Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 018 – Spare me what you think, tell me a lie.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:14

740

6

549



018 – Spare me what you think, tell me a lie.

Happy new year ladies! <3 Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James

‘Hello, Angel speaking’ zeg ik in mijn telefoon. ‘Angel? Hallo, je spreekt met Tricia. De moeder van Zayn..’ ‘Oh, hallo. Kan ik u ergens mee helpen?’ vraag ik, verbaasd omdat ze belt nu Zayn net weg is. ‘Wil je misschien langs komen met Nathan?’ ‘Eh.. Sure.. Nu?’ Tricia maakt een instemmend geluid. ‘Als het uitkomt?’ Ik pak vlug mijn agenda om te kijken of ik wat heb staan. ‘Ja, prima.. Dan kom ik er zo aan. Als ik het niet kan vinden, bel ik je nog wel oké?’ ‘Prima, tot zo dan.’ Zonder verder nog iets te zeggen hoor ik dat ze opgehangen heeft. ‘Nathan, kom.. we gaan naar de mama van Zayn!’ Nathan laat zijn autootjes op de grond vallen en waggelt naar de deur. ‘Jas aan..’ Buiten zie ik aan de overkant een man staan, gefocust op de deur. Hell no.. ‘Nathan, kom bij mama..’ Ik til Nathan op en zet zijn capuchon op. Zodra ik de deur open doe, haalt de man zijn fototoestel tevoorschijn en richt die op mij en Nathan. Hier had Zayn me al voor gewaarschuwd, hoewel ik allang blij ben dat er geen jaloerse meisjes op de stoep staan. ‘Verstop je maar even in mama’s nek lieverd..’ Nathan legt zijn hoofdje in mijn nek en ik breng hem zo snel ik kan naar de auto. ‘Wat isser mama?’ ‘Niks lieverd, we gaan lekker op bezoek bij de mama van Zayn, goed?’ Ik til hem in zijn autostoeltje.

‘Dag dame..’ Tricia doet de deur voor me open. ‘Hallo..’ Een beetje ongemakkelijk loop ik het huis in. ‘Ga zitten! Lust je thee?’ Ik knik. ‘Lekker..’ Nathan, verlegen als hij is, kruipt bij mij op schoot met zijn hoofdje tegen mijn borst. ‘En wat mag ik voor de jongenman inschenken?’ ‘Hebt u iets van ranja of zo?’ ‘Ja, heb ik..’ Tricia loopt naar de keuken. ‘Dag Angel..’ De vader van Zayn komt de gang uit. ‘Hallo Yasser’ glimlachend begroet ik hem terug. ‘Wil je ook thee, honey?’ roept Tricia vanuit de keuken. ‘Lekker lieverd, bedankt..’ Tricia komt terug gelopen met een dienblad. Ranja voor Nathan, de rest krijgt thee. ‘Angel, we moeten wat bespreken..’ begint Yasser. Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik hem aan. ‘Je kunt natuurlijk wel gewoon zeggen dat Nathan een kind van mijn zoon is.. En hij is misschien zo stom om erin te trappen, maar wij willen eerst bewijs.’ Tricia komt direct to the point. ‘Bewijs?’ ik ben eventjes stil. ‘Het bewijs is dat Zayn me mee heeft genomen naar een hotelkamer toen hij gedronken had.. U weet zelf hoe kinderen verwekt worden, daar hoef ik verder niet op in te gaan denk ik.. En ik er twee maanden later achter kwam dat i..’ Tricia onderbreekt me. ‘Als je zo makkelijk bent om in een keer met Zayn mee te gaan naar een hotelkamer, waarom zou je dat dan niet met anderen doen?’ Ik zucht. ‘Ik ben zo niet.. Zayn was al zo lang mijn celeb crush.. en we hadden gedronken.. Op dat moment dacht ik dat het een kans uit duizenden was, dus ben ik met hem mee gegaan. Na die avond is er geen man meer bij me in de buurt geweest, ik zweer het.’ Ik begin paniekerig te worden. ‘Ik zweer het..’ herhaal ik. ‘We doen een DNA-test. Zonder dat Zayn het weet.. als we erachter komen dat Nathan niet van Zayn is, ga je het hem eerlijk vertellen. Duidelijk?’ ik knik kort. ‘Yasser en ik hebben al een test besteld. We willen graag wat speeksel van Nathan..’ ‘Ja, natuurlijk.. geef maar..’ Tricia geeft me het stokje aan. ‘Nathan schatje, doe eens je mondje open voor mama..’ Nathan kijkt op en opent zijn mond. Ik ga met het stokje langs de binnenkant van zijn wang. ‘Asjeblieft’ Tricia neemt het stokje aan en stopt het in een kokertje. ‘Zonder dat Zayn het weet? Hoe kunt u dit nou doen zonder dat Zayn het weet..?’ ‘Goeie smoezen kunnen een hoop voor elkaar krijgen meid..’ Tricia kijkt me geniepig aan. ‘Daar dacht ik nog niet eens aan.. Ik bedoel hoe kunt u dit voor hem achterhouden?’ ‘Ik wil hem niet ongelukkig zien.. We doen het zo op de post, dan is de uitslag er binnen een week. Daar bel ik je nog over, oké?’ ongelovig kijk ik de ouders van Zayn aan. ‘Kom schat, we gaan..’ Nathan klimt van mijn schoot af en loopt naar de gang. ‘Nee.. kom hier, bij mama..’


Reacties:

1 2

perfectnarry
perfectnarry zei op 3 jan 2014 - 16:16:
melding! die ouders zijn echt vreemd hahahaha x


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 3 jan 2014 - 11:57:
Goed geschreven !


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 2 jan 2014 - 23:05:
uh like wtf ?! die ouders ?! hahaha melding~!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 2 jan 2014 - 14:55:
Dt is echt een super leuk verhaal!
Melding!!


justmissF24
justmissF24 zei op 2 jan 2014 - 10:54:
Wat leuk! Best wel gemeen van de ouders..... Melding voor mij!