide ik me nog even om en ik ving de blik van de naamloze jongen.
Ik ademde even uit en “Dan is met haar naar bed geweest,” en ik knikte naar het blondje. Ik zag nog net dat Dan en het blondje me vernietigend aankeken en rende toen het appartement uit. Voordat ik de deur achter me dicht deed was er nog een luide kreet te horen van de naamloze jongen en Dan schreeuwde me na.
“Wat was dat nou?” vroeg Harry me met een verbaasde blik. Niall keek me met twinkelende ogen aan en toen hij zag dat ik hem aankeek stak hij zijn hand omhoog.
“Goed gedaan,” zei hij grijnzend. Ik glimlachte naar hem en gaf hem een high-five.
“Wat heb je goed gedaan?” vroeg Zayn die nu ook nieuwsgierig was. Door de deur door hoorde ik stemmen steeds luider worden.
“Laten we eerst gaan, voordat ze achter ons aankomen,” zei ik lachend en we liepen snel naar het busje wat net buiten de campus stond.


I hope you enjoyed reading this!


Reacties:

1 2

Malikaa
Malikaa zei op 14 dec 2013 - 13:28:
Ik heb het helemaal gelezen en echt super meid!!
Melding voor mij please ^-^
Xxx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 13 dec 2013 - 16:46:
Ik heb alles gelezen, echt SUPER leuk!!
Je kunt echt goed schrijven!!
Ik begin zo weer helemaal opnieuw!!
Komt er nog meer???
Ben heel benieuwd!!

X


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 13 dec 2013 - 0:22:
sowieso melding~!


xDeadAngel
xDeadAngel zei op 12 dec 2013 - 20:01:
Leuk!! melding!! C:


justmissF24
justmissF24 zei op 12 dec 2013 - 16:01:
Haha dit is echhtt leuukk haha melding!