Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It all started in england » Hoofdstuk 6

It all started in england

2 jan 2014 - 15:43

1043

1

230



Hoofdstuk 6

ik weet dat het een beetje laat is maar Happy New Yeaar. hope u like it.

Ik twijfelde. Zal ik mijn koffers pakken. Ik had geen idee wat ik ging doen. Maar ik was echt heel benieuwd naar wat hij van plan was.
Toch besloot ik mijn koffers maar te pakken. Maar wat moest ik nou pakken? Alles wat ik had, of spullen om op vakantie te gaan. Ik dacht terug aan het gesprek. Had hij niet gezegd. “pak al je spullen”. Ja dat zei hij inderdaad. Ik besloot heel snel al mijn spullen in een koffer te gooien. Ik had niet zo heel veel spullen dus het paste makkelijk. Het duurde bij elkaar zo’n tien minuten. Ik zette de koffer in de woonkamer en rende naar de brievenbus. Ik zag dat er een brief lag en opende hem. De inhoud was een briefje en een sleutel. Ik pakte de sleutel en las het briefje. Er stond Bel nu Niall voor meer informatie x Harry. Snel pakte ik mijn telefoon en toetste het nummer van Niall in. Hij ging vijf keer over.

Niall: ’Heej met Niall’.
Nikki: ‘Heej met Nikki.’
Niall: ‘Wil je de verassing weten?’
Nikki: ‘jaaaah, vertel ik ga dood van nieuwsgierigheid.’
Niall: pak je koffer en loop naar het einde van je straat, Ik geloof dat er een huis te koop staat. Ga naar dat huis en open de deur. Louis is daar en zal je verder helpen.


Pieppiep. Opgehangen. Het duurde heel lang voordat het tot me doordrong. Louis is in mijn straat. Ik pakte mijn koffer en rende naar het huis. Ik pakte de sleutel uit mijn achterzak en opende de deur. En inderdaad daar stond Louis. Hij liep op me af en gaf me een knuffel. ‘Hee.’ Zei hij zodra hij me los liet. ‘waarom ben je hier, Ik bedoel het is echt geweldig om je weer te zien maar waarom ben je hier’. Ik lachte omdat ik de vraag twee keer had gesteld. ‘We zijn verhuisd naar hier. Harry, Niall, Zayn , Liam en ik. ‘Echt!, dat is geweldig. Maar waarom moest ik mijn koffer pakken.’. Omdat Liam de hele tijd depri is omdat hij jou mist. Toen heb ik gisteren Amy opgebeld en die vond het ook een goed idee dat je bij ons komt wonen.’ Ik gooide mijn koffer aan de kant en gaf Louis nog een knuffel. ‘Ik mag bij jullie wonen. Wauw dat is geweldig echt heel, heel, heel erg bedankt.’ We liepen naar de woonkamer en gingen op de bank zitten. ‘Dit huis heeft een hele grote slaapkamer. Dus we liggen allenmaal in dezelfde kamer. Er staan zo’n drie tweepersoonsbedden. Vind je dat erg?’ louis keek me aan. ‘Nee natuurlijk niet.’ ‘Oké mooi, welkom in je nieuwe huis.’ Ik keek rond. Het was erg modern ingericht. Ik zat op een grote witte bank. Tegenover me stonden twee witte stoelen. Aan de muur hing een huge tv. Er stond een mooie glazen salontafel in het midden van de kamer. En op die tafel lagen Louis voeten. Onder de salontafel lag een prachtig kleed. Het zag er erg zacht uit. ‘Waar is de rest.’ Vroeg ik aan Louis. ‘Om eerlijk te zijn geen idee.’ Hij haalde zijn schouders op. ‘Die komen waarschijnlijk vanavond pas.’ Hij keek richting de gang. ‘Zal ik je helpen met je koffers uitpakken?’ Ik keek ook naar de gang. ‘Graag’. Samen tilde we mijn koffers naar boven. Ik Legde al mijn spullen in de enorme kast die Louis aanwees. Ik was binnen vijf minuten klaar. Ik had namelijk heel weinig kleren. Ik liep naar de grotere kamer naast de trap. De slaapkamer zag ik al snel. Ik zag dat er inderdaad drie tweepersoonsbedden stonden. Eentje bij het grote raam aan de rechterkant. Eentje bij de muur aan de linkerkant en eentje tegenover de deur waar ik nu in stond.

POV Liam.

‘Liam!’. Ik hoorde iemand naar me schreeuwen. Waarschijnlijk Niall. We zaten in de auto op weg naar ons nieuwe huis. Louis was daar al en Nikki ook. En wij. Wij stonden in een file van 10 kilometer lang. ‘Wat is er’. Zei ik chagrijnig tegen Niall. Ik keek er zo naar uit om Nikki weer te zien en nu sta ik in de file en is alles verpest. ‘We staan bijna bij een afslag en ik heb honger. We verwachtten dat deze file nog wel een uur kan duren omdat er een ongeluk is verderop. Loop je mee naar een tankstation of zoiets?’ ik zuchtte. Niall heeft ook echt altijd honger. Maar het zou me wel afleiden. ‘Ik ga wel mee’. We stapte uit de auto en liepen over de vluchtstrook aan de zijkant richting de afslag. Het was iets van tien minuten lopen. Maar toch had ik behoorlijk dorst gekregen. We liepen naar binnen en bestelde wat we wilde toen er opeens een stuk of 50 meisjes voor de ingang stonden. Ik zag dat de eigenaar van het tankstation de deur al had afgesloten. ‘Pardon’ Begon ik. ‘Is er een andere uitgang’. Niall ging naast me staan. ‘Nee het spijt me.’ Ik tastte naar mijn mobiel. Maar die lag nog in de auto. ‘Niall heb je jou telefoon bij je?’ vroeg ik hem. ‘Nee, die ligt nog in de auto’. ‘Die van mij ook.’ dat word rennen dacht ik. De vrouw deed de deur open en twee mannen probeerde de fans tegen te houden. Zo snel als we konden rende we weg. Ik was opeens heel erg blij met mijn goede conditie. De meisjes volgde ons helemaal tot aan de auto die nog steeds op dezelfde plek in de file stond. Snel stapte Niall en ik in. Ik zag dat Zayn in slaap was gevallen en dat Harry een spel aan het spelen was. ‘Hee, jullie waren lang weg.’ Zei Harry zodra we allebei goed zaten. ‘Louis heeft gebeld. Nikki is in het huis. Ze hebben haar koffers al uitgepakt en lou wou weten waar we zaten omdat ze honger hebben. Ik heb gezegd dat ze vast mochten gaan eten omdat het zoiezo nog een uur duurt voordat we thuis zijn.’ Ik knikte. Ik had geen zin om te praten. De afgelopen weken miste ik Nikki zo erg dat ik er niet van kon slapen. En nou kon ik haar eindelijk zien staan we in de file. Ik legde mijn hoofd naar achter en viel in slaap.


Reacties:


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 2 jan 2014 - 17:45:
Leuk!!
Net nu in de file......