Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S01 E11 Geluk van korte duur

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

16 dec 2013 - 21:02

636

0

151



S01 E11 Geluk van korte duur

Aflevering: 11 Seizoen: 1

Nathalie is nogal overdondert door de liefdesverklaring van Björn, ook al had ze het misschien wel een beetje zien aankomen. De twee hebben een hele leuke avond, en na een tijdje geeft Nathalie, Björn voorzichtig een kus. Ze kijken elkaar diep in de ogen en de blik die ze elkaar geven, zegt meer dan woorden kunnen beschrijven.

Geert heeft inmiddels inspecteur Ivo Daalmans ingelicht over de hele situatie rondom de onbekende persoon. Ivo besluit met zijn team het onderzoek verder op te pakken, en Geert wordt al snel buiten spel gezet.

Nikki vertelt thuis het hele verhaal aan burgemeester Jimmy, kan zich niet inbeelden dat zoiets in zijn dorp gebeurt. Hij besluit meteen contact op te nemen met Ivo Daalmans, die geen tijd voor hem heeft. Jimmy hekelt zijn houding en besluit met Geert zelf polshoogte te nemen in de straten van Beemsdorp, maar of dat een goed idee is...?

Johnny heeft Alexandra meegenomen naar het café, ze heeft al een hele tijd niets van Ludwig gehoord en ze begint zich langzaam maar zeker thuis te voelen in Beemsdorp. Ook de relatie tussen haar en Johnny lijkt zeer goed te gaan. Omdat Johnny de afgelopen tijd zoveel voor haar heeft gedaan, besluit ze iets terug te doen. Ze besluit het interview voor MD Magazine te doen, Johnny is dol enthousiast en hij belt meteen Marja op. Marja is blij dat Johnny iemand gevonden heeft, en het verhaal van Alexandra lijkt haar super. Alexandra is gelukkig, en voor het eerst sinds lange tijd een beetje ontspannen, maar voor hoe lang...?

Ludwig is nog steeds op zoek naar Alexandra, maar hij moet uiterst voorzichtig te werk gaan. Hij vermoedt dat ze in het café van Max en Sara is, maar hij kan daar niet naar binnen gaan. Hij besluit buiten het café op haar te wachten, met in zijn handen een geladen pistool...

Inmiddels hebben Max en Sharon een goed gesprek samen. Sharon heeft besloten om de aandelen van het café te verkopen aan Max voor een eerlijke prijs. Max kan zijn oren niet geloven, na al die jaren ruzie, nu opeens dit...? Max besluit het aanbod toch aan te nemen, ondanks een vreemd voorgevoel.

Karin is al snel op de hoogte van het nieuws dat Gino geen vriendin meer heeft, ze vindt hem nog altijd wel erg leuk. Als Gino weer eens blijft eten en gamen, besluit ze om samen met Emile en Gino een horrorfilm te kijken. Ze kruipt steeds een beetje dichter tegen Gino aan, die daar vreemd genoeg weinig problemen mee heeft, Emile ziet het allemaal gebeuren en vind het minder leuk.

Terwijl Ludwig buiten het cafe staat te wachten, staan Johnny en Nathalie op het punt om naar huis te gaan. Net op dat moment komen Jimmy en Geert aan, ze zien Ludwig staan en deze maakt zich zo snel mogelijk uit de voeten. Geert zet de achtervolging in, deze keer zal Ludwig hem niet ontkomen. Inmiddels heeft Jimmy Ivo ingelicht die met zijn hele team direct uitrukt.

Björn en Nathalie hebben samen een dagje vrij gehad, het was een geweldige dag samen. Björn is blij dat Nathalie ook veel voor hem voelt, en niets lijkt hun geluk in de weg te staan. Wanneer de avond langzaam valt staat Björn in de keuken eten te koken. Wanneer er buiten op straat plots een hoop herrie is, besluit Nathalie eventjes te gaan kijken. Wanneer ze in de deuropening staat, ziet ze een onbekende persoon op haar af rennen, gevolgd door Geert..? Ze is verbaasd en geschrokken, en ze wil de deur dicht gooien, maar nog voor ze iets kan doen klinkt er een hard schot... Björn schrikt van alle lawaai en rent meteen naar de deuropening. Hier ziet hij Nathalie op de grond liggen, in een grote plas bloed. Wanneer hij geschrokken opkijkt, kijkt hij recht in de loop van een revolver...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.