Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Schrijfwedstrijd » Zonder adres

Schrijfwedstrijd

3 jan 2014 - 15:00

315

3

269



Zonder adres

Bodine Ik houd deze simpel, omdat het de inschrijfopdracht is. Also: schrijf een brief. Het maakt niet uit aan wie, waarom, wanneer, etc. Het hoeft dus niet per se een fanfictie te zijn, maar het mag wel. Als het maar een brief is.

Lieve Nate,

Ik schrijf je een brief ook al weet ik niet naar welk adres ik die moet verzenden. Ik weet zelfs niet of je nog leeft. Je zal deze brief waarschijnlijk ook nooit lezen.

Je bent nu bijna een maand geleden weggegaan. Bijna al jouw spullen staan nog in je kamer, je hebt amper iets meegenomen. Je gsm lag nog op de keukentafel en je sleutels hingen aan het haakje bij de voordeur. Het leek alsof je thuis was. Maar toen ik thuis kwam van school kon ik je niet vinden. Je was niet in de tuin of in de kelder en ook niet op je kamer. Ik heb naar je vrienden gebeld en niemand wist waar je was… zeiden ze.

De politie zei dat je wel zou opduiken, dat het waarschijnlijk een dronken bui was en dat je na een paar dagen wel thuis zou komen. Maar je kwam nooit thuis. Na een week begonnen ze het ernstig te nemen. We zijn urenlang ondervraagd, al jouw vrienden zijn ondervraagd en ze zijn bij de buren langs geweest. De politie heeft zelfs het kanaal doorzocht omdat ze dachten dat je gestorven bent. Gisteren hebben ze een opsporingsbericht uitgezonden maar er zijn niet veel positieve reacties.

Mam is nog meer beginnen drinken, ze zegt dat het mijn schuld is. Ze zegt dat ik teveel geklaagd heb over je veel te luide muziek, dat ik het eten niet goed klaargemaakt heb, dat ik een rotkind ben, dat ze liever had dat ik weg was gegaan.

Ik geloof niet dat je dood bent. Ik denk dat je gewoon bent weggegaan. Ik kan niet meer boos naar je kamer komen om te zeggen dat je muziek wat zachter moet of om te komen klagen over mam. Ik kan niet meer huilend in je armen in slaap vallen. Je bent gewoon weg.

Kom alsjeblieft terug lieve broer, of kom me halen.

Ik mis je.

Liefs,
Je kleine zusje


Reacties:


Rukia
Rukia zei op 4 jan 2014 - 0:05:
WOOW....Dit is gewoon te goed voor woorden
ma elke keer als ik een inzending van iemand anders lees word ik nerveuzer en nerveuzer, echt sterke competitie


realMe
realMe zei op 3 jan 2014 - 18:22:
De emotie is heel mooi, alleen één ding leest raar.
' ma is nog meer beginnen drinken'. Misschien kun je voortaan schrijven, je bedoelt sit waarschijnlijk ook, 'ma is nog meer gaan drinken (dan eerst)' of ' ma is weer begonnen met drinken'
Nu niet denken dat ik het niet goed vind. Ik vind het heel mooi en goed bedacht.


narcissa
narcissa zei op 3 jan 2014 - 14:16:
Dit is zo waanzinnig goed geschreven. Hoe jij de emotie van het zusje overbrengt dat is gewoon zo gaaf.
Super brief