Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Harry Potter stand-alones (samen met Rivlovee) » Nagini en Voldemort

Harry Potter stand-alones (samen met Rivlovee)

22 dec 2013 - 15:41

960

3

438



Nagini en Voldemort

Geschreven door Rivlovee

‘Etenstijd’ zegt Voldemort rustig tegen zijn grote slang. Die glijd rustig over de tafel op weg naar de dode Dreuzelkunde docent. Haar bruine schubben glijden over de kleine barstjes in de tafel en dan hapt hij toe. Stukje voor stukje peuzelt zij haar op, de morsdode vrouw. Mensen kijken verafschuwt toe, ze zijn bang voor de Heer van het Duister en zijn slang.
Draco Malfoy knijpt zijn ogen dicht als Nagini het hoofd van de weerloze vrouw opheeft. Bijna grijnzend kijkt de slang hem aan. Ze wil nog wel wat eten.
‘Nagini’ roept Heer Voldemort hem bestraffend toe in sisselspraak. Verontwaardigt kijkt Nagini op en glijd weer naar zijn Heer toe. De slangachtige ogen van de Heer glijden de tafel over en hij gaat verder met waar hij was gebleven.

‘Heer’ sist Nagini tegen Voldemort die hem een beetje chagrijnig aankijkt. Nagini weet niet waarom, Heer zoekt al tijden naar iets maar kan het niet vinden.
‘Nagini, niet nu. De staf van Lucius Malfoy is net kapot gegaan. Ik ben chagrijnig, er moet echt een staf zijn waar ik die verwende Potter mee kan doden’ zegt Heer Voldemort in vloeiend sisselspraak tegen zijn trouwe slang. Daarna tekent hij een raar teken op een stuk perkament, zet bij elk onderdeel een naambordje. Nagini kan niet lezen, dus weet niet wat er staat maar hij weet wel dat de Heer weer iets van plan is, dan doet hij ook zo geheimzinnig.
Voldemort mompelt iets wat Nagini niet verstaat omdat het in gewoon Engels is. De lippen van Heer Voldemort krullen omhoog -wat er bij hem niet uit ziet- en hij lacht hatelijk. Verbaasd kijkt Nagini op.
‘Wat is er Heer?’ vraagt hij sissend aan Voldemort. Die kijkt Nagini even aan als vuilnis maar begint dan toch te vertellen.
‘Er is een verhaal, een verhaal over de Relieken van de Dood. Ik weet dat ze bestaan Nagini, ik weet het. En 1 van die Relieken is de onoverwinnelijke staf, de Zegevlier, de Staf der Dood, de Doodsstaf, de Superstaf. En ik ga die staf krijgen, Nagini van me. Ik ga die staf krijgen!’ de man lacht zich bijna dood en zijn groen-blauwe ogen lachen mee.

‘ZEG OP!’ krijst Voldemort tegen Gellert Grindelwald. Die lacht alleen. Lachend kijkt hij de Heer aan, wat bijna niemand doet.
‘Ik heb hem niet meer!” gilt de man lachend. In zijn blauwe ogen zie je de pretlichtjes. Zijn gezicht staat vriendelijk, maar toch hatelijk.
‘Wie heeft hem nu!’ krijst Heer Voldemort door het dolle heen. Hij kan er niet tegen als mensen niet van hem walgen, niet bang zijn. Daarom kan hij ook niet tegen Bellatrix.
‘Dumbledore.. Albus Dumbledore’ zegt Grindewald door het hikken heen. Iets tevredener knikt de Heer. Dan lijkt hij zich toch op het laatste moment te bedenken.
‘Heb je honger Nagini’ vraagt hij aan de slang. Dit is haar eerste woord die ze kan verstaan. Een beetje grijnzend knikt Nagini, alvast een voorpretje.
‘Avada kadavra’ zegt de Heer simpel en de man valt morsdood op de harde stenen vloer. Genietend glijd Nagini over de grond en begint aan het smakelijke lichaam van de oude man.

‘Lever Harry Potter om 12 uur ’s nachts bij mij uit’ is het laatste van de Heer. Alle death Eaters klappen voor hem, Bellatrix het hardst. Haar krankzinnige krullen bewegen iets als ze naar de Heer toe loopt.
‘Heel mooie toespraak Heer’ slijmt ze tegen hem. Soms lijkt het alsof ze verliefd is op de Heer van het Duister. Maar de Heer maakt duidelijk dat hij niet hetzelfde voelt door haar ruw naar achteren te duwen.
‘Weet ik Bella’ zegt hij met een verschrikkelijke ondertoon in zijn stem. Dan richt hij zich tot zijn slang.
‘Straks word het jou beurt Nagini, liefje van me’ zegt hij in rustige sisselspraak tegen Nagini. Die klaart op en glijd naar de Heer toe. Zijn koude vingers raken de geschubde huid van Nagini aan als hij haar gaat strelen.
‘Maar eerst even afrekenen met Severus’ glimlacht de Heer sissend. Hij wenkt zijn trouwe slang en knikt kort naar Severus.
‘Kan je even meekomen’ zegt hij tegen de arme Severus Snape. Kort knikt die terug en loopt haastig achter Heer Voldemort aan. Samen lopen ze naar het Krijsende Krot.
‘Severus’ zegt Voldemort tegen Severus. Die krimpt in elkaar bij het horen van zijn stem, wat de Heer weer fijn vind.
‘Je hebt me altijd trouw gediend, en je bent een slimme man, Severus. Waarom functioneert de Zegevlier niet goed bij mij?’ De laatste woorden spuugt hij eruit. Nagini ziet dat Severus inkrimpt en het antwoord wel degelijk weet.
‘Weet ik niet Heer’ stamelt Severus bang, tot Voldemorts grootste genoegen. Toch word hij boos.
‘O nee, weet jij dat niet. Ik wel, Severus. Het komt omdat jíj Dumbledore hebt vermoord, en niet ik.’ Bang kijkt Severus de Heer aan.
‘Maar Heer, ik heb u altijd goed gedient’ stamelt de arme man. Zijn zwarte haar hangt sluikig over het bleke gezicht.
Nagini, kom maar!’ schreeuwt de Heer uit volle borst in sisselspraak. Nagini let alleen niet meer op, ze voelt de aanwezigheid van een ander persoon, een kleine jongen. Haar ogen speuren de ruimte af en haar tong komt nar buiten om te ruiken.
‘Heeer’ sist de slang.
‘Ja, kom maar, hij is voor jou’ zegt hij terug. Nagini vergeet de jongen even en begint haar giftanden in Snape ’s been te zetten. Hij verslapt meteen.
‘Nagini, kom. Laat hem daar maar doodgaan. Eten kan je zo nog wel’ zegt Voldemort tegen zijn slang. Langzaam glijd Nagini weg, terwijl ze zich zorgen maakt over de jongen.

‘Heer!’ sist Nagini bang. Voldemort is in een hevig gevecht met Harry geraakt nadat hij dacht dat Harry dood was. Nagini maakt aanstalten om de Heer te helpen. Ze heft haar hoofd, en dan, uit een onverwachte hoek word ze onthoofd, door Neville Longbottom. Haar zicht is meteen weg als ze beseft dat zij één van de Horcrux was.


Reacties:


bramowicz
bramowicz zei op 23 dec 2013 - 14:46:
heel leuk
het leuke aan jouw stand-alone's is dat er ook veel verhalen over de slechte in harry potter zijn


narcissa
narcissa zei op 21 dec 2013 - 16:41:
Ik vind dat het erg gelukt is. zeker voor als je er moeite mee had.
maar wat ik ook al eerder zei: Nagini is een van Horcrux en geen Deathly Hallow.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Gruzielement
zie deze site hier worden de Horcrux' uitgelegd.
ik weet niet hoe je een link maakt * voelt zich heel dom nu*

Ik vond hem echt heel erg mooi. Nagini maakt zich een beetje zorgen om harry
(toch) dat vond ik heel lief om te lezen.
rust zacht gemene Nagini ()


RivLovee
RivLovee zei op 21 dec 2013 - 15:56:
=)

weet je hoe moeilijk ik het vind om in de 3de persoon te schrijven, hihi.
Kuzz van Vera