Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E07 Verborgen liefde

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

13 dec 2013 - 1:34

564

0

154



S01 E07 Verborgen liefde

Aflevering 7 Seizoen 1

John is bezig met een grote klus, wanneer hij plots een telefoontje krijgt, het is de school van Karin en Emile. John moet aanhoren wat de twee nu weer hebben gedaan. Emile en Gino hebben 6 jongens op Karin afgestuurd die haar allemaal probeerde te verleiden tot een kus, Karin wist niet wat er gebeurde en wist zich geen houding te geven. Wanneer ze een van de jongens kuste maakte Emile stiekem een foto. die foto was een uur later door de hele school te zien... Er ontstond een grote ruzie op het schoolplein en de twee moesten uit elkaar gehaald worden door een leraar.

Sara zit aan de bar en ze moet constant denken aan de naam Sandrine Roex en dan opeens weet ze het weer, het was de naam van Sander Roex, het zullen wel broer & zus zijn. Maar waarom hebben ze daar dan beide niks over gezegd?

Met Ludwig gaat het berg afwaarts, hij heeft veel woede aanvallen en verwond zichzelf, een korte zoektocht naar Alexandra heeft nog niets opgeleverd. Hij word langzaam paranoïde, maar hij mag zichzelf niet verliezen, hij moet actie ondernemen. Hij belt Mitch een oude vriend, die zou wel eens een oplossing voor Ludwig kunnen hebben.

Nathalie wil snel eens op vakantie gaan, ze is enthousiast op zoek naar leuke locaties. Met wie zou ze gaan, ze besluit Björn mee te vragen, die heeft daar wel oren naar, maar wie moet er dan op de zaak passen. Misschien wordt het ook wel langzaam tijd dat Björn eens eerlijk gaat zijn naar Nathalie, want eigenlijk is ze toch wel erg leuk...

Tijdens het avondeten bij de familie Derksen is het grote onderwerp natuurlijk de ruzie op het schoolplein vandaag. John en Marja zijn het helemaal zat, en John besluit op een hardere aanpak over te gaan. Als hij nog een telefoontje krijgt van school zullen ze beiden naar een internaat worden gestuurd. Karin en Emile schrikken en kijken elkaar verontwaardigd aan.

Nikki zit alleen in de pub, ze wacht op Geert. Wanneer hij binnenkomt gaat hij tot Nikki's vreugde gelijk bij haar zitten. De twee beginnen een leuk gesprek en het lijkt goed te klikken. Wanneer even later de vrienden van Geert binnenkomen, komen zij er gezellig bij zitten. Nikki baalt hier een beetje van, ze was liever alleen met Geert. ondanks dat, besluit ze de hele groep te trakteren en wordt het een hele gezellige avond.

Voor Eric loopt de laatste tijd alles op rolletjes, maar er lijkt een flinke tegenslag te komen. De aannemer heeft slecht nieuws, de kosten zullen duurder uitvallen dan gepland. Voor Eric is dit een enorme domper, er was al zo weinig speling mogelijk in het budget.

Mitch, een oude vriend van Ludwig heeft drugs voor hem geregeld. Hij knapt langzaam maar zeker op, en is vast besloten Alexandra te vinden voordat zij iets zou kunnen zeggen tegen iemand, hij wil een normaal leven gaan leiden in dit dorp en dat gaat niet zolang Alexandra in Beemsdorp rond loopt.

Ondertussen is Björn op zoek naar een vervanger voor zijn zaak, als hij op vakantie gaat met Nathalie. Nikki is een beetje verontwaardigt dat zij de zaak niet tijdelijk mag overnemen, maar Björn heeft hier momenteel echt geen vertrouwen in.

Alexandra heeft nog steeds geen fatsoenlijke plaats om te slapen, ze slaapt onder een brug en is constant op haar hoede voor Ludwig, dan hoort ze iemand aankomen... is dat Ludwig?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.