Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp. » S02 E03 De inbraak

Eigen verzonnen serie: Het Gelukkige leven in Beemsdorp.

16 dec 2013 - 21:55

450

0

181



S02 E03 De inbraak

Aflevering 15 Seizoen 2

Het is feest in Beemsdorp, Karin is jarig, ze wordt 17. Al haar vrienden en vriendinnen zijn aanwezig. Natuurlijk is ook Gino op het feest aanwezig, waar hij normaal altijd samen met Emile bezig was onzin uit te halen, staat hij nu al de hele avond met Karin, na een tijdje kussen de twee elkaar, dit tot grote ergernis van Emile.

Terwijl er in het café groot feest gevierd wordt, zijn er elders in Beemsdorp hele andere dingen aan het gebeuren. Midden in de nacht word er namelijk ingebroken door Ludwig... maar waar?

De volgende ochtend komt Sharon aan in het café, het blijkt een grote rotzooi te zijn, ze weet niet waar ze moet beginnen. Gelukkig arriveren even later John en Marja die hadden belooft om mee te helpen opruimen. Als Marja plots een telefoontje krijgt van Nellie, blijkt dat er is ingebroken bij bakkerij Coppes.

Berend is in alle staten, er is veel geld buit gemaakt, en er is veel vernield in de zaak. Nellie is er ook kapot van, wie zou zoiets afschuwelijks doen...

Waar het tussen Karin en Gino allemaal super goed gaat, gaat het tussen Nikki en Geert een stuk minder goed. Door alle problemen in Beemsdorp, staat Geert bol van het werk, en heeft hij amper tijd voor Nikki. Ze besluiten allebei, dat het beter is als ze beide hun eigen pad gaan.

Als Johnny hoort van de inbraak en vernielingen bij bakkerij Coppes, weet hij meteen wie de dader is: Ludwig. Hij is er van overtuigt, maar niemand wil hem geloven. Hij lijkt er helemaal alleen voor te staan, maar hij moet en zal Ludwig vinden, al wordt het zijn dood.

Stefanie heeft langzaam genoeg van de geldproblemen van Eric. Ze kan nooit meer die mooie dure kleren kopen, wanneer ze met haar vriendinnen gaat winkelen. Wanneer ze haar vriendinnen vertelt over de problemen van het bedrijf van Eric, antwoorden de dames, dat ze wel een betere kerel voor Stefanie zullen vinden.

In Brussel is inmiddels nieuws over Jason, hij blijkt gevonden te zijn... in Lissabon! Hij zal morgen met het vliegtuig arriveren in Brussel, meer informatie heeft de politie niet. Iedereen zit natuurlijk vol vragen wat er allemaal is gebeurd met Jason...

Inmiddels heeft Sharon het hele café weer op orde gebracht, alles ziet er weer uit als vanouds. Max laat telefonisch weten dat Jason terecht is, en dat ze over enkele dagen terug naar huis zullen komen.

Peter is erg blij met de buit die Ludwig gemaakt heeft, Ludwig vindt dat de twee nu quitte staan. Peter denkt hier echter helemaal anders over, hij zal Ludwig geen drugs geven als hij niet nog eens inbreekt, Ludwig wordt woedend en vliegt Peter aan, er ontstaat een flink gevecht tussen de twee...


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.