Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Said Yes || A 1D Story [END] » H6 dom

I Said Yes || A 1D Story [END]

30 dec 2013 - 18:50

996

5

408



H6 dom

hihi dit vind ik een leuke foto van de jongens!! haha vraag niet waarom! Image and video hosting by TinyPic veel lees plezier btw!!

Harry POV
‘’Laura dit moet ik kwijt!’’ Ik keek diep in Laura’s prachtige ogen. Al een hele tijd ben ik verliefd op haar maar nooit heb ik het durven zeggen, dus nu precies nu is het moment aangebroken. Het is nu of nooit! ‘’Wat moet je kwijt,’’ vraagt Laura met een kleine glimlach. Ik sluit mijn ogen nu ga ik het zeggen, nog een keer zucht ik diep. ‘’Ik heb geen droge kleren,’’ flap ik eruit, oh ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan. Als ik mijn hoofd draai zie ik dat Laura beteuterd voor zich uit staart. ‘’Ik ga wel naar huis,’’ zucht ik terwijl ik op sta. Laura knikt zacht en loopt met me mee terug naar haar penthouse. ‘’Ik haal wel even een handdoek en ergens moeten nog wel wat kleren liggen van Connor,’’ zegt Laura als we weer boven zijn en ze verdwijnt in haar kamer. Na wat gerommel gehoord te hebben, komt Laura terug. In haar handen heeft ze een handdoek en wat droge kleren van haar broer Connor. ‘’Je kan je daar wel even omkleden!’’ Laura wijst naar de deur van haar badkamer. Ik knik zacht en loop naar de badkamer. In de badkamer trek in mijn broek en shirt uit. Met de handdoek maak ik mezelf droog en wikkel hem daarna als een tulband om mijn haren. Ik pak de broek en trui die Laura me gegeven heeft. Blij dat ik droge kleren heb trek ik alles aan. Ik neem de droge kleren onder mijn arm en loop naar de woonkamer. ‘’Ik ga maar naar huis.’’ Laura knikt zacht ‘’Stop hier maar je kleren in,’’ zegt ze terwijl ze me een plastic zak aangeeft. Dankbaar neem ik de tas aan en stop mijn kleren erin. ‘’Ik zie je nog wel oke,’’ zucht ik. ‘’Ja tot ziens Harry.’’ Betreurd loop ik naar de lift, hoe kan ik zo stom zijn, ik had de kans om te zeggen hoeveel ik om haar geef maar ik doe het niet. ‘’Nou dat heb je mooi verpest Harry,’’ zeg ik tegen mezelf. De liftdeuren gaan open en ik stap naar binnen. Zuchtend druk ik op de onderste verdieping en wacht totdat de deuren zich sluiten.

Laura POV:

Als Harry door de deur is sla ik hem met een kleine knal dicht. Hoe kan ik zo stom zijn om te denken dat hij me leuk vind. Een kleine traan ontsnapt uit mijn oog en biggeld zich een baan over mijn wang. Zachtjes begin ik te snikken. Rachel is de enige die wist dat ik al heel lang op Harry ben. Ik pak mijn telefoon en toets het nummer van Rachel in, al snel gaat de telefoon over.

‘’Met Rachel.’’ ‘’Rachel met mij Laura,’’ snik ik. ‘’Laura? Laura wat is er huil je nou?’’ Ik begin steeds harder te huilen. ‘’Ik heb het totaal verpest!’’ ‘’Wat? Hoezo? Laura vertel het me!’’ ‘’Kan ik lanskomen Rachel?’’ ‘’Ach tuurlijk schat, ik ben wel bij Liam.’’ ‘’Dankje Rachel tot zo.’’ ‘’Tot zo lieverd doe wel voorzichtig.’’ ‘’Doe ik tot straks.’’

Ik pak meteen de sleutels van mijn auto en ren met de trap naar onder. Binnen 10 minuten ben ik al bij Liams huis tja hij woont niet erg ver van mij vandaan. Ik zet de auto stil en stap uit. Ik druk snel op de deurbel ‘’Kom eraan,’’ hoor ik Liam roepen. ‘’Heey Laura,’’ begroet hij me en hij geeft me een knuffel. ‘’Hoi Liam mag ik binnen komen?’’ Liam zet een stapje opzij ‘’Kom erin, heb je gehuild je ogen zijn nogal rood.’’ Bezorgt kijkt hij me aan. Ik schud alleen mijn hoofd en loop naar binnen. Liam doet de deur achter me dicht. ‘’Gaat het wel?’’ Nog steeds bezorgt kijkt hij me aan en hij legt zijn handen op mijn schouders. Ik voel weer wat tranen branden in mijn ogen, ik wil niet huilen want ik wil niet dat Liam het weet maar het is te laat mijn schouders beginnen te schokken en een paar tranen stromen al over mijn wangen. ‘’Ohw Laura,’’ zucht Liam en hij trekt me in een knuffel. Ik nestel mijn hoofd tegen zijn borst aan en laat mijn tranen de vrije loop. ‘’Laura ben jij dat?’’ Rachel rent de trap af. ‘’Ik weet niet wat er is,’’ zucht Liam die me nog steeds knuffelt. Rachel komt ook aanlopen ‘’Hee gaat het om je weet wel,’’ vraagt ze. Ik knik zacht en veeg wat tranen weg uit mijn gezicht. Rachel geeft me een dikke knuffel ‘’Het komt wel goed meis, we zijn er voor je,’’ troost ze me. ‘’Ik haal wel even wat water,’’ zegt Liam terwijl hij naar de keuken loopt. Rachel knikt en trekt me mee naar de woonkamer waar ze me op de bank laat zitten. ‘’Wat is er gebeurt, gaat het over Harry,’’ fluistert ze als we zitten. Ik knik zacht en een diepe zucht verlaat mijn mond. ‘’Hij kwam bij mij thuis op bezoek en toen….’’’ik stop snel mijn verhaal aangezien Liam binnenkomt. Hij zet een glaasje water voor me neer en gaat langs Rachel zitten. ‘’Liam kun je misschien even naar boven of moeten wij……’’ vragend kijkt Rachel naar Liam, die knikt en op wilt staan. ‘’Laat maar het maakt niet uit, ik denk dat Liam toch niks zegt,’’ zeg ik vlug. Liam geeft me een kleine glimlach en gaat weer langs Rachel zitten. Ik zucht even diep en leg het verhaal uit over hoe gezellig we pizza besteld hadden, wat de plannen waren, het zwembad het zoenen en over hoe lang ik hem al leuk vind. Als ik klaar ben met mijn verhaal kijk ik beschamend naar onder. Totdat Liam uit het niets kei hard begint te lachen. ‘’Liam je lacht haar toch niet uit hoe kun je,’’ roept Rachel boos naar hem. Nu begint Liam te schateren ‘’Uitlachen? Haha nee, maar Harry is gewoon dom,’’ schatert hij. Verbaast kijken Rachel en ik elkaar aan. Wat bedoelt hij daar nou mee?

-------------------------------------------------------------------------------------------------
hopelijk is het nog steeds leuk hihi!

Reactie= Melding


Reacties:


1Dlovez
1Dlovez zei op 30 dec 2013 - 21:53:
Awesome


laurastyles
laurastyles zei op 30 dec 2013 - 21:34:
I FUCKING LOVE THIS STORY!!! OHMYGOSH IM FANGIRLING!!! AAAHH
Btw a happy 2014!! Cxxx


xHiimacookie zei op 30 dec 2013 - 19:16:
Harry is dom. Hahahaha


Dominique zei op 30 dec 2013 - 19:09:
Liam, cutie die je bent!

Leuk gedaan meid! Snel verder. x


1Dzayn
1Dzayn zei op 30 dec 2013 - 18:55:
Harry. Are you fucking serious -,- Dat is gwn echt het domste wat je eruit kunt flappen *facepalms*

Snel weer verder meis :3
-x-