Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E09 De taxi overval

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

13 dec 2013 - 2:20

379

0

162



S01 E09 De taxi overval

Aflevering 9 Seizoen 1

In de bakkerij van Berend staat er een enorme rij, ondanks dat Nellie en Berend heel hard werken komt er geen vooruitgang, Els en Truus bestellen brood. De twee oude dames zijn echter niet zo snel, Els zeurt alleen maar over de kwaliteit sinds Coppes sr. is overleden en Truus weet niet wat ze wil... Nellie en Berend worden langzaam gek van de dames.

Alexandra heeft inmiddels aan Johnny verteld dat Sander Roex haar broer is. De twee hadden een slechte relatie en ze hebben elkaar al jaren niet gezien of gesproken, ze had er geen benul van dat Sander mogelijk ook in Beemsdorp is. Ze blijft bij Johnny slapen, en er bloeit langzaam iets op tussen de twee.

In het ziekenhuis van Swaluwen word een taxichauffeur binnen gebracht, een oudere man die is beroofd en mishandeld. Johan heeft medelijden met de oude man die zwaar is mishandeld en dat voor slechts 70 euro. Hij kan er niet bij waarom iemand zoiets zou doen, hij besluit aangifte te doen bij Geert. Zou Ludwig hier misschien iets mee te maken hebben...

Mike heeft een koper voor zijn motor gevonden en het brengt hem een mooi prijsje op. Hij baalt er heel erg van dat hij zijn nieuwe motor nu al moet verkopen. Hij weet dat het nodig is voor zijn vader, maar hij zou zelf ook wel wat geld kunnen gebruiken. Hij besluit niet alles terug te geven aan zijn vader en een gedeelte van het geld achter te houden.

Ludwig heeft geen geld meer, hij kan de huur niet meer betalen, en hij heeft nog slechts 70 euro in zijn beurs zitten. Hij pakt zijn tas en vertrekt uit het appartement. Hij moet na de confrontatie met Geert extra op zijn hoede zijn en dat lijkt momenteel niet zijn beste punt. Hij moet en zal Alexandra vinden.

Terwijl Els en Truus een spelletje scrabble spelen gaat opeens5 de bel, het is de deurwaarder. Truus blijkt al een tijdje haar huur niet betaald te hebben. Truus begrijpt er niets van dit is altijd goedgedaan, en nu opeens zou er iets fout zijn?

Björn heeft lang nagedacht en hij heeft een etentje voor hem en Nathalie geregeld. Hij is eindelijk van plan haar te vertellen wat hij voor haar voelt, maar hoe zou ze reageren?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.