Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Said Yes || A 1D Story [END] » H4 Love and Drama

I Said Yes || A 1D Story [END]

25 dec 2013 - 16:26

887

5

469



H4 Love and Drama

sorry dat het zolang duurde, ben nogal druk met sport enz! Maar er komt zo snel mogelijk een Laura POV en andere die ik nog niet gehad heb. Sorry. Image and video hosting by TinyPic

Ivana POV:
’ZAYYNN,’’ gil ik door het huis. No answer dus gil ik weer ‘’ZAYNN!’’ Eindelijk word ik gehoord hijgend staat Zayn in de deuropening. ‘’Ja schat what’s up,’’ hijgt hij. Ik kijk Zayn met doordringende ogen aan en plaats mijn handen in mijn zij. ‘’Zayn Malik!’’ Met mijn vinger wijs ik naar de wc, ‘’Hoe vaak moet ik het nog zeggen? Doe die wc-bril omlaag als jij je behoefde gedaan hebt!’’ Met onschuldige ogen kijkt Zayn van de wc naar mij. Hij zet een grote lach op zijn gezicht en loopt met gespreide armen op me af ‘’Wie is het mooiste al ze blij is!’’ Hij geeft me een knuffel en kust zachtjes mijn nek. Zuchtend duw ik hem van me af ‘’Zayn het is serrieus,’’ zucht ik terwijl ik met mijn ogen rol. ‘’Iv please, ik doe hem voortaan omlaag,’’ zucht hij. Nu was het mijn beurt om het gekke antwoord te geven, met gespreide armen en een grote lach op mijn gezicht loop ik op hem af ‘’Wie is er een brave jongen?’’ Ik geef hem een aai over zijn bolletje. Zayn gromt zacht en pakt me beet. Hij drukt een kus op mijn lippen en gooit me dan over zijn schouder. ‘’’Zayn zet me neer,’’ gil ik. Ik hoor hem grinniken en hij loopt de trap op. Sierlijk gooit hij de deur van onze slaapkamer open. Als hij me netjes op het bed gelegd heeft, komt hij bovenop me liggen en kust me op mijn mond. ‘’Ílove you,’’ fluisterd hij in mijn oor. Een glimlach en geef hem een knuffel. ‘’Sorry Vaantje,’’ fluistert hij in mijn oor. Ik frons mijn wenkbrauwen ‘’Waarvoor?’’ Zachtjes begint Zayn te grinniken ‘’Dat ik de wc-bril nooit omlaag doe,’’ grinnikt hij. ‘’Ohw dat!’’ Ik rol met mijn ogen en zucht diep ‘’Wat maakt het uit, heel dit samenwonen is nog wennen,’’ zucht ik. Zayn knikt en geeft een kus op mijn voorhoofd, een warm gevoel vult mijn lichaam en mijn mond krult een sierlijke glimlach. Zayn gaat verder met kusjes geven op mijn wang, nek en zo glijd hij naar onder. Zachtjes trekt hij mijn shirt uit en kust mijn buik. Ik grinnik kort van het gekietel, waardoor Zayn grijnzend omhoog kwam ‘’Wat,’’ vraagt hij zo onschuldig mogelijk. Lachend schud ik mijn hoofd en strijk mijn hand lang zijn blouse waar ik zijn knoopjes los maak. Hij lacht en kust me weer op mijn mond. Sierlijk trekken we allebei onze broek uit en verschuilen ons onder de dekens.
*een paar momentjes verder*
Met mijn hoofd bevind zich op Zayns borstkas, terwijl Zayn mijn rug aait. Hij kust mijn kruin waardoor een warm gevoel mijn lichaam vult. Ik kijk met een glimlach op en kus Zayn op zijn lippen, dan duw ik hem zachtjes om en ga bovenop hem liggen. ‘’Ik hou van je Ivana, weet je dat?’’ ‘’Uhm na dat zo miljoen keren gehoord te hebben nog niet,’’ grinnik ik. Lachend kust Zayn me weer op mijn mond. Zo’n vijf minuten later sta ik op ‘’Ik ga douche,’’ zeg ik gauw. Als ik naar Zayn kijk trekt hij een pruillip. Ik grinnik ‘’ahw wil je mee?’’ Een grote lach verschijnt op zijn gezicht als een baby strekt hij zijn armen uit. Lachend trek ik hem uit bed. Samen lopen we naar de badkamer, waar we zoenend onder de warme stralen van de douche stappen.

Rachel POV:
‘’Mam alsjeblieft hou op,’’ zucht ik weer. ‘’ Maar Rachel ik meen het!’’ Probeert mijn moeder weer. Ik draai me met rollende ogen om ‘’Ik wil er niks meer over horen mam, ik ga met hem trouwen of je wilt of niet!’’ Machteloos gooit mijn moeder haar handen in de lucht, ‘’Rachel je moeder heeft gelijk, deze jongen is slecht voor je,’’ zucht mijn vader. Nu was het genoeg ik kon er niet mee tegen ‘’ Wat zijn jullie achterlijk zeg, Liam is geweldig,’’ schreeuw ik nu. ‘’Nou als die jongen zo geweldig is vind die vast snel een ander,’’ schreeuwt mijn vader terug. ‘’Nee vind die niet want hij houd van me!’’ Zuchtend sta ik op en loop ik naar de deur. ‘’Als je met hem trouwt kom je er niet meer in,’’ schreeuwt mijn vader. Woest loop ik terug naar de woonkamer, ‘’Ik vertrek, als ik niet met hem mag trouwen, mogen jullie mij niet hebben!’’ Met die woorden draai ik me om en ren naar mijn kamer. Daar pak ik mijn koffers en gooi al mijn belangrijke spullen erin. Als ik alles dicht geritst heb, loop ik naar de voordeur. Ik maak hem open en voordat ik hem dichtsla roep ik: ‘’ Ohw en jullie hoeven niet op mijn huwelijk te komen!’’ ‘’Rachel blijf alsjeblieft!’’ Probeert mijn moeder nogmaals. Maar het is te laat, Ik sla de deur dicht en gooi mijn koffers in de auto. Huilend leg ik mijn hoofd op het stuur. ‘’Waarom ik, waarom mogen ze Liam niet,’’ snik ik. Als mijn tranen op zijn (Niet letterlijk) bel ik Liam:

‘’Payne what’s up?’’ ‘’Li-liam,’’ snotter ik. ‘’Rachel wat is er? Waarom huil je? ‘’ ‘’Liam heb je nog plaats, ik ben uit huis gegaan.’’ Even blijft het stil. ‘’Rachel je mag hier heen, maar je zal wel moeten praten met je ouders!’’’ ‘’Dankje schat.’’ ‘’Beloof dat je gaat praten!’’ ‘’Ja Liam doe ik! Beloofd!’’ Als ik opgehangen heb rij ik naar Liams huis.


Reacties:


xHiimacookie zei op 25 dec 2013 - 20:42:
Bij Liam wonen drooooom hahaha nee wacht doe toch maar Bjorne (Niemand weet hier wie dat is ) hahaha.


zei op 25 dec 2013 - 18:48:
Haha sla 16+ maar weer lekker over ofzo!
Aah poor Rachel! Het komt wel goed Liam de superhero komt je redden (:

Merry christmas!!


1Dzayn
1Dzayn zei op 25 dec 2013 - 17:46:
Oeeff *wappert gezicht* dat werd ff heet daar jongens peoh. *cough*
Anywayss, ik kan ons al helemaal zien ruziën over zoiets haha

But poor Rachel. T lijkt me echt verschrikkelijk als je ouders je vriendje/verloofde niet accepteren.

Na ja, anyways leuk geschreven meis.
Merry Christmas
-x-


laurastyles
laurastyles zei op 25 dec 2013 - 17:40:
Ben benieuwd naar mijn stukjee loveyou xxx je schrijft fantastisch
Xx mery christmas haha


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 25 dec 2013 - 17:16:
Zielige Rachel.....
Leuk dat je uit verschillende personen schrijft!!