Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss me || Louis Tomlinson » ---> 7

Kiss me || Louis Tomlinson

1 feb 2014 - 21:24

822

1

473



---> 7

P.o.v Andy Samuels

26th December 2013 14.01

"woow sorry" zegt de mannelijke arts. Van schrik trek ik me hand weg. Das nou weer jammer dat het dan weer word onderbroken. Nou ja het is toch alleen maar een beetje flirten. "moet ik mee?" vraag ik om er overheen te praten. De arts knikt en op dat moment komt er nog een arts binnen. Ze vragen Cloe op te staan. Braaf gaat ze staan. Ze ontgrendelen het bed en rijden me de kamer uit. Cloe spreekt me nog moed in. Ik ben vreselijk zenuwachtig. Ik ben nog nooit geopereerd. Heb er nu al een hekel aan. Even later lig in de op het operatie bed. De mesjes en andere spullen waar ik de naam niet van weet maken me nu toch echt wel bang. Een bloedmooie zuster buigt zich over me heen. Met het woord flirting op haar voorhoofd geschreven zegt ze: "we gaan je nu eerst verdoven. Dan gaat u binnen 5 minuten slapen en als u dan weer wakker wordt dan in de ingreep klaar en zal ik er zijn om het comfortabel voor je te maken." ik knik met haar mee. "ik ga nu spuiten goed?" vraagt ze even later. Ik heb nog geen woord gezegt of de naalt gaat al richting me jeukbeen. "Het gaat maar een klein beetje pijn doen. Daar kan jij wel tegen jij bent een echte man toch?" valt ze uit haar zustersrol. Hierop volgend spuit ze in me arm. ik voel de vloeistof door me aderen stromen. Nog geen 5 minuten later doezel ik in slaap.

P.o.v Louis Tomlinson

26th December 14.06

Liam die we bij het ziekenhuis ophaalde heeft geen woord tegen me gezegt. Boze blikken is het enige wat hij me toe wenst. Ik heb meerdere keren geprobeerd om hem naar mij te laten luisteren maar ik heb het opgegeven. Hij is duidelijk te boos om een redelijk gesprek mee te voeren. Ondertussen heb ik aan de andere jongens uitgelegd wat er allemaal gebeurt is. Niall schrok heel erg. Hij trok helemaal wit weg. De schat trek zich altijd andermans drama zo erg aan.

We zijn aangekomen bij het hotel. Ik wil als eerste uitstappen maar Liam houdt me tegen. "zitten wij moeten praten." zegt hij net als of hij me vader is en ik iets heel ergs gedaan heb. Zwijgend niet wetend wat te zeggen zak ik weer in het busje. De rest van de jongens laten ons met rust. "ik ga eerst praten jij luisterd" zegt hij op zelfde toon als net. "ja Daddy" zeg ik bijdehand. Ik probeer hem toch een beetje te laten lachen. "oke. Teneerste je ben veel te ver gegaan! Je kan iemand niet slaan omdat je bang bent dat hij je meisje afpakt. Tentweede Je vertrouwd Cloe toch! Want als dat zo is is er niks aan de hand. Andy is veranderd Louis! Hij is niet meer wie hij toen met Hannah was. ik dacht dat je dat wel door had." Liam wordt steeds rustiger hij stelt zich zelf gerust lijkt het wel. "het spijt me Liam. Ik weet niet wat me bezielde normaal ben ik nooit zo agressief. Ik.. Ik weet niet sorry." opeens komen al me emoties naar boven. En de tranen beginnen achter me leden te branden. Liam ziet dit en meteen veranderd zijn blik. Op het moment dat ik de eerste laat drukt Liam me in een knuffel. hij zegt niks houdt me alleen maar stevig vast.

26th December 2013 15.30

P.o.v Liam Payne

Zenuwachtig tik ik met me been tegen de tafel. Over 5 minuten is deze vergadering over. Dan mag ik me telefoon weer aan zetten. Andy is als het goed is klaar met de operatie en Cloe zou mij smsen over het resultaat. "Nou dan is alles rond en gaan we tekenen" zegt de donder blonde 30er die naar de naam John Oxford luisterd. Hij gaat de première van de film organiseren. Als laatste komt het papiertje bij mij. Ik teken het contract en sta op om het vervolgens terug te geven aan John. Iedereen volgt mij en staat ook op.

We nemen afscheid van iedereen die aanwezig was. Ik weet niet hoe snel ik me mobiel uit me broekzak moet pakken en Cloe's smsje te lezen.

Hee, buddy

Andy is net terug gebracht. Hij zegt dat alles goed is maar hij is heel moe. Van de verdovingen denk ik. Hij is 1x wakker geworden voor een paar seconden maar voor de rest slaapt hij. Meteen las hij wakker wordt mag hij naar huis. Als hij wilt.

Love you x

Een zucht van opluchting verlaat me mond. Deze wordt opgemerkt door the boys. "En?" vraagt Louis. De hele vergardering is hij niet zichzelf geweest. Geen oversekste grappen of geschreeuw. "ze zegt dat hij oke is wel moe." Louis knikt. Ik zie hoe het hem nog steeds zo erg aangrijpt. "Het komt goed lou echt" probeert Harry. En dan loopt iedereen de vergaderruimte uit.


Reacties:


XxAmyxX zei op 22 dec 2013 - 21:35:
Jij ook fijne dagen toegewenst!

En prachtig hoofdstukje zoals altijd.

Liefs, Amy