Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » The Black hole. » 001

The Black hole.

22 dec 2013 - 17:33

381

2

195



001

Biesbosch 14 december 2013.

"Jessica wakker worden!" schreeuwt mijn moeder "ja mam" schreeuw ik chagrijnig terug. "Weer zo'n een lange stomme werkdag mompel ik hardop en kom moeizaam uit bed.
"Goedemorgen Jess goed geslapen? vraagt me moeder veel te vrolijk "ja best wel" en ik smeer een boterham met pindakaas. "Ik eet me brood wel op de fiets,moet nu echt gaan" riep ik naar me moeder "oke meid veel plezier en doe voorzichtig!" roept ze terug.Ik zuchtte en liep naar de scheur om mijn fiets te pakken, soms is ze echt overbezorgd natuurlijk doe ik voorzichtig ik ben toch geen klein kind meer..En ik stap op de fiets,ik was zo erg bezig met mijn gedachtes dat ik niet meer op de weg letten "HEY PAS OP!" maar het was al te laat. Een oude man viel op straat, alle boodschappen lagen overal op de grond "oh sorry meneer gaat het wel?" en ik hielp hem overeind "die jeugd van tegenwoordig ze kijken nooit meer uit!" de man kijkt me boos aan, en begint zijn boodschappen van de grond te rapen,ik keek hem verbaast aan en begon hem te helpen. "alstublieft" en ik gaf hem de boodschappentas met boodschappen "het spijt me heel erg, ik had beter uit moeten kijken" verontschuldigde ik me "het is goed zo" de man gaf me een hand en liep door,
ik stapte op me fiets en ad me brood op.

Ik kwam aan bij mijn werk en zette mijn fiets in de fietsenstalling en liep naar binnen "heey Jess, alles goed?" vraagt een goede vriendin Emely "jahoor gaat wel!"antwoord ik, waarom noemt iedereen me toch altijd Jess? is Jessica dan zo'n moeilijke naam? vroeg ik me af. En ik liep naar het koffieapparaat, echt lang kon ik niet drinken want me baas vroeg al of ik nog een goed artikel had voor in de krant, dus ik besloot maar naar me kantoor te gaan. Ik zette mijn kop koffie op tafel en drukte de computer aan "nou dat wordt weer een gezellig dagje werken" mompelde ik en ging op de bureaustoel zitten, laat ik eerst maar eens gaan kijken op het internet, misschien kan ik daar wat nieuws op vinden. Ik typte in nu.nl en het eerst wat me opviel waren diktedrukte woorden al het 5de vermiste kind in Biesbosch.


Reacties:


xHiimacookie zei op 22 dec 2013 - 21:47:
Tam Tam Tam


xHiimacookie zei op 22 dec 2013 - 21:47:
Tam Tam Tam