Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Epiloog+ Dankwoord

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

21 dec 2013 - 17:20

468

8

460



Epiloog+ Dankwoord

She is cold like ice
He is hot like fire
She is missed like hell
He is filled with desire

She will never return
And he is breaking
Pieces
shattered all over the place

His pain is burning
straight through his soul
He can’t let her go

His tears are flooding
showing his pain
and his sadness

He can’t hold it any longer
And leaves
Leaves to meet her
In paradise





The End



Dit was het, het verhaal is afgelopen. Dit was het derde boek van mij over de jongens en misschien wel mijn favoriete. (dit totdat mijn volgende af is haha) Voordat ik verder ga beantwoord ik een vraag die jullie zeker weten willen stellen. Nee, er komt geen sequel(vervolg). Harry is dood, Sharon is dood, hun kind is dood. Daar kan gewoon niet nog een ander verhaal over gemaakt worden. Het is goed zo, het is afgerond. Ik heb heel lang getwijfeld of ik het wel slecht moest laten aflopen, maar toen kwam de epiloog in me op en wist ik gewoon dat het niet zo moest zijn. Sharon’s leven is nooit een pretje geweest, totdat Harry erin kwam. Dan is het niet logisch als ze gelukkig en lang zal leven, er zal altijd drama in haar leven zijn gebleven.
De manier waarop ze dood ging, dat ze dood ging was voor mij zeker, was erg lastig om te verzinnen. Totdat ik herinnerde dat ze de jongens heeft verteld over haar eerdere vriendje. Dat dat niet goed afgelopen was. Nu weten jullie wie dat vriendje is en wat hij heeft gedaan. Hij is ook dood,(wie is daar blij om? Ik wel. Stiekem *giggles*) vermoord door Harry.

Terwijl de tranen op mijn toetsenbord vallen, not kidding, wil ik jullie allemaal bedanken. Dit verhaal is echt de doorbraak voor mij geweest. Ik kan nu accepteren dat ik inderdaad goed kan schrijven, ik geloof nu in mezelf. Ik wil jullie ook bedanken voor jullie steun. Ik heb niet altijd gepost, ik heb hem een tijd op pauze gezet etc. Toch bleven jullie reacties positief en jullie lieten me nooit vallen. Heel heel erg bedankt.

Ik ga me nu focussen op de overige twee boeken van de boys, namelijk die van Niall (it started with an elevator) en die van Liam (mister dangerous). Aan die van Niall ben ik al begonnen en het zou heel veel voor me betekenen als jullie die gingen bekijken en meelezen. Die van Liam is ook al gestart, alleen in word. Waarschijnlijk zal ik die volgend jaar posten. Een hintje over die van Liam. Hij word ongelofelijk anders dan de andere vier boeken. Meer zeg ik niet :3

Nou ja, ik denk dat dit het wel was. Als jullie nog vragen hebben over het verhaal, stel ze dan vooral. Tenzij ze over het verdere verloop gaan, dus wat er gebeurt nadat ze allebei dood zijn. Laat dat beantwoorden door jullie fantasie.
I love you all guys
-x-
Ivana


Reacties:

1 2

Nynlufx
Nynlufx zei op 31 dec 2013 - 16:36:
Ik vind het erg dat ze is doodgegaan en Harry later ook :\ Maar ik weet dat het misschien zo hoort. Trouwens, hoe is Harry eigenlijk doodgegaan? Waarschijnlijk van verdriet...
I'm going crazy for your other stories^^


Chayenne
Chayenne zei op 25 dec 2013 - 4:49:
Oh ik ben zo blij dat ik dit meegelezen heb, welliswaar op het laatste moment maar beter laat dan nooit toch?
Ik vind het einde echt heel goed! Ik had nooit, maar dan nooit verwacht dat ze dood zou gaan. Ik dacht eigenlijk dat ze een happy ending leventje met Harry en de rest van de boys zou gaan krijgen en dat jij een vervolg zou schrijven. Maar wouw dit is eigenlijk beter.
Ik moet er trouwens ook gelijk bij zeggen dat je me erg geinspireerd hebt met deze fic. Niet dat ik je ideeen helemaal overneem (zonder jouwn toestemming) maar ik heb wel degelijk wat ideem gekregen zegmaar
Het was echt een heel mooi verhaal! En ik wil je vragen of je me kunt melden als mister dangerous online staat want dan lees ik mee. (Of ik kijk gewoon zelf heel goed uit xp)
Fijne feestdagen!
Xx


justmissF24
justmissF24 zei op 23 dec 2013 - 10:29:
Je hebt super geschreven!! Ty voor het geweldige verhaal!! Alvast een melding voor je andere verhalen !!! Xx suc6


RivLovee
RivLovee zei op 22 dec 2013 - 10:37:

I love it
I love it toooo much
I love it toooo much that I can 't stop looking at the computer


1Dtjetanya zei op 22 dec 2013 - 0:39:
en superzielig van hun... i'm crying....ben benieuwd naar je verhaal van liam!