Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 017 – Had the best time, but now it’s the worst time ‘cause we have to say goodbye.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:13

549

3

378



017 – Had the best time, but now it’s the worst time ‘cause we have to say goodbye.

Image and video hosting by TinyPic

Zayn Javadd Malik.

‘Babe, niet huilen!? Hé, ik kom toch gewoon terug…’ Ik aai Angel zachtjes over haar haren. ‘Mama, Sain gaat alleen op kantie’ ‘Vakantie’ verbeter ik Nathan. We wisten niet hoe we het hem anders uit moesten leggen. Hij klemt zijn armpjes om het been van Angel. Als Angel naar me opkijkt zijn haar ogen rood en gezwollen. Ik krijg een brok in mijn keel als ik haar zo zie. ‘Als we Groot Brittannië doen, slaap ik bij jou, oké?’ ze probeert een snik te onderdrukken en knikt. ‘Dat is op het einde, dus dan ben ik weer eerder thuis, bij jou en Nathan. En.. dan heb ik nog een verassing. Tussen New York en Miami hebben we een week geen concerten. Jullie vliegtickets liggen op de kast.’ ‘Wat? Je maakt een grapje?’ ‘Nee.. Danielle en Eleanor komen ook… Het is ongeveer op de helft, dat maakt het wat draaglijker.’ Een klein glimlachje siert mijn mond. ‘Lieverd, ik ga. Ik moet nog even langs mijn ouders. Bel je me als je me niet langer meer kunt missen?’ Angel maakt een instemmend geluidje. ‘Nathan geef me eens een kus, dan ga ik.’ Nathan reikt zijn armpjes naar mij. Ik buk, hou hem stevig vast en slik een brok in mijn keel weg. Hij drukt zijn lipjes op de mijne. ‘Jammie! Choco pasta…’ Angel grinnikt. ‘Kom hier jij!’ Ik pak Angel stevig vast. Ik zoen haar alsof ik haar nooit meer zal zien. ‘I love you cutie.’ ‘I love you too babe’

‘Zayn lieverd, het wordt er niet makkelijker op je te laten gaan hoor…’ Glimlachend kijk ik mijn moeder aan. ‘Dit is al de zoveelste keer mam..’ Ik omhels haar nog een keer. ‘Ik moet echt gaan nu. Ik omhels Doniya, Waliyha, Safaa en mijn vader ook nog eens. ‘Let je goed op jezelf jongen?’ Mijn vader klopt me nog een keer op mijn rug. ‘Maak je niet druk! We bellen snel, ja?’ Met die woorden en mijn hand opgestoken loop ik de deur uit. Op naar de anderen, op naar de rest van de wereld. Ik laat mijn auto staan en neem een taxi. Je weet nooit wat er kan gebeuren als ik mijn baby onbeheerd achterlaat.

‘Ready for boarding guys?’ Harry klopt Niall op zijn schouder. ‘Zeker, ik wil graag nog meer van al die mooie landen zien!’ Liam, de eeuwige nerd. ‘Australië eerst. Daar ben ik inderdaad wel benieuwd naar. Kun je daar kangoeroe rijden?’ ‘Haha, Niall.. Wat is dat nou weer voor een vraag? Natuurlijk niet! Een kangoeroe is geen paard!’ Lachend lopen we het vliegveld op. Hordes fans staan, zoals verwacht, op ons te wachten. De moed zakt me altijd een beetje in de schoenen als ik me bedenk dat we daar levend doorheen moeten. Een oorverdovend gegil overstemt mijn gedachten als ze ons binnen zien komen. Alle vijf toveren we een lach op ons gezicht. ‘ZAYN! ZAYYYYYNNN!’ Ik kijk naar het meisje dat het hardst mijn naam roept. Ze heeft een kartonnen bordje bij. ‘I want to be the mother of your child.’ Ik zucht. Angel en Nathan krijgen echt last van de fans. Zo snel als hij kan probeert een bodyguard me door de mensenmassa heen te leiden. ‘Ik hoop dat Angel dit overleefd’ zeg ik tegen Liam als we bijna platgedrukt worden.


Reacties:


perfectnarry
perfectnarry zei op 1 jan 2014 - 13:10:
zooo leuk, melding =D x


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 30 dec 2013 - 17:13:
Echt leuk!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 29 dec 2013 - 19:28:
awwhh sooo ssooooo sooooo leukk! melding!