Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I wanna be with you, but I can’t <3 » 1. I wanna be with you, but I can’t <3

I wanna be with you, but I can’t <3

28 dec 2013 - 14:20

480

3

179



1. I wanna be with you, but I can’t <3

Hey! ik hoop dat jullie het leuk vinden! xx

2 jaar later..
Lois Jacky Tomlinson:
De wekker gaat, pff.. vandaag zou ik naar dezelfde school gaan als me broer, Louis. Ja, ik ben blijven zitten en moest van school af, maar daar ben ik blij om, wat een kut school was dat. Ik ga onder de douche, droog me af en doe een leuk setje aan. Ik doe nog wat mascara op, en doe me haar nog even goed. Ik loop naar beneden en maak een broodje. ‘Hey sis, zin in school?’zegt Louis. ‘Nee.. Ik hoop wel dat ik vrienden maak daar..’. ‘Lo, dat komt vast wel goed’. ‘Ja bij jou ja, jij bent zo wat de populairste jongen op school! En dan vooral bij de meisjes..’. Louis lacht. ‘Ja ik kan er niks aan doen dat ik zo knap ben’ zegt hij met een grijns. Ik rol met me ogen en ruim me bord op. ‘En je loopt vandaag gewoon met mij mee door school’. ik knik en loop naar de gang. Ik doe me schoenen aan en pak me jas. Louis en ik roepen dat we weg gaan, en we gaan met Louis ze
auto. Ja zijn auto, hij heeft als ze rijbewijs. Na een kwartiertje rijden zijn we op school. Samen met Louis lopen we naar de balie. Ik krijg alle informatie en loop naar mijn eerste les, wiskunde, yeah.. Als eindelijk de les voorbij is en het pauze is, loop ik naar de kantine. Harry ziet me en roept me. Harry en Zayn zijn nog steeds beste vrienden van Louis. Ik loop naar hun tafel en ga daarbij zitten. ‘En hoe waren je eerste lessen?’vraagt Zayn. ‘Saai’ zeg ik. We praten nog wat, maar ik word steeds aangekeken door iedereen. Ja ze willen vast weten, wie is die chick bij de populairste jongens van de school? Lou heeft vast al over me verteld, fijn.. De deur van de kantine gaat open en 2 jongens komen binnen lopen. 1 jongen die vrij klein is met blond haar, en 1 jongen die bruin haar heeft in een kuif. Wooh.. ze zijn best knap.. en dan heb ik het vooral over die tweede jongen. Hij gaat onze tafel af en zijn blik blijft bij mij hangen. De blonde fluistert hem wat in ze oor en hij blijft naar mij kijken. ‘Lois?’vraag Louis. ‘huh wat?’. ‘Ik vroeg je net iets?’ .‘oh sorry ik hoorde je niet..’. Me wangen worden een beetje rood. Louis, Harry en Zayn kijken naar de jongens waarna ik aan het kijken was. ‘Je was toch niet naar hun aan het kijken he?’vraagt Louis. Ik knik aarzelend. ‘Lois blijf uit hun buurt’. ‘Hoezo?’. ‘Gewoon, ik wil niet dat je met ze om gaat, we hebben altijd ruzie met hun’. ‘Hoe heten ze dan?’ ‘Horan en Payne’. Ik wil vragen wat hun voornaam is maar de bel gaat. Ik zeg de jongens gedag en loop naar mijn volgende les.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 29 dec 2013 - 17:42:
Melding!


Dominique zei op 28 dec 2013 - 15:03:
Leuk leuk!

1 tipje, je gebruik van "ze" vind ik wat storend.
''Louis en ik roepen dat we weg gaan, en we gaan met Louis ze auto. Ja zijn auto, hij heeft als ze rijbewijs."

als je daar nu eens het volgende van zou maken..

''Louis en ik roepen dat we weg gaan., en We gaan met Louis' ze auto. Ja Louis' zijn auto, hij heeft als zijn rijbewijs al."

Snap je wat ik bedoel?
Hoop dat je begrijpt dat dit net lullig bedoelt is.
Succes met het volgende stukje en laat maar weer een melding achter.


justmissF24
justmissF24 zei op 28 dec 2013 - 14:31:
Wauw ech leuk!!!