Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 013 – We knew every line, now I can’t remember.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:07

658

3

372



013 – We knew every line, now I can’t remember.

Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James

‘Nathan, kom! Zayn komt zo op TV!’ Ik klop bij me op de bank. Nathan komt er aan gewaggeld en klautert op de bank. ‘Sain op TV?’ ‘Ja, Zayn gaat een liedje zingen met Liam en z’n andere vriendjes’ ‘Hmm..’ Nathan pakt zijn flesje naast hem en begint gulzig te drinken. Als hij zich verslikt begint hij hard te hoesten. ‘Je moet ook niet wachten met drinken tot je uitgedroogd bent..’ ik grinnik en klop Nathan op zijn ruggetje. ’Welkom terug dames en heren. Vandaag hebben wij het geluk dat we de première van de nieuwe clip van One Direction mogen laten zien’ ‘Wie is won drecsion?’ Wat kan Nathan dingen toch leuk uitspreken. ‘One Direction.. Dat zijn Zayn en zijn vriendjes’ ‘Oh’ ’Jongens, vertel eens.. Het is meer een korte film geworden, niet?’ Harry krijgt een microfoon voor zijn neus geduwd. ‘Wies dat?’ ‘Nathan, stil nou eens eventjes. Dat is Harry, daarnaast zit Louis en tussen Liam en Zayn zit Niall..’ ’Nou, wel een komedie dan. Nee.. het eerste stukje is wel een kort filmpje, maar heeft verder niet veel met het liedje te maken. Gewoon voor de leukigheid.’ De anderen knikken. ‘Zullen we maar gaan kijken dan?’ De presentator kijkt de mannen een voor een aan, dan begint het filmpje. Twee dikke mannen in pak zitten met elkaar te kletsen. Dan komt er een jonge vrouw binnen. Wat een bekend gezicht.. One Direction komt praten over de nieuwe film. De twee mannen kennen ze niet. Als ze binnen komen doen ze net of ze de band fantastisch vinden.. Zack, haha.. AAHH wat een nerd komt er binnen.. Wacht eens, dat is Harry.. toch? Haha, ‘Cute as a button, every single one of you’ Dansen? Ik zie de jongens al voor me.. OH MIJN GOD.. LIAM!! Huh? Die vrouw.. HAHAHAHA dat is Zayn.. En die twee dikke mannen zijn dan Louis en Niall.. Wat een grap! Ze beginnen met het liedje. Haha, Harry flirt met Zayn.. Best een knappe meid!

De bel gaat. Oh shit, Nathan ligt net op bed.. Ik doe zachtjes de deur open. Verbaasd kijk ik naar wie er voor de deur staat. ‘Zayn?’ ‘Ja.. Hey’ Ik begin spontaan te lachen. ‘Knappe dame in jullie video!’ Zayn grijnst. ‘Je hebt gekeken?’ ‘Natuurlijk, dat had ik toch gezegd.. Geniale clip! Ik had het zo druk met lachen, dat ik amper naar het liedje heb geluisterd. Haha, Liam en Harry ook.. Wat zei Harry nou? Eh..’ als ik een paar seconde na sta te denken schiet Zayn me te hulp. ‘Cute as a button..’ ‘Ja, Every single one of you.. Hahaha! Hilarisch!’ Zayn staart me aan. ‘Eh, kom binnen, dadelijk maken we Nathan nog wakker.’ Zayn loopt achter me aan. ‘Staat het al op youtube? Ik wil het nog een keer zien.. Liam zei ook zoiets leuks..’ ‘Uhu, zet je laptop maar aan..’ Als mijn laptop en youtube zijn opgestart begint Zayn te typen. Hij spoelt het filmpje door tot waar Harry binnen komt. Ik begin meteen te grijnzen. ‘Oh, hier komt het!’ ‘Niall, do the shimmy. Do the shimmy. Do the shimmy. And Zayn pirouette and Louis do the split. And Liam, you stay exactly where you are, because you are per-fect!’ ‘Oh mijn god.. fantastisch! Wie dit bedacht heeft! Hahaha!’ Zayn zit naar me te grijnzen, alweer. ‘Ja, leuk hè!? Zelf zijn we er ook echt blij mee!’ ‘Wil je wat drinken?’ ‘Lekker..’ ‘Biertje?’ Zayn knikt. Ik pak een flesje bier uit de koelkast en een fles witte wijn voor mezelf. ‘Wil je graag een glas, of gewoon uit de fles?’ ‘Nahh, er zit al glas omheen..’ Ik grinnik, pak voor mezelf een glas en plof naast Zayn op de bank. ‘Asjeblieft’ Ik reik hem het biertje aan, en schenk mijn glas half vol. ‘Proost.. Op jou, op Nathan en dat ik hem mag leren kennen.’ Zayn houd zijn flesje omhoog. Ik glimlach, klink er met mijn glas tegenaan en neem een slok.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 17 dec 2013 - 22:41:
ze worden verlieeeeffddd melding!


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 17 dec 2013 - 22:16:
Aah leuk! X


perfectnarry
perfectnarry zei op 17 dec 2013 - 21:09:
leukleuk, melding (: