Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Said Yes || A 1D Story [END] » H7 Gadver Zayn, what's wrong Quinn

I Said Yes || A 1D Story [END]

2 jan 2014 - 22:21

1120

7

563



H7 Gadver Zayn, what's wrong Quinn

Veel leesplezier.

Zayn POV:
Ik open de deur van mijn, wat zeg ik het huis van Ivana en mij. ‘’’Ben thuis Iv,’’ roep ik door het huis. Ik sluit de deur en breng de boodschappen naar de keuken. Zuchtend leg ik alles op de tafel neer. ‘’Hey babe!’’ Ivana geeft me een knuffel van achteren en kust me zacht in mijn nek. ‘’Hey ivi!’’ En ik kus haar op haar mond. Ivana grijnst en trekt zich terug. Lachend gaat ze de boodschappen opruimen. Ik grinnik even en help haar dan met het opruimen van de boodschappen. Fluitend open ik de koelkast en zet de flessen drinken erin. ‘’Dussss,’’ ik rek de s wat uit. ‘’Wat zijn de plannen van vandaag,’’ vraag ik. ‘’UHM, geen idee, ik heb vrij, jij hebt vrij. Bedenk maar wat!’’ Grinnikend loopt ze naar de woonkamer. Ik laat mijn armen langs mijn lichaam vallen en een diepe zucht verlaat mijn mond. Ik voel plots mijn telefoon trillen in mijn zak. Op het schermpje zie ik dat er een berichtje is van Liam. Ik ontgrendel mijn telefoon en kijk wat erin staat.

Liam Payne zegt: Zaynoo Harry heeft gefaald! Laten we helpen.
Ik zeg: Whutt why? What’s happend??
Liam Payne zegt: Hij heeft Laura gebroken soort van! Sukkel…..
Ik zeg: WTF?! Wat deed hij dan, w8 hoe weet je dat? Waar is Laura?
Liam Payne zegt: Die kwam gister huilend bij Rachel en mij, Zij vind hem ook leuk!
Ik zeg: Oeh wat dacht je van een koppel poging. Rachels ouders zijn toch thuis, hoe kan ze dan bij jou zijn?
Liam Payne: Long story vertel ik je nog wel. Vraag de rest van de boys en girls ook ff.
Ik zeg: johww

Je hebt Niall horan toegevoegt. Je hebt Louis tomlinson toegevoegt. Je hebt My Love <3 toegevoegt. Je hebt Quinn Valentine toegevoegt. Je hebt Tamara Horan toegevoegt. Je hebt Rachel Jackson toegevoegt.

Niall horan zegt: Wat is dit??
Ik zeg: Shut up en luister!
My Love zegt: Zayn kom naar de woonkamer en blijf daar niet zo zielig staan! Haha
Ik zeg: Ja mam kom eraan!
Tamara Horan zeg: oeh Ivana Girl power is bezig!
My Love: whahahaha
Liam Payne zeg: Mensen dit is belangrijk luister nou maar!


Samen met Liam leggen we heel het plan uit.

Tamara Horan zegt: ik doe mee!


De rest doet ook mee, we vertellen niks aan Harry en Laura. We verdelen de taakverdeling en het gaat allemaal vanmiddag beginnen. Als we eindelijk klaar zijn beginnen Tamara en Louis te spammen. Zuchtend gooi ik hun uit de groep en leg mijn telefoon aan de kant. ‘’Eindelijk klaar schat,’’ grinnikt Ivana. Ik rol lachend met mijn ogen ‘’Jij deed anders ook mee hoor!’’ Lachend legt Ivana haar hoofd op mijn schouder. ‘’Wat ben ik blij dat ik die twee niet ben en dat ik jou heb natuurlijk,’’ zucht ze. Een warm gevoel vult mijn lichaam en een glimlach krult mijn gezicht. Ik geef haar een kusje op haar kruin, ‘’Ik hou van je,’’ zucht ik. Ivana geeft me een kus op mijn wang ‘’Ik ook van jou!’’ *Pfhoephiee* Langzaam word ik rood. Ivana zucht diep ‘’Zayn?’’ ‘’Ja,’’ zeg ik heel onzeker. ‘’Liet jij nou net een scheet,’’ vraagt ze met een strenge stem. Ik begin zachtjes te grinniken en word steeds roder. Ivana kijkt op ‘’Zayn?’’ Ik knik onschuldig. Ivana springt op ‘’ZAYN! GATVERDAMME!’’ Ik begin kei hard te lachen. Boos slaat Ivana me met een kussen. ‘’Oeh ik ruik wat,’’ grinnik ik. ‘’GATVER ZAYN,’’ roept Ivana en ze rent naar de keuken. Lachend slof ik haar achterna. In de keuken pak ik haar met twee armen vast ‘’Ahw sorry Ivaantje ik zal mijn kont straffen voor de lucht,’’ grinnik ik. Opeens slaat Ivana tegen mijn kont ‘’Stoute kont!’’ Ik kijk haar vragend aan, Ivana begint zachtjes te lachen en ook ik begin te grinniken. Uit eindelijk liggen allebei op de grond te rollen van het lachen. Na 10 minuten word het minder en rol ik me op mijn rug, Ivana grinnikt nog steeds. Lachend trek ik haar na me toe en druk een kus op haar voorhoofd. Ze kruipt tegen me aan en legt haar hoofd op mijn borstkas. Zuchtend sla ik mijn armen om haar heen. Als ik een blik op de klok werp spring ik overeind. ‘’SHIT het is half 3,’’ roep ik. Snel help ik Ivana overeind en we rennen naar de kapstokken. ‘’Let’s go,’’ roepen ik terwijl we onze jassen pakken en naar de deur rennen.

Quinn POV:
Nadat ik alle berichten gelezen had in de groep, bel ik vlug naar Rachel. Na een paar keer overgegaan te zijn neemt ze eindelijk op:

‘’Met Rachel.’’ ‘’Rachel heey!’’ ‘’Heey girl alles goed lang niet gesproken!’’ Ik zucht even kort na denkend hoe lang geleden, aangezien ze mee is geweest op tour zeker een maand! En in die maand is er erg veel gebeurt te veel eigenlijk en het ergste is ik kan en mag er niks over zeggen. ‘’Ja zeker lang geleden.’’ ‘’Ja ik hoopte al dat je er bij terug komst was, bij Tamara.’’ Ik slik even. ‘’Uhm ja er kwam iets tussen,’’ zeg ik vlug. ‘’Gewoon iets?’’ ‘’’Ja ik kon gewoon niet, maar over vanmiddag Laura en Harry?’’ Ik begin snel met een ander onderwerp voordat ze doorvraagt. ‘’Ja wat is daarmee,’’ vraagt ze. ‘’Ik kan niet!’’ Het blijft even stil, ik hoor Rachel even zuchten ‘’Quinn,’’ begint ze. ‘’Wat is er waarom kun je nu weer niet?’’ Ik slik en voel een brok in mijn keel, ik moet snel iets verzinnen. ‘’Kan ik niet zeggen, het spijt me echt,’’een kleine snik ontsnapt mijn mond, snel slik in mijn tranen door en hoop dat ze niks gehoord heeft. ‘’Oke dan, maar vanavond kom je naar me toe.’’ Tot mijn grote opluchting vraagt ze niks. ‘’Dankje Rachel! Ik moet hangen! Love you! Succes!’’ Nog voordat ze iets terug kan zeggen hang ik op.


‘’Quinn kom je?’’ Jack staat in de deur opening. Ik draai me om en knik kort. Vandaag gingen ze kijken of ik terug kan. Of het weer veilig is. Zuchtend loop ik met lood in mijn schoenen achter Jack aan naar het kleine kantoortje, waar ze vast en zeker al aan het wachten waren. ‘’Het komt goed Quinn,’’ bemoedigt Jack me toe. Ik geef hem een kleine glimlach als bedankje. In mijn achterhoofd blijven de vragen spoken. ''Je kunt hier naar binnen.'' Jack wijst naar de deur van het kleine kantoortje. We waren er sneller als verwacht. Ik werp een blik op Jack, hij geeft me een kleine knik, twijfelend open de deur. Daar zit hij, hij draait zich om en ik open mijn mond: ‘’Hoi papa!’’

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Hope you like it! Na hoofdstuk 8 maak ik denk ik iets van een Q&A zodat je vragen over het verhaal kan stellen! Ik zal ze allemaal beantwoorden.

Reactie=melding


Reacties:

1 2

1Dlovez
1Dlovez zei op 4 jan 2014 - 21:36:
WAAROM BEN IK ZO NERVEUS OVER IETS WAT ER MET MIJ GEBEURD?


YourMoment zei op 3 jan 2014 - 15:07:
wahaha Zayn.
Leuke hoofdstuk!

Melding!!


justmissF24
justmissF24 zei op 2 jan 2014 - 22:20:
Wauw dat faalt!! Ga het gelijk veranderen! Dankje voor het melden!


Dominique zei op 2 jan 2014 - 21:24:
Leuk gedaaan! Heel leuk.

Just one little thing it's Liam Payne, with an E at the end. Omygosh, sorry.


1Dzayn
1Dzayn zei op 2 jan 2014 - 18:47:
Oh ivi vind ik een leuke bijnaam haha
En ik kan zaynie en mij dat al helemaal zien doen haha.

But poor quinnie :C
-x-