Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 32

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

16 dec 2013 - 17:00

1040

9

488



Hoofdstuk 32

Ik was gisteren dus gwn op f*cking 538 jongens Ö

De dag van de persconferentie

Sharon Wodner POV
Kippenvel verspreid zich over mijn lichaam als een vinger figuurtjes op mijn huid tekent. Ik giechel en open mijn ogen om vervolgens die van Harry te ontmoeten. ‘Goeiemorgen beauty.’ Ik giechel weer. ‘Hou op Harry, dat kietelt.’ Hij lacht en verplaatst zijn hand naar mijn wang. Zachtjes beweegt zijn duim over mijn jukbeen en ik staar hem aan. Hij glimlacht en plaatst een zoen op mijn lippen. In een reflex sla ik mijn armen om zijn nek en hij tilt me boven om hem. ‘Je. Bent. Prachtig,’ zegt hij tussen zoenen door. Ik trek mijn knot uit mijn haar en laat mijn haar langs mijn gezicht vallen. De punten rusten op Harry’s borstkas en hij begint te grinniken. ‘Je haar kietelt.’ Ik glimlach en schud met mijn hoofd. Hij lacht. ‘Hou op hou op! Dat kietelt!’ Ik lach en beweeg mijn hoofd weer. Snel pakt hij me vast en draait ons om. ‘Ha, nou kan je me niet meer kietelen,’ zegt hij met een glimlach. Ik grijns. ‘Oh nee?’ ‘Nee.’ ‘Jammer.’ ‘Heel jammer,’ zegt hij terwijl hij met z’n ogen rolt. ‘Ik kan wel wat anders doen.’ ‘Wat dan?’ ‘Jou zoenen.’ Hij glimlacht en brengt zijn lippen naar die van mij. Ik sla mijn armen weer om zijn nek en stort me enthousiast in de zoen.

‘Zeg lovebirds, komen jullie nog…WOAH!’ Harry rolt snel van me af en we kijken naar diegene die binnen is gekomen. Niall staat met zijn handen voor zijn ogen in de deuropening. ‘Oke ehm, ik wilde dus zeggen komen jullie nog ontbijten maar ehmm….’ Ik lach en stap uit bed. Snel loop ik naar Niall toe en trek zijn handen voor zijn ogen weg. Snel knijpt hij zijn ogen dicht en ik lach weer. Voorzichtig trek ik zijn oogleden omhoog. ‘Nini, we waren alleen maar aan het zoenen.’ Ik laat zijn oogleden los en hij kijkt me aan. ‘Oke. Gelukkig. Ehhm juist, komen jullie ontbijten?’ Ik knik en Niall draait zich snel om en verlaat de kamer. ‘Welll, dat was genant,’ zegt Harry lachend. Ik lach mee en knik. ‘Aardig ja.’ Harry stapt uit bed en schiet in een joggingbroek. Ik bind mijn haar weer in een knot en trek ook een joggingbroek aan. Eigenlijk is het niet nodig aangezien Harry’s shirt lang genoeg is, maar ik voel me toch iets zekerder met een broek aan. Hij pakt mijn hand en plaats een kus op mijn lippen. Vervolgens lopen we naar de keuken en schuiven aan tafel. Ik kijk snel even naar Niall en hij wend zijn blik met een rood hoofd af. Zacht giechel ik en stort me dan op het ontbijt.

Ik zucht diep en friemel nerveus met mijn vingers. De jongens zijn zich nog aan het klaarmaken voor de persconferentie en ik zit eenzaam in de woonkamer. Mijn outfit voor de persconferentie is uitgezocht door Perrie en ik heb het met tegenzin aangetrokken. ‘Hoi Sharon,’ klinkt er zacht. Ik sta op en draai me om. Mijn blik valt meteen op Ivana en haar outfit. Ik weet dat ze niet erg fan is van jurkjes en zo, dus het verbaast me dat ze in een jurkje is. ‘Je ziet er prachtig uit, Ivana.’ Ze bloost en komt naar me toe gelopen. Voorzichtig geeft ze me een knuffel en we nemen plaats op de bank. ‘Jij ziet er ook prachtig uit Sharon. Ben je al zenuwachtig?’ Ik knik en friemel aan de zoom van mijn jurk. ‘Verschrikkelijk. Ik ben bang voor de reacties.’ Ivana glimlacht en knijpt even in mijn hand. ‘Maak je geen zorgen. Diegene haat naar je sturen zijn niet de echte fans. De echte fans vinden je geweldig en zijn harstikke lief.’ Ik glimlach en geef haar een knuffel. ‘Dank je.’ ‘Graag gedaan.’ We trekken ons terug uit de knuffel en glimlachen naar elkaar. ‘Zeg Sharon, denk je dat Ivana liever…Oh hee babe!’ zegt Niall. We lachen even en draaien ons om. Niall staat in de woonkamer , zonder shirt met twee in zijn handen. ‘Ehm, juist. Nogmaals. Hee babe!’ Ivana giechelt en staat op. Langzaam loopt ze naar hem toe. ‘Wat wilde je vragen Niall?’ ‘Ehm, ik wilde vragen welk shirt je leuker zou vinden.’ Ze glimlacht en wijst naar een simpele, zwarte tanktop. ‘Ik denk dat Ivana die het leukste vind.’ Hij lacht en plaats een snelle kus op haar lippen. ‘Thanks babe!’ Vervolgens verdwijnt hij weer en komt Ivana weer naast me zitten. ‘Hij is echt heel schattig.’ Ik knik instemmend. ‘Inderdaad.’ ‘SHARONNN! Oh hee Ivana!’ Perrie komt binnengelopen en geeft ons allebei een knuffel. ‘Jullie zien er allebei super uit.’ ‘Dank je wel!’ zeggen Ivana en ik in koor. Perrie lacht en komt naast ons op de bank zitten. Niet veel later komen ook Eleanor en Danielle binnen, beiden gekleed in een simpel zwart jurkje. Danielle met een roze riem, Eleanor met een bruine. ‘Hey girls,’ zeg ik blij en geef ze een knuffel. Ze knuffel me terug en geven vervolgens Ivana en Perrie ook een knuffel. ‘Waar zijn de jongens?’ ‘Die zijn zich nog aan het klaarmaken,’ antwoord ik. Ze knikken en gaan zitten. Niet veel later komen de jongens binnen. ‘Heyy!’ Ze lopen naar hun vriendinnen en geven ze een kus. Harry glimlacht en pakt mijn hand. ‘Klaar?’ Ik knik en hij helpt me opstaan. Met zijn alle lopen we naar de lift en stappen in. Vervolgens lopen we naar de limo en stappen in.

Harry Styles POV
Nerveus speel ik met mijn vingers. Ik ben bang voor de reacties van de fans. Ik bedoel, ik weet hoe hard ze kunnen zijn. Ik ben bang dat Sharon het niet aankan, zeker in haar staat. Ik kijk naar Sharon die naar buiten staart. Haar ogen glinsteren door het licht dat erin valt, haar lippen zien er zo zacht en mooi uit. Ik glimlach en pak haar hand. Ze draait haar hoofd en kijkt me aan. Ik glimlach en ze glimlacht terug. ‘Ik hou van je,’ fluister ik. Ze bloost. ‘Ik hou ook van jou,’ fluistert ze terug. Ik glimlach en geef haar een kus op haar wang. Ze bloost weer en ik grinnik. De rest van de weg zitten we in stilte, hand in hand. Wachten op het grote moment.

Nog twee hoofdstukken en een epiloog

Reageren=Melding


Reacties:

1 2

LoisLove1D
LoisLove1D zei op 17 dec 2013 - 22:01:
Spannend!!!! Xx


Chayenne
Chayenne zei op 17 dec 2013 - 12:58:
Oehoee spannend!
Ik neem aan dat e een vervolg gaat schrijven!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 16 dec 2013 - 23:44:
nicee im in love ! melding!


sammieejjx
sammieejjx zei op 16 dec 2013 - 18:46:
Wouww dat stukje in bed ik had dat ook een keer met me vriend maar dan was het om iets anders x leukk


perfectnarry
perfectnarry zei op 16 dec 2013 - 17:21:
Dit is t meest perfecte verhaal ooit ! xo