Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H15 - Time flies, part 2

Het leven van Jill - PAUSED

24 dec 2013 - 21:03

856

14

568



H15 - Time flies, part 2

Oke dit is een simpel en kort hoofdstukje gewoon om de anderhalve week nog een keer te overbruggen vanuit Harry zijn POV. Hope you guys like it. Enne niet vergeten te reageren. Er zijn namelijk veel meer lezers als reacties :( Tips en tops zijn nog steeds welkom! ENJOYY! P.S. GEFELICITEERD DIRECTIONERS, IT'S LOUIS the tommo TOMLINSONS BIRTHDAY!

Harry POV


De afgelopen anderhalve week waren hectisch, heel hectisch.
Ik heb veel moeten werken. Het nieuwe album is net uit en dus zijn we druk bezig geweest met het promoten van Take Me Home door middel van optredens en interviews in talkshows, wat interviews met verschillende magazines en hier en daar een signeersessie. Alsof dat nog niet genoeg is zijn we ook al druk bezig met het schrijven en opnemen van nieuwe nummers voor het derde album.
Veel vrije tijd heb ik dus niet gehad de afgelopen anderhalve week en vrije tijd zal ik de komende weken ook bijna niet hebben. Er zitten nog heel wat interviews aan te komen en er moet nog een videoclip worden opgenomen voor het nummer Kiss You. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van dit werk maar het vraagt op het moment nogal veel van ons.
Eén groot voordeel aan deze drukke, hectische periode; ik heb niet veel last meer van Taylor. Ik heb simpelweg geen tijd om al haar berichtjes en telefoontjes te beantwoorden. Al denkt de media dat dat het enige is waar ik mee bezig ben. Nog steeds duiken er overal foto's op van Taylor en mij, oude foto's dat wel, want ik heb haar niet meer gezien of gesproken. Maar goed, genoeg over Taylor.
Het is dinsdagochtend en tijd om uit mijn bed te gaan, ik mag straks namelijk gewoon weer aan het werk.



Ik graaide onder mijn kussens, opzoek naar mijn iPhone.
Eenmaal gevonden drukte ik op de home button, het scherm lichtte op 8:15 gaf het aan. Ik legde mijn telefoon op mijn kussen en sloeg de deken van me af. Langzaam kwam ik overeind en liep ik richting de badkamer. Ik draaide de kraan van de douche open, trok mijn joggingsbroek en boxer uit en stapte er onder. Na ongeveer een kwartier te hebben genoten van de warme stralen stapte ik onder de douche vandaan en droogde mezelf af. Met alleen een handdoek om mijn middel liep ik de gang op, richting mijn kamer. Ik opende de deuren van mijn wandkast, die net zo groot was als de hele lengte van de muur, en liet mijn ogen over mijn kleding gaan. Ik besloot voor een zwarte strakke jeans, spijkerbloesje en bruine korte laarzen te gaan.
Ik pakte nog een schone boxer en een bolletje sokken en legde alles op mijn bed.
Ik liet de handdoek van me afvallen en begon met aankleden. Ik stopte mijn bloesje in mijn broek en mijn broek netjes in mijn laarzen. De bovenste drie knoopjes van mijn bloesje liet ik open. Ik bekeek mijn outfit in de spiegel en was tevreden, alleen zakte de broek wat van mijn kont dus besloot ik mijn bruin leren riem uit de kast te halen en om hem te doen. Ik pakte de natte handdoek van de grond, liep ermee naar de badkamer en gooide hem in de wasmand. Ik haalde de wax uit het kastje in de badkamer en nam er wat van in mijn handen, wreef mijn handen over elkaar en begon daarna met het stylen van mijn haar. Na een paar keer met mijn handen door mijn haar te zijn gegaan stond het een beetje omhoog en zaten de bruine krullen warrig door elkaar. Ik waste mijn handen en zette de wax terug in de kast. Ik drukte op het lichtknopje en deed de deur van de badkamer achter me dicht, liep de gang door en de keuken in.

Ik haalde een schaaltje uit een van de keukenkastjes en zette het op het aanrecht. Ik haalde de muesli uit de kast, liep naar de koelkast, pakte de yoghurt en deed het samen in het schaaltje. Ik nam het schaaltje in mijn hand, haalde met mijn andere hand een lepel uit een lade en liep zo richting de bank in de woonkamer. Ik zette mijn ontbijt op de tafel en liep richting het dressoir waar de televisie op staat. Ik pakte de afstandsbediening, liep terug naar de bank en plofte neer. Ik zette de televisie aan en begon aan mijn ontbijt.
Nadat ik misschien drie happen naar binnen had gewerkt ging mijn telefoon af, ik snelde me naar mijn slaapkamer en pakte de telefoon van mijn kussen af. Niall belt gaf het scherm aan. Ik nam op. 'Nialler! How are you doing?' zei ik vrolijk. 'Hi Hazz, I'm fine, thanks. How about you?' 'I'm fine! But what is it that you call for? I mean I'll see you in like, like 2 hours.' vroeg ik terwijl ik weer terug liep naar de woonkamer.
'Well, me and the lads were thinking.. maybe we can go out for dinner tonight after work. So I wanted to know if you wanna come too.' antwoordde Niall. 'Sure! Where do you wanna eat?' vroeg ik, dit soort dingen kan je namelijk het best aan Niall overlaten, hij houdt zoveel van eten dat hij zo'n beetje ieder restaurantje in Londen al gehad heeft.
'We can go to het Appeltje.' antwoordde Niall 'Do you agree?' ging hij verder.
'Yeah, sure.' 'Okay, see you!' zei Niall. 'Bye!' antwoordde ik. Ik drukte het gesprek weg, legde mijn telefoon op tafel en ging verder met mijn ontbijt.


Reacties:

1 2 3

1D4EVER
1D4EVER zei op 28 dec 2013 - 11:47:
Oeeeeeeeeeeeeeeeh het Appeltjeeeeee


Katieee
Katieee zei op 28 dec 2013 - 10:35:
Oke ik heb alles bij gelezen! super leuk! xx


williewortel
williewortel zei op 27 dec 2013 - 12:37:
Wil zo graag weten hoe het afloopt. Super verhalen!


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 25 dec 2013 - 10:09:
Ze gaan elkaar zien!!!! BENIEUWDDD


xJacewayland
xJacewayland zei op 24 dec 2013 - 20:49:
waauuwww ik wil echt verder lezen

Melding als het verder gaat
hou van dit verhaal

xxx