Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd » Jongens

Schrijfwedstrijd

26 aug 2014 - 18:44

289

3

405



Jongens

Westerville, 20 september 2008


Lieve papa en mama,

Ik schrijf jullie deze brief omdat ik jullie iets moet vertellen. Ik weet alleen niet goed hoe en ik ben bang voor jullie reactie. Verschillende keren heb ik al geprobeerd het jullie te zeggen, maar lukte het me niet. Vandaar dat ik het maar opschrijf.

Jullie weten dat ik altijd al enigszins anders was dan de andere kinderen. De meeste jongens van mijn leeftijd klommen graag in bomen, speelden American football met hun vader of keken tekenfilms. Het was niet zo dat ik die dingen niet leuk vond, maar andere dingen vond ik leuker. Ik keek graag naar musicals, verkleedde me of luisterde stiekem naar papa’s oude platen.

Ik was niet verliefd op de juf, of op dat meisje dat in het pannenkoekenhuis werkte. Meisjes waren lief en aardig, maar daar bleef het bij. Het waren Disney prinsen, de buurjongen en het hulpje bij de garage die mijn hart sneller deden kloppen. Jongens.

Vroeger zocht ik hier niks achter, maar tegenwoordig zit ik er steeds meer mee. Ik voel me nog steeds anders dan de anderen, maar durf het aan niemand te vertellen. Ik weet niet hoe.
Het schooljaar is nog maar net begonnen, maar nu al wordt er constant met het woord homo gescholden. Ze vinden me al vreemd genoeg, dus houd ik me maar stil.

Voor als de boodschap nog niet is overgekomen: ik val op jongens. Ik hoop dat er niks tussen ons zal veranderen en dat jullie begrijpen dat dit ook niks aan mij zal veranderen. Ik ben nog steeds dezelfde zoon als voor deze brief. Ik kan het gewoon niet langer voor me houden en ik vind dat jullie het recht hebben dit te weten.

Ik hou van jullie.

Liefs,
Blaine


Reacties:


Pline
Pline zei op 3 jan 2014 - 10:16:
Deze brief is echt sterk, mijn inzending is er niets bij...
En ik hoop dat zijn ouders nog steeds hetzelfde naar hun zoon blijven kijken... moedige jongen
xx


Rukia
Rukia zei op 29 dec 2013 - 0:11:
en hierna lopen zijn ouders naar hem toe en accepteren hem meteen
o wat hoop ik dat toch
waarom is iedereen in deze wedstrijd zo sterk?
Heb het gevoel dat ik er straks als eerste uitlig


narcissa
narcissa zei op 27 dec 2013 - 23:58:
Woh echt een onwijs mooie brief. Er zit echt gevoel in. Zo veel beter dan mijn inzending.
Voor deze wedstrijd.
Echt gaaf ga zo door.