Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 016 - Can we try one more time? I'll make it better!

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:11

442

2

345



016 - Can we try one more time? I'll make it better!

Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James.

‘Angel, je bent de moeder van mijn kind. Natuurlijk hou ik van je!’ Zayn pakt me bij mijn kin. ‘Dat kan niet.. Je kent me niet.. Wat weet je nou eigenlijk van me?’ Zayn zucht. ‘Niet veel.. Daarom moeten we het rustig aan doen met elkaar..’ Ik kijk hem aan. ‘Rustig aan doen?’ Zayn knikt. ‘Ik wil proberen om.. een gezin te worden? Of zo..? Als jij dat wilt?’ Ik zucht. ‘Hoe zie je dat voor je? Wil je gewoon ons leven binnenstappen?’ Zayn schud zijn hoofd. ‘Volgens mij heb ik dat al gedaan. Ik wil in jullie leven blijven..’ ‘Ik hoor Nathan.. Ga jij hem terug in slaap helpen?’

De weken vliegen voorbij. Zayn komt elke dag langs. Ook als hij eigenlijk geen tijd heeft, zorgt hij dat hij Nathan eventjes kan zien. Nathan en ik worden voorgesteld aan zijn familie. Zayn en ik praten over alles, worden verliefd en gaan onvoorwaardelijk van elkaar houden. Vanavond is de persconferentie over de aanstaande wereldtour. Overmorgen vertrekken ze.

‘Als je terug komt, vertellen we het aan Nathan.’ ‘Zorg dat hij me elke dag eventjes ziet, oké?’ Ik knik. ‘Vanavond vertel ik het tegen de pers. Over Nathan.. en over jou en mij.’ Ik kijk hem niet begrijpend aan. ‘Mag ik elke dag van mijn verdere leven met Nathan en jou doorbrengen?’ Vertederd streel ik zijn wang. ‘Bedoel je dat..’ 'Dat ik wil dat je mijn meisje bent.’ ‘Oké, vertel maar. Ik ga naar je kijken en duim voor je!’ ‘Dan ga ik nu. Ik zou Niall oppikken. Ik kom straks terug, ja?’ Ik knik en kus hem teder. ‘Good luck!’ Als Zayn is vertrokken ruim ik mijn huisje op en zet de tv aan.

’Tot slot wil ik graag nog wat vertellen.’ Zayn kijkt lichtelijk nerveus. ‘Dit heeft geen betrekking tot de tour of zo, maar ik wil dat onze fans op de hoogte zijn’ De anderen kijken elkaar allemaal een beetje verbaasd aan. ‘Ik heb zo’n drie en een half jaar terug een meisje ontmoet in een club. Een paar weken geleden zag ik haar bij Liam thuis. Ze gaat veel met Danielle om. Die dag kwam ik erachter dat ik een zoontje met haar heb.’ De camera zoemt in op zijn gezicht, en het geroezemoes begint. ‘Dus Liam wist ervan?’ ‘Ja, klopt. Liam wist het.’ ‘Heb je daarom gebroken met Perrie?’ ‘Nee, niet daarom. Perrie en ik zijn niet voor elkaar gemaakt.’ ‘Wonen ze in het huis waar je de laatste tijd veel gezien word?’ ‘Ja, klopt. Ik breng zo veel mogelijk tijd met ze door.’ ‘Hoe gaat het tussen jou en de moeder?’ ‘Goed. Heel goed.. We eh.. zijn samen.’


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 23 dec 2013 - 21:22:
~sweeeett melding!


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 23 dec 2013 - 21:01:
Aah ze zijn samen!! X