Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 31

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

13 dec 2013 - 16:41

1064

10

536



Hoofdstuk 31

I'm shaking so much omfg

Sharon Wodner POV
Nerveus zitten Harry en ik op de bank. De anderen zijn verspreid over de andere bank en enkele stoelen. ‘Wat is er Sharon?’ vraagt Ivana bezorgd. Ze zit samen met Niall op de love Seat en houdt zijn hand vast. Niall knikt instemmend. ‘Inderdaad wat is er?’ Ik friemel wat met mijn duimen en kijk dan naar Harry. Hij knikt geruststellend en pakt mijn hand vast. Met zijn duim beweegt hij over mijn knokkels en ik kalmeer wat. ‘We moeten jullie wat vertellen,’ begin ik. ‘Is het slecht nieuws?’ vraagt Eleanor. Ik schud mijn hoofd. ‘Waarom ben je dan zo gespannen?’ vraagt Danielle op haar beurt. ‘Omdat ik niet weet hoe jullie zullen reageren,’ zeg ik eerlijk. Ivana zend me een glimlachje. ‘Ik weet zeker dat we positief zullen reageren.’ Ik glimlach. ‘Dank je, Ivana.’ Ze knikt even en ik zucht diep. ‘Goed dan. Harry, vertel het ze maar.’ Harry kijkt me met grote ogen aan, dan vernauwt hij ze tot spleetjes. ‘Gemenerd. ‘ Ik grinnik en hij glimlacht. ‘Goed dan. Ehm. Ja. Sharon..’ Louis zucht diep. ‘Gooi het eruit man.’ Harry glimlacht. ‘Sharon is zwanger.’ Even blijft het stil. Dan springen de meiden op en geven me een knuffel. ‘Dat is geweldig!’ zegt Ivana enthousiast. Eleanor en Danielle knikken instemmend. Ik kijk even snel naar Perrie en ze knikt. ‘Dank jullie wel meiden. Het betekent veel voor me dat jullie me steunen.’ Ze glimlachen. ‘Hoe lang ben je al zwanger?’ vraagt Danielle. ‘Twee maanden,’ antwoord ik glimlachend. Louis begint te lachen en Harry werpt hem een boze blik toe. Die twee hebben een geweldige band, ik wed dat Harry precies weet waar Louis nu aan denkt. In feite weet ik ook wel waar hij aan denkt. Ik trek een wenkbrauw op. ‘Wat is er Louis? Jaloers op Harry’s afscheidscadeau?’ In een klap is hij stil en de anderen beginnen te lachen. Harry lacht ook en geeft me een knuffel. ‘Goeie,’ fluistert hij zachtjes in mijn oor. ‘Maar we hebben nog een ander probleem,’ zeg ik. Ze worden weer stil en ik wijs naar de bladen. ‘Kijk maar.’ Ze pakken allemaal een blad en beginnen te lezen.

Nadat iedereen alle bladen heeft gelezen is het een tijdje stil. ‘Jullie moeten naar buiten komen,’ zegt Zayn. ‘Ja, dat is het beste,’ zegt Liam vervolgens. Ik zucht diep en ga door mijn haar. ‘Ik weet het, maar ik ben zo bang voor de haat en zo. Het is niet niks. Ik ben ook al zwanger!’ Ze knikken allemaal. ‘En toch is het het beste, Sharon. Anders worden de roddels alleen maar erger en erger,’ zegt Ivana zachtjes. Ik zucht en knik. ‘Je hebt gelijk.’ Harry kijkt de jongens aan. ‘Maar hoe gaan we dat dan doen?’ Niall haalt zijn schouders op. ‘We hebben toch over een week die persconferentie voor de nieuwe CD en tour? Daar kan je het zeggen. Als Simon het goedkeurt natuurlijk.’ Harry knikt langzaam. ‘Dat is inderdaad het beste denk ik.’ ‘Zullen we nu meteen naar hem toegaan?’ vraagt Liam. Harry kijkt me even aan en ik knik langzaam. ‘Ik ga me aankleden.’ De jongens knikken en ik sta op. Vervolgens loop ik naar mijn kamer en zoek een simpele outfit. Zodra ik weer terug ben in de kamer kijk ik naar de jongens. Ze staren me aan en ik zucht diep. ‘Wat?’ Zodra ze door hebben dat ik ze heb betrapt kijken ze snel weg. ‘Kunnen we gaan?’ Ze knikken en staan op. ‘Meiden, gaan jullie mee?’ Ze staan op en komen naast me staan. ‘Ja.’ Met zijn allen stappen we in de lift en rijden vervolgens naar de studio.

Zodra we daar aankomen vallen de fans, en paparazzi, ons meteen op. ‘Oh lord,’ fluister ik zachtjes. Harry knijpt bemoedigend in mijn hand en plaatst een kus op mijn wang. De limo rijd voorzichtig naar binnen en zodra hij stilstaat stappen we uit. Harry houdt mijn hand stevig vast en ik richt mijn blik naar de grond. Een klein glimlachje glijdt over mijn gezicht en onder de begeleiding van gegil en geflits lopen we naar binnen.

Harry Styles POV
Zodra we binnen zijn richt Sharon haar blik weer op. Snel plaats ik een zoen op haar lippen en ze glimlacht. Met zijn allen lopen we door de gang richting Simon’s kantoor. Ik klop aan en bijna meteen roept Simon dat we binnen mogen komen. Met zijn alle stappen we naar binnen en we verspreiden ons over de banken en stoelen. ‘Zo jongens. Waar kan ik jullie mee helpen?’ We kijken elkaar even aan. ‘Nou, we hebben een paar problemen,’ begin ik aarzelend. ‘Gaat dit over de bladen?’ Ik knik en Simon leunt achterover. ‘Ik heb het gelezen en ik vind dat je het volgende week op die persconferentie maar naar buiten moet brengen.’ Ik lach en kijk hem aan. ‘Dat wilden we je nou net vragen.’ Hij lacht ook. ‘Nou, dan is dat al opgelost, niet?’ We knikken en ik friemel met mijn vingers. ‘We hebben nog een probleem. Nou ja, ik vind het geen probleem, maar ehm..’ Simon knikt me bemoedigend toe. ‘Gooi het eruit man.’ Ik zucht en glimlach dan lichtjes. ‘Sharon is zwanger.’ Simon is even stil en glimlacht dan. ‘Gefeliciteerd dan maar.’ Ik blaas mijn adem uit en knuffel Sharon. Ze glimlacht en knuffelt me terug. ‘Denk je dat we dat al moeten zeggen, volgende week?’ Simon denkt even na en zucht dan. ‘Ik weet het niet. Het is wel het beste, maar het zal de haat waarschijnlijk verergeren.’ Ik kijk Sharon even aan. ‘Ik denk dat ik het wel aankan. Ik heb vier geweldige vriendinnen, een geweldig vriendje en nog eens vier vrienden.’ Simon glimlacht. ‘Dan is het geregeld denk ik zo.’ We knikken allemaal en staan dan op. ‘Bedankt Simon,’ zeggen we in koor. Hij lacht en knikt. ‘Graag gedaan.’ We verlaten het kantoor en lopen naar de uitgang. ‘Gelukkig werd hij niet boos of zo,’ zegt Danielle. Ik knik. ‘Gelukkig niet nee. ‘Wie is er in voor Nando’s?!’ roept Niall. We steken allemaal onze hand op en Niall doet een overwinningsdansje. ‘Yess, Nando’s it is.’ Ik lach en we lopen naar buiten. Sharon verstevigd haar grip op mijn hand en ik werp haar een bemoedigende glimlach toe. Ze glimlacht terug en we lopen naar de limo. Snel stappen we in en de limo begint te rijden. ‘Op naar Nando’s!’ gilt Niall vrolijk.

Nog drie hoofdstukken guys :C

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

Chayenne
Chayenne zei op 15 dec 2013 - 11:44:
Thank you uncle Si for being awesome en sweet enzo. ^^
Snel verder! Jammer dat er nog maar 3 hoofdstukken zijn


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 14 dec 2013 - 13:32:
best story ever ! medling!


Malikaa
Malikaa zei op 14 dec 2013 - 12:44:
Uncle Si is awesome ^-^
Nooooooooo, nog drie maar hoofdstukjes

Xxx


sammieejjx
sammieejjx zei op 14 dec 2013 - 11:23:
Superr x


RivLovee
RivLovee zei op 14 dec 2013 - 8:10:
Oeff,
post er snel dan weer 1~~~!!!!
Kuzzz