Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 014 - Looking so good from your head to your feet.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:08

604

2

434



014 - Looking so good from your head to your feet.

Image and video hosting by TinyPic

Zayn Javadd Malik.

Met een kloppend hoofd word ik wakker. Pff, m’n rug doet pijn.. Slaperig open ik mijn ogen. ‘Huh?’ Ik knipper een paar keer en spreid ze dan. Dan ontsnapt er een zucht uit mijn mond. Ik ben op de bank in slaap gevallen.. bij Angel. Niet dat ik nog naar huis kon rijden, maar ik had het wel even mogen overleggen. Ik grinnik in mezelf. Sukkel. ‘Koffie?’ Geschrokken draai ik me om. ‘Angel.. Hee, goede morgen.. eh, lekker?’ Angel grijnst. ‘Ga je maar douchen, dan is je koffie zo klaar.’ ‘Thanks..’ Ik snel me naar de gang toe, tot ik me besef dat ik helemaal niet weet waar de badkamer is. Beschaamd loop ik terug naar de kamer. ‘Waar kan ik douchen?’ ‘Trap op, laatste deur. Handdoeken liggen in het meest rechtse kastje..’ Als ik de badkamer binnen stap en mezelf bekijk in de spiegel, schaam ik me nog dieper. Hoe kan ik Angel nou zo onder ogen komen?

Ik doe nog wat haarlak van Angel in mijn haren en ga dan naar beneden. ‘Jeetje, je bent nog erger als een vrouw.. Je koffie is al bijna koud..’ Betrapt kijk ik naar mijn schoenen. Angel schud lachend haar hoofd. ‘Geeft niks, als je de rekening maar voor me betaald als die veel duurder is als normaal’ ‘Beloofd.. Waarom voer je me zoveel drank?’ Angel draait zich met grote ogen van het aanrecht. ‘WAT? Ohh, jij wilde steeds meer bier! Geef mij niet de schuld!’

‘Ik moet zo werken’ Angel giet haar drinken achterover. ‘Oké, dan ga ik zo..’ Een beetje teleurgesteld kijk ik in mijn mok. ‘Sorry, ik moet even bellen’’ Angel pakt haar telefoon en loopt naar de gang. ‘Mam, kom op.. Dit kun je niet maken.. Weetje, laat ook maar!’ Een beetje verbaasd luister ik naar haar telefoon gesprek. ‘Daan, ben je thuis?.. Verdomme.. Oké, spreek je snel.. Love you too!’ Gefrustreerd komt Angel de kamer weer in lopen. ‘Heb je vandaag wat te doen?’ Ik schud mijn hoofd. ‘Nee, hoezo?’ ‘Mn moeder wil niet meer op Nathan passen.. Ze heeft foto’s in de bladen gezien van jou, voor het huis. Nu wij contact met elkaar hebben, vertikt ze het om op te passen. En Danielle en Liam zijn samen naar de dierentuin…’ Angel zucht en laat zich op de stoel vallen. ‘Luister eens, ik heb je gisteren nog gezegd dat jij en ik het samen gaan doen. Als niemand op Nathan kan passen, blijf ik bij hem.’ ‘Dank je, Zayn.’ Angel glimlacht naar me. ‘Geen dank,’ Ik grinnik. ‘net zo goed eigenbelang hoor!’

Ik hoor dat de deur dichtgegooid wordt. Angel komt met een vermoeid gezicht binnen. ‘Mama!’ Nathan springt op van zijn Playmobile en rent naar Angel. ‘Hee girl, hoe was het op het werk?’ Ze zucht. ‘Druk.. op maandag werk ik dan wel alleen in de middag, maar dan komt de vracht altijd..’ Ik kijk Angel niet begrijpend aan. ‘Vracht? Waar werk je dan?’ ‘Oh.. ik heb een eigen winkeltje. Ik heb schoonheidspecialiste en visagie gestudeerd, maar kon die baan niet met Nathan combineren. Toen heb ik een winkeltje geopend met beauty producten.’ Ik knik begrijpend. ‘Vandaar dat je de deur niet uit gaat zonder je make-up..’ Angel lacht. ‘En wat verklaart het bij jou dan dat je niet gezien wilt worden zonder haarlak, wat voor dames is by the way..’ Lichtjes op mijn ego getrapt pluk ik aan mijn haar. ‘Ik ben wereldberoemd.. Ik kan het de fans niet aandoen om onverzorgd gefotografeerd te worden.. En nu ga ik even roken.’ Ik sta op en loop naar buiten. Angel grinnikt nog even en begint dan een gesprekje met Nathan.


Reacties:


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 20 dec 2013 - 18:02:
Super! X


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 20 dec 2013 - 15:47:
perfect ! melding!