Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » One way, or another? » Five

One way, or another?

17 dec 2013 - 20:53

937

5

282



Five

Hey! Per dag een hoofdstuk gaat me dus echt niet lukken :< erg druk met school enzo. Eigenlijk heb ik nu ook geen tijd maar ik vond een nieuw hoofdstuk wel nodig, dus vooruit :3. Ik probeer echt zo snel mogelijk weer een nieuw hoofdstuk te maken, en we hebben nu ook bijna vakantie, dus dan gaat het wss wel beter c: Enjoy!

Emily Rose P.o.V.

Languit liggend op m'n bed staar ik naar het plafond, nog steeds verbaasd over wat er die dag allemaal was gebeurd. Gisteren. De beste, maar ook slechtste dag uit m'n leven. Ik had One Direction ontmoet, maar wel m'n moeder verlaten. 'Gewoon optimistisch blijven,' fluister ik tegen mezelf, 'tussen mam en mij komt het wel weer goed.' Het is alleen erg moeilijk om nu optimistisch te zijn over de situatie met mama. Deze nacht had ik namelijk erg weinig geslapen. Half 3 gingen we pas naar bed, 40 minuten later had ik m'n make-up -of wat er nog van over was- er afgehaald, gedoucht, m'n pyjama aangetrokken en daarna kon ik maar niet in slaap vallen. Uiteindelijk was het rond 4 uur toen ik eindelijk de slaap kon vatten. Voor 3 uur.

Meteen schrik ik wakker uit een lichte slaap. Een deur klapt open en wordt daarna weer dichtgesmeten. Ik hoor iemand een paar keer op en neer rennen door de gang en daarna de trap af springen. Niall, denk ik doodnormaal. Raar hoe snel je je bij 5 superberoemde jongens zo snel op je gemak kan voelen. Ze voelen nu al als broers voor me. Behalve Niall. Of Harry?

Ik zie het scherm van m'n gloednieuwe Samsung Galaxy S4 oplichten, hij is gelukkig dus wel helemaal opgeladen. In tegenstelling tot mijzelf. Snel kijk ik even hoe laat het nu precies is. "Maandag 16 december. 07:42"
Wacht. Maandag? Bijna kwart voor 8? Snel spring ik uit bed en grijp m'n kleren bij elkaar. Terwijl ik door de kamer ren om m'n tas te vinden, trek ik m'n kleren aan. Een paar seconden later sta ik met m'n tas voor een grote spiegel te frunniken aan m'n outfit. Een donkerblauw jurkje met aztek-figuurtjes die je lichtjes ziet, daaromheen een bruin riempje wat m'n taille accentueert, een panty en m'n lage, donkerblauwe All Stars. Geen sieraden voor vandaag. Snel stop ik m'n haar in een slordig knotje, doe een laagje eyeliner en mascara op, en ren de kamer uit. Weer loop ik met m'n rugzak in m'n hand. Alles wat ik er vannacht had uitgehaald, zit er nu weer in. Het zou best asociaal zijn om er vanuit te gaan dat ik nog langer kon blijven hier. Ik schud m'n hoofd even, en sprint dan snel de trap af. Daarna sta ik even stil. Moet ik langs de jongens gaan om te zeggen dat ik weg moet, of moet ik gewoon weggaan? Meteen zie ik hun verdrietige blikken voor me als ze zouden ontdekken dat ik ben weggegaan zonder iets te zeggen. Langs de jongens dan maar.
Ik klop aan en meteen wordt er opengedaan. 'Emily! We wilden je net wakker maken om te...' 'Sorry! Ik moet rennen. Over 5 minuten begint m'n school. Echt heel erg bedankt dat ik hier vannacht kon blijven, maar ik moet nu echt gaan. Doei!' Snel ren ik de deur uit, bang om te gaan huilen. Ik wil eigenlijk helemaal niet weg. Terwijl ik richting de voordeur ren, hoor ik een stem achter me schreeuwen: 'WACHT! Ik kan je wel brengen!' Aww, Niall is zo lief. 'En ik ga ook mee!' Harry's stem. Ik kijk achterom en zie Niall en Harry smekend naar me kijken. 'Vooruit, als jullie opschieten!' zeg ik dan maar.

Niall en Harry begonnen al bijna ruzie te maken over wie naast mij mocht zitten en wie moest rijden, dus ik heb ze allebei voorin gezet en ben alleen achterin gaan zitten. Als mensen dit zouden zien... Ik in een auto samen met Niall Horan en Harry Styles. Wauw.
'Is het hier?' vraagt Niall plotseling. Ik knik. 'Sorry, Em, maar we kunnen niet de auto uit. Dat begrijp je wel toch?' Harry kijkt me lief aan. Z'n prachtige, groene ogen blijven naar me staren. 'Ja, tuurlijk. Maar in ieder geval heel erg bedankt, jullie zijn geweldig!' Ik geef ze allebei een kushandje en stap de auto uit. Ineens stapt Niall met een zonnebril op ook uit de auto. Hij geeft me een knuffel en stapt daarna meteen weer in. Al lopend naar de ingang kijk ik nog 1 keer achterom, maar ik kan ze niet zien door de geblindeerde ramen. Toch zwaai ik nog even.

Harry Styles P.o.V.

Als Louis de deur voor haar opendoet, is ze nog mooier dan gister. Een prachtig jurkje siert haar lichaam en ik voel vlinders in m'n buik. Ik kijk naar Niall. Het is overduidelijk dat hij haar ook wel ziet zitten. Ik staar haar aan in haar mooie, bruine ogen en luister bijna niet naar wat ze zegt. Ineens draait ze zich om en rent ze weg. Louis, Zayn en Liam kijken een beetje verward naar de nu lege opening in de deur en Niall rent meteen achter haar aan. Ik besef nu pas wat er gebeurd, ze moet gaan. Snel ren ik ook achter haar aan. 'WACHT! Ik kan je wel brengen!' schreeuwt Niall haar na. 'En ik ga ook mee!' voeg ik toe.
Smekend kijk ik haar aan, dan draait ze zich om en zegt streng: 'Vooruit, als jullie opschieten!'

Niall Horan P.o.V.

Snel stap ik uit de auto en geef haar nog een knuffel. Eén hand sla ik om haar heen, en met de andere pruts ik het briefje in haar tas, die ze nu eindelijk op haar rug heeft gedaan. Dan stap ik weer in de auto en kijk haar samen met Harry na. Nog 1 keer draait ze zich om en zwaait ze naar ons. Terwijl we terugzwaaien bedenken we ons dat ze ons niet eens kan zien. Snel trap ik het pedaal in en rij weg, bang voor tranen. Ik mis haar nu al.


Reacties:


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 1 jan 2014 - 22:01:
wauw, goed geschreven! Meldingg pleaseee


justmissF24
justmissF24 zei op 1 jan 2014 - 17:25:
Melding !!! Super leuk!!!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 24 dec 2013 - 20:23:
ik lees mee melding ! omg zo leeuk dit verhaal hoop dat het snel verder gaat


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 18 dec 2013 - 18:05:
Echt heeel goed geschreven!!
Ik ben nu al heel nieuwsgierig hoe het verder gaat!!
Super veel s6 met het verder schrijven!!

X
O'jaa melding!!


1D4EVER
1D4EVER zei op 17 dec 2013 - 21:22:
Omg!!! Loveeee for thiss
Meldinggg