Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones » Kimberley's Stand Alone

Stand Alones

27 dec 2013 - 17:00

959

2

191



Kimberley's Stand Alone

Heey Kim, hier is eindelijk je SA! Ik heb er vier maanden over gedaan, haha! :p Love xx

Stand Alone

Ik schrik op van mijn werk als de bel gaat. Ik pak snel mijn spullen in en sta op. Yes, weekend! ‘Gaan we dat slaapfeestje nog doen?’ vraagt Charlotte, een meisje uit mijn klas. ‘Lijkt me super, als de rest ook kan,’ zeg ik. We willen net de andere meisjes vragen, als we zien dat iedereen al is vertrokken. ‘Dan zijn wij de enige! Maar ja, dat is ook gezellig.’ Charlotte knikt en vraagt of het bij mij thuis kan. ‘Waarom altijd bij mij? Ik ben nog nooit bij jou thuis geweest!’ Charlotte denkt na. ‘Oké, maar dan moet ik eerst even mijn moeder bellen om te vragen of het kan,’ zegt ze, terwijl ze haar mobiel tevoorschijn haalt. ‘Hoi mam. Is… jeweetwel thuis?’ vraagt ze in de telefoon. ‘Louis, bedoel ik.’ Haha, haar broer heet Louis. Net als mijn favoriete lid van One Direction! ‘Oké, tot straks!’ Charlotte hangt op. ‘Mag het?’ vraag ik. ‘Jep! Kom, we gaan.’

Een paar uur later ben ik met Charlotte tv aan het kijken, als de deurbel gaat. 'Doe jij even open, Kim? Ik wil dit snel afkijken,' vraagt Char. Ik knik, leg de afstandbediening neer, en loop naar de deur. Ik moet flink m'n best doen om hem open te krijgen, aangezien de deur nogal klemt.
Na een tijdje trekken vliegt eindelijk de deur open. Mijn blik valt meteen om een paar mannenschoenen. Diezelfde blik gaat steeds verder omhoog, totdat ik in de ogen kijk van... Louis Tomlinson. Ik hap naar adem. 'Kalm aan!' lacht hij. 'Ben je een vriendin van Char?' Ik knik, ookal ben ik nog helemaal in shock. Louis pakt mijn schouders vast om me gerust te stellen, maar dat maakt het alleen nog maar erger. 'Fuck.' Plotseling komt Charlotte naast me staan. 'Wat doe jij hier?' vraagt ze aan Louis. 'Ook fijn om jou weer te zien, Char. Ik heb iets laten liggen,' antwoordt hij. Louis probeert Char te knuffelen, maar ze weigert. 'Maak het nou niet nog erger!' roept ze. 'K-kennen jullie elkaar?' weet ik uit te brengen. Charlotte zucht. 'Louis is mijn broertje.'
'Broer,' verbeterd de jongen. Mijn mond valt open. 'Dus daarom wilde je nooit bij jou thuis afspreken!' valt me op. 'Je was zeker bang dat ik Louis zou ontmoeten? En dat ik me helemaal anders zou gaan gedragen...' Charlotte knikt. 'Wil je me een plezier doen en het aan niemand doorvertellen?' vraagt ze. Ik knik. 'Erewoord.'
'LOUIS!' roept Johannah (Charlotte's moeder) door de kamer. Ze rent op hem af er omhelst haar zoon. 'Hey mam, ik ben thuis iets vergeten.'
'Ga het maar snel halen dan, wil je een kop thee?'
'Lekker.' Louis rent de trap op.

Een paar minuten later zit ik samen met Charlotte, Louis en een kop thee, op de bank. Ik zit helemaal te bibberen, want ik zit naast dé Louis Tomlinson! 'Gaat het wel, Kim? Ik ben maar een gewone jongen hoor!' OMG, het is zó schattig hoe hij mijn naam zegt! 'H-het gaat wel, gewoon een beetje f-fangirling...' Ik kan mezelf wel voor m'n hoofd slaan. Fangirling? Waarom zeg ik dat nou weer? Straks weet Louis niet eens wat het betekend! Maar nee, hij moet lachen. Oké, is dat een goed teken? Vindt hij me nu aardig? Of vindt hij me raar?
"Rustig Kim" zeg ik tegen mezelf. Zoals hij zelf al zei, het is een gewone jongen! Nee, echt niet. Het is Louis. 'Dus, je zit bij Charlotte in de klas. Dan zal je ook wel in Londen wonen. Waar precies?' vraagt hij. 'Bij de - eh...' Ik kom niet eens uit mijn woorden. Charlotte zucht en noemt mijn adres. 'Oh, daar in de buurt woont ook een vriend van me! We zouden eens een keer iets met z'n allen moeten doen! Naar de disco, ofzoiets,' merkt Louis op. WAT? Wil hij zelfs met mij naar de disco?! 'Eh, ja! Dat zou echt super zijn!' Louis grijnst. 'Ja, wat een top idee! Maar wie zijn "we"?' vraagt Char. Louis denkt na. 'Jij, Kim, ik, Harry, Liam, Niall, Zayn...' Woah, wait wait wait wait... Wie?


'GEZELLIG HÈ?!' schreeuw ik, hopend dat ik verstaan wordt met al die mensen en de muziek. 'JA, ECHT WEL!' antwoordt Lou. Ik heb hem gisteren ontmoet, en vandaag gaan we al met z'n allen naar de disco. Vanmorgen heb ik de andere jongens ontmoet, ze zijn allemaal geweldig. Deze guys zijn altijd al m'n idolen geweest, en Louis is al heel lang m'n favoriet... Ik kijk hem aan. Hij is leuk! Zou hij me ook aardig vinden? Hopelijk wel, anders zou hij me toch niet meenemen naar de disco?
Opeens voel ik een steek van energie door mijn lichaam gaan. Ik sta op van de barkruk waar ik op zat, en begin te dansen met Char. De muziek staat lekker hard en ik voel me heerlijk. Ik kan wel uren blijven dansen! Opeens komt Louis voor me staan. Hij kijkt me aan en plotseling verschijnt er een big smile op zijn gezicht. Ik stop met dansen als hij mijn haar begint te strelen... Hij komt steeds dichterbij, en dan... kust hij me.

Na een minuut of twee laten we elkaar los. Louis glimlacht. 'Wauw, dat was...'
'...geweldig.'
Louis pakt mijn hand en begeleid me naar buiten, even uit de drukte. Zodra we daar zijn aangekomen, verschijnt er meteen kippenvel op mijn armen. Louis ziet het een trekt zijn vest uit. 'Oh, dat hoef je echt niet te...' Voordat ik het weet hangt Louis' vest als een deken om me heen. 'Thanks,' zeg ik me een brede smile. Louis pakt mijn middel beet, trekt me naar zich toe, en kust me weer. Opeens voel ik tweeduizend vlinders in mijn buik rondfladderen. Ik leg mijn handen in Louis' nek en geniet van de zoen. Best night everrr!


Reacties:


zei op 28 dec 2013 - 16:52:
Wauwie! Echt cute! Leuk geschreven (: moet ook wel na 4 maanden hè?


laurastyles
laurastyles zei op 27 dec 2013 - 17:31:
Omg soo cute!!