Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H14 - Time flies

Het leven van Jill - PAUSED

23 dec 2013 - 2:15

901

10

379



H14 - Time flies

Oke dit is dus de eerste redelijk grote tijdsprong in het verhaal. Ik hoop niet dat het te veel onduidelijkheid geeft. Anders hoor ik het graag, tips zijn namelijk nog steeds van harte welkom. Heel veel leesplezier.

De afgelopen anderhalve week waren hectisch, heel hectisch.
Ik heb veel moeten leren, examens moeten maken. In mijn vrije tijd heb ik gewerkt of hardgelopen want geloof het of niet, ik heb het nog steeds niet opgegeven.
Tot nu toe waren alle cijfers die ik terug had gehad voldoende. Ik moet nog maar twee vakken en dan ben ik klaar, biologie en Frans. Over biologie maak ik me niet veel zorgen, ik ben altijd redelijk goed geweest in biologie en heb het afgelopen weekend nog hard geleerd. Het is Frans waar ik me meer zorgen om maak, de talen hebben me nooit zo gelegen.
Heel druk kan ik me er echter niet om maken, het was namelijk dinsdag vandaag dus dat betekende dat ik na mijn biologie examen, die ik straks moet maken, door kan naar het Appeltje om te gaan werken. Ik heb morgen nog even de tijd om te leren, dan donderdagochtend Frans examen en vrijdag tussen half 4 en 5 uur krijgen zowel Noa als ik beide te horen of we geslaagd zijn.
Daarna ben ik dan eindelijk klaar met de middelbare school. Wat ik daarna ga doen, ik heb werkelijk nog geen idee. Misschien neem ik wel een tussen jaartje om uit te zoeken wat ik eigenlijk wil, maar ik heb nog genoeg tijd om uit te zoeken of ik doorga met school of een jaar pauze neem. Het is tenslotte pas half Februari en je kan je inschrijven op de meeste opleidingen tot Mei. Het beste is dus mezelf focussen op de laatste loodjes..



Ik stapte onder de douche vandaan, haalde mijn handdoeken van de verwarming, wikkelde er eentje als een tulband om mijn hoofd en de ander wikkelde ik om mijn lichaam. Op deze manier liep ik mijn kamer in, richting mijn kledingkast. Uit een van de lades haalde ik schoon ondergoed en uit een andere pakte ik schattige baby-roze sokjes met grijze streepjes.
Sokken zijn voor mij, net als pyjama's, iets heel aparts. Hoe gekker het patroon, het figuurtje of de kleurcombinatie, hoe leuker ik ze vind.
Ik opende mijn kledingkast en bedacht me wat ik aan moest.
Mijn ogen vielen op mijn witte oversized Crazy Mofos t-shirt en besloot dat ik die aan ging doen. Ik pakte een donkere skinny jeans, mijn chocolade bruine blazer en het t-shirt uit mijn kast. Nam het ondergoed en de kleding mee naar de badkamer en kleedde mezelf aan. Ik keek in de spiegel en was toch nog niet helemaal tevreden met het resultaat. Ik liep terug mijn slaapkamer in en pakte mijn sieradenkistje.
Ik opende het kistje en zocht naar mijn grote vierkante oorbellen met diamantjes. Nadat ik die had gevonden en in mijn oren had gedaan zette ik het kistje terug en pakte ik mijn laarsjes van de vloer. De veterlaarsjes kwamen tot net boven mijn enkel en hadden bijna de zelfde kleur als mijn blazer. Ik trok de laarsjes aan en liep richting de badkamer. Ik borstelde mijn haren en deed het daarna in een strakke hoge staart waardoor mijn krullen nog mooier uitkwamen. Ik haalde mijn make-up tasje uit de kast, die in de badkamer stond, en deed een dikke laag mascara, wat oogpotlood en wat blush op. Ik keek nog een keer in de spiegel en vond, ook al zeg ik het zelf, dat ik er goed uitzag.
Terug in mijn slaapkamer pakte ik mijn agenda en etui van mijn bureau en stopte het in mijn grote zwarte tas. Met mijn tas over mijn schouder liep ik naar beneden, de keuken in.

'Hee Jill!' zei Noa die aan het tafeltje in de keuken zat met een kop thee.
'Hee zusjelief, voel je je al wat beter?' vroeg ik aan Noa, ze voelde zich gister niet lekker en had overgegeven. 'Ja gaat wel weer, ik heb goed geslapen. Dat scheelt. Ik denk dat ik gewoon iets verkeerds heb gegeten gister.'
'Oo, gelukkig. Heb je vrij vandaag?'
'Nee, ik moet om 4 uur beginnen met werken.' antwoordde Noa.
'O, dan zie ik je daar. Ik heb een 3 tot 12 dienst. Ik ga richting school, heb zo biologie.' zei ik terwijl ik de keuken weer uitliep.
'Is goed, succes. Je kunt het!'

Ik haalde mijn zwarte oversized wollen sjaal van de kapstok en sloeg hem om, pakte mijn sleutels van de dressoir en liep naar buiten.
Ik haalde mijn iPhone uit mijn zak, deed mijn oortjes in en startte Ed Sheerans, Drunk. Ik opende de Twitter app en scrolde wat over de startpagina terwijl ik mijn weg naar school vervolgde.
Niall Horan @NiallOfficial
In the studio, recording music with the lads. Can't wait for you guys to hear it!

Harry Styles @Harry_Styles
Trying to make some music!

Bij de tweet van Harry kwam er een glimlach op mijn gezicht. Die jongen tweet echt de meest aparte dingen.
De glimlach op mijn gezicht verdween alweer snel toen het tot me doordrong dat die zelfde Harry Styles niets meer van zich had laten horen. Misschien kwam het door Taylor, misschien waren ze inderdaad terug bij elkaar. Er was tenslotte overal wel wat te vinden over die twee sinds dat ze weer samen gespot waren.
Ik klikte Twitter weg en stopte mijn telefoon terug in mijn zak. Ik had geen zin en geen tijd om na te denken over Harry Styles, ik had straks mijn biologie examen en dat is belangrijker. En dat niet alleen, alsof dé Harry Styles ook nog maar één keer aan mij had gedacht, na die ene middag.


Reacties:

1 2

XxAmyxX zei op 24 dec 2013 - 13:53:
Uk leest mee! Hou van je Grote Smurf! x Uk


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 23 dec 2013 - 20:37:
Leuk hoofdstuk!! X


Bella01
Bella01 zei op 23 dec 2013 - 13:38:
Je schrijft echt goed! I love you're story's.
Sneeel verder jij! (:

Xo


RivLovee
RivLovee zei op 23 dec 2013 - 13:07:
JAA, LETS DO IT HARRY!!

Ok, sorry^^


KiwiEllen
KiwiEllen zei op 23 dec 2013 - 11:55:
Ik denk dat het nog wel goed komt tussen Jill en Harry ^_^
Op de een of andere manier vind ik jouw stukjes altijd te kort! Je schrijft zo boeiend, ik wil gelijk verder haha!