Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Het leven van Jill - PAUSED » H16 - Prins William?

Het leven van Jill - PAUSED

30 dec 2013 - 23:54

1954

12

507



H16 - Prins William?

Thanks Anne! Thanks Michelle! Thanks lezers. LOVEYOU

'Bye Ralph!' zei ik vrolijk terwijl ik langs de receptie naar buiten liep. Ik haalde mijn iPhone uit mijn zak en keek naar de tijd, 13:56 gaf het scherm aan. Ik had nog ruim een uur voordat ik aan het werk moest. Dat kwam mooi uit want ik had nog niet geluncht. Ik had me vanmorgen nog een keer omgedraaid toen mijn wekker afging. Ik moest na het hardlopen direct douchen en na het douchen direct door naar school voor mijn biologie examen. Ik besloot wat te eten bij het Appeltje voordat ik aan het werk ging.
Ik deed mijn oortjes in mijn iPhone en startte 7 Things van Miley Cyrus.
Het is alweer een wat ouder nummer ik blijf het leuk vinden.
Met 7 Things op het hoogste volume liep ik richting het Appeltje.
I probably shouldn't say this but at times I get so scared
When I think about the previous relationship we shared..


Na ongeveer 20 minuutjes te hebben gelopen kwam ik aan bij het Appeltje.
Ik liep naar binnen en begroette Kelly. 'Hee Jill' zei Kelly vrolijk, ze keek kort op haar horloge. 'Jij bent vroeg.' ging ze verder.
'Ja klopt, ik ben direct uit school hierheen gelopen. Ik wou boven nog wat eten voordat ik aan het werk ga.' antwoordde ik.
'O maar je weet toch dat dat kan Jill. Wat wil je eten? Dan geef ik het even door aan de keuken.'
'Ik lust wel wat van Benito zijn heerlijke spaghetti carbonara met perzikjes.' zei ik met een brede glimlach. Bij het idee van de pasta loopt het water me al in de mond. 'Goede keuze! Ik zal het even doorgeven.' antwoordde Kelly. 'Kun jij wat te drinken inschenken voor Jill?' vroeg ze aan de barman. Jason knikte.
Ik zette mijn tas op de grond en ging aan de bar zitten. Jason zette een glas icetea voor me neer. 'Here you go, love.'
'Thanks Jason!' antwoordde ik. Ik nam een slok van mijn icetea en bestudeerde hoe Jason zijn werk deed. Jason is lang, gespierd en zeker niet lelijk. Helemaal niet lelijk zelfs. Jason is geen jongetje meer en dat maakt hem erg aantrekkelijk maar dat komt misschien ook wel omdat hij al 26 is. Wat ik heel mooi vind aan Jason is dat door zijn donkere haren en wenkbrauwen zijn blauwe ogen erg opvallen. De meiden zullen vast voor hem in de rij staan. Zou hij eigenlijk een vriendin hebben?
'Is my work really that intresting love?' zei Jason, met die vraag had hij me uit mijn gedachte gehaald. Ik lachte. 'I was staring, I'm sorry.' antwoordde ik. Ik voelde dat ik rood werd.
'It's okay. Are you tired?' 'No, no, I was just thinking.' zei ik terwijl ik met mijn hoofd schudde. 'Thinking about what?' vroeg Jason.
'Love.' antwoordde ik kortaf in de hoop dat hij ergens anders over zou beginnen. 'Are you in love?' vroeg Jason geïnteresseerd verder. 'No, I'm not. Are you?' vroeg ik met een ondeugende glimlach op mijn gezicht. Misschien kreeg dit gesprek dan toch nog meerwaarde en kwam ik er achter of hij nou een vriendin had of niet. 'No, I'm not in love but.. ' Jason stopte met praten. 'But what?' vroeg ik. 'Tell me!' Jason lachte. 'Jason, come on! You make me curious!' ging ik verder.
'Okay, okay. There is a girl and I really like her. She is funny, beautiful and clever.' Jason straalde helemaal. 'I don't have the guts to ask her on a date.' ging hij verder, de glimlach op zijn gezicht verdween.
'Why not?' vroeg ik. 'She will never fall for a guy like me. I'm just a simple bartender in a restaurant.' legde hij uit. 'So? That doesn't mean that you're not a sweet boyfriend, does it?'
'No it doesn't.' antwoordde hij glimlachend. 'So ask her on a date!'
'I don't know Jill. I don't know.' zei Jason. Op het zelfde moment kwam Benito uit de keuken lopen met een dienblad met daarop een bord met zijn geweldige spaghetti carbonara. 'Here you go kiddo. Enjoy!' zei hij. Benito zette het dienblad voor mijn neus. 'Thanks Benito!'
Ik sloeg een arm om zijn nek, trok hem naar me toe en drukte een dikke kus op zijn wang. Benito lachte en gaf me een aai over mijn hoofd. 'Benito! My hair!' riep ik uit. Benito zei niets en liep al lachend terug de keuken in.
'I'm going to eat upstairs! See you in a bit.' zei ik tegen Jason.
'Enjoy your meal love.' zei Jason met een knipoog. 'Thanks.'
Ik pakte mijn glas icetea en zette het op mijn dienblad. Ik stond op, pakte mijn tas van de vloer en hing hem over mijn schouder. Ik pakte het dienblad van de bar en liep zo door de deur, de trap op naar boven. Ik liep de personeelskamer binnen zette mijn dienblad op tafel. Ik liep naar de kleedkamer zette mijn tas daar weg en liep terug naar de tafel waar de heerlijke spaghetti carbonara op mij stond te wachten. Ik ging aan tafel zitten, pakte de lepel en vork en begon met eten. Dit is echt de lekkerste pasta die ik ooit op heb. Benito heeft van de week verteld dat het een oud familie recept is. Hij is half Italiaans en heeft het dan ook geleerd van zijn oma uit Italië.


Nadat ik mijn eten op had haalde ik mijn telefoon uit mijn zak en nam
ik een kijkje op Twitter. Ik scrolde wat over de startpagina.
Yara Klaassen @Yaartjestaartje
Hell yeah, morgen eindelijk mijn laatste examen!
Niall Horan @NiallOfficial
Just received a bunch of drawings made by you guys! Some are almost identical. I love you, crazy mofos! Haha, best fans ever.
Noa van den Berg @No_aa
Voel me gelukkig al wat beter als gister. Straks gewoon weer aan het werk bij het Appeltje met @ChellieSMIT en @Jill_vdB
Harry Styles @Harry_Styles
Tonight I'm going out for dinner. What are you going to eat for dinner tonight?


'Wat kijk jij zuur.' zei Michelle, die de personeelskamer binnen kwam lopen.
'Zuur?' vroeg ik verbaasd. 'Ja.' Michelle lachte 'Zuur, ja.'
'O had ik niet door. Ik was op Twitter even wat tweets aan het lezen.' antwoordde ik. 'Duidelijk geen leuke tweets.'
'Gewoon niets bijzonders.' loog ik. Ik was namelijk nog steeds geïrriteerd om het feit dat Harry niets meer van zich had laten horen. Hij hoefde echt niet gelijk beste vriendjes met me zijn. Daar ging het me ook niet om maar hij had me op zijn minst mijn spullen kunnen terug geven toch? Maar nee meneer had het te druk met uit eten gaan. Uit eten met die Taylor chick zeker. Ik stopte mijn mobiel geïrriteerd terug in mijn zak.
'Ik ga even mijn spulletjes naar beneden brengen.' zei ik tegen Michelle terwijl ik naar het dienblad wees.
Ik legde mijn bestek op het dienblad en liep er mee naar beneden. Beneden aan de trap kwam ik Donato tegen. Donato is het 15 jarige broertje van Benito en helpt met kleine klusjes in de keuken. 'Hi Jill!'
'Hi Donato.' 'Shall I take it from you?' vroeg hij, terwijl hij met zijn handen naar het dienblad reikte. 'Sure. Thanks Donato.'
'Nessun problema, farfallina.' zei hij terwijl hij dienblad van me aannam.
Ik glimlachte en liep weer terug naar boven, de personeelskamer binnen.
'Nessun problema, farfallina.' zei Michelle met een overdreven Italiaans accent.
Ik lachte 'Stop maar weer.' 'Farfallina.' zei Michelle lachend. 'Voglio passare il resto della mia vita con te.' ging ze verder. 'Michelle, stop!'
'Ti aspetto!' 'Ik meen het stop!' zei ik nu met een boze toon.
Michelle vond het allemaal erg grappig, dat was duidelijk. Ik lachte even mee.
'Hoe kun jij eigenlijk zo goed Italiaans?' vroeg ik toen nieuwsgierig. 'Ik kan helemaal niet zo goed Italiaans. Ik weet alleen wat standaard zwijmel zinnetjes.'
antwoordde ze. 'Ik ga naar beneden zie je zo in mama's kantoor, oke?'
'Ja, is goed.' Ik liep het kleedkamertje in.
Trok snel mijn normale kleding uit en mijn werkkleding aan. Uit mijn tas haalde ik mijn Baby Lips van Maybelline en smeerde wat op mijn lippen. Daarna stopte ik het terug in mijn tas, keek nog een keer in de spiegel en liep naar beneden richting het kantoor van Kelly.

'Hee Jill. Goed dat je er bent. Ik wil graag nog even iets met je bespreken.' zei Kelly terwijl ze de deur achter me dicht deed. Even werd ik zenuwachtig. Waarom wil ze me spreken? Waarom moet de deur dicht? Heb ik iets verkeerd gedaan? Gaat ze me ontslaan?
'Straks om 5 uur hebben we speciale gasten. Wie deze gasten zijn kan ik je niet vertellen. Deze gasten zijn belangrijk en zullen beveiliging meenemen. Schrik daar dus niet van.' 'Beveiliging? Oke!' antwoordde ik. 'Jill, deze gasten zijn erg belangrijk ook voor ons restaurant. Deze gasten kunnen zorgen voor meer bekendheid, begrijp je?'
'Ja, ik denk het.' antwoordde ik. 'Ik wil dat jij, samen met Noa en Michelle, deze gasten gaat bedienen. Alleen jullie drie. Ik wil dat jullie je volledige aandacht aan deze gasten geven. Begrepen?' vroeg Kelly streng. 'Ja, helemaal!'
'Mooi. Ik heb het Michelle al uitgelegd en zal het straks ook nog even aan Noa vertellen.' 'Oke.' zei ik nog steeds wat gespannen.
'Goed, dan kun je je spulletjes pakken en aan het werk.' zei Kelly met een knipoog. Ik pakte alles wat ik nodig had, liep het restaurant in en ging aan het werk.

'Weet jij wie er straks komen?' vroeg ik, tussen het bedienen door, aan Michelle.
'Nee, geen idee. Me ma wilde het mij zelfs niet vertellen. Het zal wel weer zo'n recensent zijn.' antwoordde ze. Dat is inderdaad een goede mogelijkheid, dacht ik bij mezelf. Heel lang kon ik er echter niet bij stil staan want het was redelijk aan de drukke kant.

Na een uurtje gewerkt te hebben kwam Noa het restaurant binnen. 'Hee Jill!' zei ze vrolijk. 'Hee zus. Heeft Kelly je het verteld van de bijzondere gasten?' vroeg ik. 'Yes! Ik vraag me af wat er zo bijzonder aan hun is. Maar goed, ik ga even die mensen daar helpen.' zei Noa terwijl ze knikte naar een stel van middelbare leeftijd.


Het restaurant was aardig leeggelopen. Zou dit te maken hebben met die bijzondere gasten? Ik keek naar de klok. Kwart voor vijf.
Kelly kwam het restaurant binnen met drie grote, brede mannen. Met deze mannen wil je echt geen ruzie. Ik nam aan dat dit de beveiligers waren waar Kelly het over gehad had. Eén van de beveiligers ging bij de voordeur staan, naast de hostess. Zodat hij precies in de gaten kan houden wie er binnenkomt, in ieder geval dat neem ik dan maar aan. Eén liep naar de achterdeur en ging er, met zijn armen over elkaar, voor staan. De derde beveiliger ging in een hoek van het restaurant staan. Hij haalde zijn telefoon uit zijn zak, typte wat in en bracht de telefoon naar zijn oor. 'Everything is ready.' zei hij en hij drukte het telefoon gesprek weer weg.
Michelle, Noa en ik stonden bij Jason aan de bar. Niemand wist waarom die beveiligers er waren. Wie is er in godsnaam zo belangrijk dat hij al die beveiliging nodig heeft? Prins William soms? Dat moet bijna wel.
Michelle stootte me aan met haar elleboog. 'Jill, kijk! Het is.. Het is..'
Ik keek naar de achterdeur en zag een man naar binnen komen lopen die ik herkende als Paul. Tot mijn grote verbazing was het niet prins William die al deze beveiligers had meegenomen, het was One Direction!





Vul maar in!
Ik heb het volgende nodig;

Wat opties voor verschillende dates.
Dus wat lijkt jou de perfecte date?
Heb je nog meer leuke ideetjes voor dates?

Dit is trouwens voor verschillende karakters in het verhaal dus probeer het niet te baseren op één persoon/stelletje.

Shippingnames voor:
- Liam en Jill : ...
- Jill en Harry : ...
- Noa en Harry : ...

Ik ga alle opties opslaan, kan alleen niet beloven dat ik ze allemaal gebruik!
Alvast bedankt lieverds.


Reacties:

1 2 3

iamwhoiam
iamwhoiam zei op 9 jan 2014 - 15:16:
meldingggggg!!!


1D4EVER
1D4EVER zei op 31 dec 2013 - 0:34:
opties voor verschillende dates.
Dus wat lijkt jou de perfecte date?
Heb je nog meer leuke ideetjes voor dates?
Dit is trouwens voor verschillende karakters in het verhaal dus probeer het niet te baseren op één persoon/stelletje: pretpark met veel achtbanen die over de kop gaan

Shippingnames voor:
- Liam en Jill : Jiam, Lill, Jim, Jiall
- Jill en Harry : Jarry, Hill, Jirry, Hilly
- Noa en Harry : Norry, Hoa

I love your storyyy
X


Bella01
Bella01 zei op 30 dec 2013 - 21:01:
Dus wat lijkt jou de perfecte date?
Op het strand. Wandeling maken, ijsje eten enz.

Heb je nog meer leuke ideetjes voor dates?
Ummm, nee. Niet echt. Ssrryy.

Xo


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 30 dec 2013 - 17:28:
Echt leuk! Snel verder ben benieuwd!! date: samen ergens wat lunchen en daarna naar het strand xx


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 30 dec 2013 - 17:05:
jaaa sweet melding!!