Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Said Yes || A 1D Story [END] » H3 Sweet Niall

I Said Yes || A 1D Story [END]

19 dec 2013 - 18:13

1286

6

940



H3 Sweet Niall

HALLLOOW even wat afleiding van die vreselijke toetsen.... Wel een oersaai hoofdstukje maar wat maakt het uit veel leesplezier!!!

Quinn POV

‘’Louis wacht’’ Niall pakte Louis bij zijn arm. ‘’Wat is dit?’’ Hij kijkt Louis met een vragende blik aan. Louis zucht diep en schud zijn hoofd. Ik zie dat Niall zijn arm los laat ‘’Speelt er wat tussen jullie’’ vraagt Hij. Louis kijkt hem met grote ogen aan, en begint dan tot mijn grote opluchting heel hard te lachen ‘’ Wat ik en Tamara? Nee hoor don’t wurry mate.’’ Hij geeft Niall een kleine glimlach en loopt dat de trap op, ik denk naar Tamara. Hoofdschuddend loopt Niall terug naar mij ‘’Sommige mensen!’’ Lachend pakt hij me weer vast ‘’ Dus Quinn waar waren we?’’ Met een grijns op zijn gezicht kijk hij me aan. ‘’Uhm ik denk…..’’ Ik plant een kus op zijn lippen en trek me dan grijnend terug ‘’Ohw hier!’’ Hij lacht en buigt zich weer over mij heen, ik voel zijn lippen op de mijne en een warm gevoel vult mijn lichaam. Ohw ik hou zo veel van hem! Met mijn handen pak ik zijn nek en duw hem zachtjes dichter naar mij toe. Hij duwt me zachtjes tegen de deur. Waar zeer gepassioneerd beginnen te zoenen, dan legt hij zijn handen op mijn heupen en duwt me zachtjes omhoog. Ik breng mijn benen sierlijk om zijn goddelijke lichaam terwijl hij me naar de woonkamer tilt. Nadat hij me zachtjes op de bank gelegd heeft en nu half boven me ligt. Trekken we ons terug uit de kus. Zuchtend en glimlachend kijk ik hem aan. Ik strijk mijn hand door zijn haar. ‘’Ik heb je zo gemist!’’ Er is een klein snikje in mijn stem te horen. Niall hoort het en geeft me een lieve knuffel ‘’Ik jouw ook,’’ fluistert hij in mijn oor. Ik glimlach kort en leg mijn hoofd op zijn schouder. ‘’Niall GET A ROOM,’’ schreeuwt Tamara lachend. Verschrikt schiet Niall omhoog. ‘’TAM!!!!!’’ lachend gooit Niall een kussen naar Tamara. Tamara steekt haar tong uit en loopt dan lachend naar keuken. Ik ben ondertussen ook rechtop gaan zitten en heb mijn hoofd weer op Niall z’n schouder gelegd. Stilletjes zitten we langs elkaar. Ik kijk rustig de kamer rond, het is echt een Horanhuis. Het ruikt hier altijd zo special niet vies ofzo, maar speciaal vertrouwt maar ook lekker. In elke kamer hangen foto’s van de familie en vrienden van Niall en Tamara. Zoals boven de tv waar een grote foto hangt van Niall en Tamara toen ze op vakantie waren. ‘’Doe het veilig hé,’’ roept Tamara opeens voordat ze lachend naar boven rent. Niall rolt met zijn ogen went zijn blik naar mij. ‘’Zusjes,’’ zegt hij zuchtend terwijl hij met zijn ogen rolt. Ik glimlach en geef een korte zucht. Hij slaat zijn arm om mij heen en geeft een kusje op mijn kruin ‘’ I love you,’’ zegt hij. Ik draai mijn hoofd naar hem en plant weer een kus op zijn lippen ‘’ Ik ook van jou!’’

Ineens springt Niall op, verbaast kijk ik hem aan. ‘’Ik ben wat vergeten ik heb wat voor je!’’ Ik grinnik ‘’Ohwjee wat nu weer?’’ Niall grijnst kort en wiebelt met zijn wenkbrauwen. Rustig loopt hij naar de kast ‘’Ogen dicht,’’ roept hij nog. Zuchtend doe ik wat hij vraagt en sluit mijn ogen. Na een paar keer wat gerommel en openslaande deuren gehoord te hebben. Voel dat iemand wat op mijn schoot legt. Ik frons kort mijn wenkbrauwen maar dat word onderbroken door een kus van Niall. ‘’Open je ogen sweetheart,’’ fluistert hij is mijn oor. Ik open mijn ogen en kijk wat er op mijn schoot ligt. Mijn mond valt open en een kleine traan wiggelt over mijn wang. Niall legt zijn arm om mijn schouders, ‘’Vind je het mooi?’’ Ik knik zachtjes op mijn schoot ligt een schilderijtje met allemaal foto’s van de jongens en ik en de meiden, Niall en ik op onze eerste date. En dan die tekst *The Family*. Er rolt weer een traan over mijn wang. Zachtjes veegt Niall de traan weg. Ik leg het schilderijtje zachtjes aan de kant en geef Niall een dikke knuffel. ‘’Dankje,’’ fluister ik in zijn oor. ‘’Geen dank, je bent speciaal,’’ fluistert hij terug.

Opeens horen we vier voeten de trap af rennen. ‘’Ahhww kijk nou eens,’’ zegt Louis. Niall en ik kijken op, Tamara komt er nu ook bij staan. ‘’Je hebt het al gegeven,’’ vraagt ze aan Niall, die knikkend antwoord. Tamara glimlacht ‘’En wat vond je ervan?’’ Ik lach en knik hevig ‘’Erg mooi, jammer dat wij geen foto samen hebben!’’ Tamara knikt ‘’klopt kom staan, dat gaan we gelijk veranderen!’’ Lachend sta ik op, Louis is naar de keuken gewandeld en komt terug met een appel. Tamara’s ogen worden groot en ze wiebelt met haar wenkbrauwen. Niet begrijpend staar ik haar aan. ‘’Louis gooi is een appel,’’ roept ze. Louis trekt zijn wenkbrauwen op. Tamara knikt ‘’Gooi!’’ Louis rolt met zijn ogen en gooit een appel. ‘’Picture time,’’ roept Tamara en ze stopt de appel in haar mond. Ik begin te lachen en trek een gekke bek naast haar. *klik* klinkt de camera. Lachend kijken Tamara en ik naar het resultaat. ‘’Perfectooo,’’ roept Tamara. Samen lachen we hard om de gekke foto. ‘’Zo zijn de dames eindelijk klaar,’’ vragend komt Louis de woonkamer weer binnen. Nog half dubbel knikken Tamara en ik. En we lopen naar de keuken, waar Niall en Louis zitten. Ik zie Niall weer met zijn hoofd in de koelkast zitten. Ik grinnik kort en loop dan zachtjes naar hem toe. Als ik net achter hem sta prik ik in zijn zij ‘’Kun je het vinden?’’ Niall schrikt ‘’Auw!’’ Hij stoot zijn hoofd aan de binnenkant van de koelkast. Met een boze blik kijkt hij me aan ‘’Quinn!!’’ Ik schiet in de lach ‘’Sorry schat! Kusje erop?’’ Niall trekt een pruillipje en knikt. Lachend geef ik hem een kus op zijn bolletje. Als Niall weer vrolijk is gaan we aan tafel zitten. ‘’Quinn eet je mee?’’ Tamara pakt wat borden uit de kast. Ik kijk vragend naar Niall. Niall knikt ‘’Ja is goed,’’ zeg ik dan. Tamara lacht en zet het bord voor mijn neus.

*bzz bzz* Mijn telefoon trilt in mijn zak. Zuchtend haal ik hem eruit, wie nou weer? Als ik op het scherm kijk zie dat het Jack is. Zuchtend open ik het bericht:

De regels zijn regels om half 10 moet je weer terug zijn anders is de deur dicht. Groet, Jack.

Ik slik en kijk naar de klok. Shit het is al kwart over 9. Bezorgt tikt Niall me aan ‘’Quinnie wat is er,’’ vraagt hij. Ik slik nog een keer ‘’Oh ik moest om 9 uur thuis zijn, want uhm mijn ouders gingen weg, enne anders uhm moest ik ergens anders logeren.’’ Lieg ik. ‘’Ohw geen probleem slaap maar bij ons,’’ zegt Niall lachend. Ik glimlach ‘’Dankje!’’ Vlug sms ik Jack terug

Ik slaap bij Niall, maak je je maar geen zorgen! Groetjes Quinn.

Zuchtend verzend ik het bericht. Als Niall erachter kwam….
.
*flashback*
‘’Je zult hier moeten blijven tot je veilig bent,’’ verteld Jack me. ‘’’Wat maar hoe moet het dan, ik denk niet dat mijn ouders zomaar zullen veranderen!’’ Bang kijk ik Jack van jeugdzorg aan. Hij zucht diep ‘’Als het niet beter word in twee maanden, zul je naar een pleeggezin moeten!’’ WAT??? Even word het zwart en vergeet ik alles om me heen. Pleeggezin??? Hoe moet het dat met mijn vrienden, en vooral Niall? Allerlei vragen spoken door mijn hoofd. Ohw hoe kon mijn vader zo stom zijn!


‘’Quinn? Quinn Halloooww’,’’ Vragend zwaait Niall voor mijn hoofd. Ik rol met mijn ogen ‘’Sorry!”’ Niall lacht ‘’Geeft niet schat!’’ En hij geeft me een dikke knuffel.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik weet het slecht en super saai hoofdstuk.....hihi sorry!!

Reactie = Melding


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 20 dec 2013 - 12:57:
Helemaal niet saai!
ik vind het juist heel leuk!!


1Dlovez
1Dlovez zei op 19 dec 2013 - 21:00:
Ik ben echt zielig…

WHAAAA DIE FOTO'S <3


zei op 19 dec 2013 - 19:59:
Niet saai!! Juist niet!
Ahww niall is echt supersweet! En dat kwam ik dus steeds verpesten door ertussendoor te schreeuwen niall stoot zijn hoofd tegen de koelkast! Whahahaha klinkt bekend.... Die foto van mij en niall is echt leuk!! I love it!

Arme quinn! Wat zou haar vader hebben gedaan dat ze bij jeugdzorg "veilig" zit... Ik ben echt benieuwd!

Kuzzies!


Dominique zei op 19 dec 2013 - 19:30:
Like!


xHiimacookie zei op 19 dec 2013 - 19:15:
Saaai never ecjt leuk