Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik. » 019 – Don’t wanna be without you.

Nobody is perfect, until you fall in love with them - Zayn Malik.

17 feb 2014 - 17:16

634

7

522



019 – Don’t wanna be without you.

Image and video hosting by TinyPic

Angel Leah James.

Als ik de volgende dag op weg ben naar mijn werk zie ik mezelf op de cover van de bladen staan. ‘Schoondochter nu al met kleinkind naar Opa en Oma Malik’ Ik sluit mijn ogen, zucht diep en loop dan verder alsof ik niets gezien heb. Ik pak mijn telefoon en begin een nieuw bericht naar Zayn. ‘Cutie.. Je ouders hebben mij en Nathan gisteren uitgenodigd om wat te komen drinken, Naat en ik staan nu al op de voorpagina van de bladen en we missen je. Hoe ziet het leven bij jou eruit? xx’ Niet veel later hoor ik het piepende geluidje als teken dat ik een berichtje binnen krijg. ‘Niall heeft me uitgenodigd om samen wat te gaan drinken (in zijn hotelkamer), we staan op de voorpagina van de bladen en ik mis jullie.. Ontzettend.. Geef Nathan een kus van me, deze zijn voor jou: xx’ Ik moet lachen. Een seconde later komt er een foto binnen. Zayn en Niall met een duckface. Nog een piepje. ‘Ook van Niall!’ ‘Haha! Kusje terug aan Niall. Jij krijgt m als we langs komen. De tijd gaat zo sloom zonder jou. Nog 42 dagen, dan ben ik bij je xxx’ ‘Hmm.. can’t wait.. 42 dagen beauty, die zijn zo om. Dat is anderhalve maand.’

‘Mama.. Ik mis Sain..’ Nathan trekt een pruillipje. ‘Mama mist Zayn ook.. Zullen we naar Zayn kijken op de computer?’ Nathan knikt. ‘Daarna ga je slapen, goed?’ Nog een knikje. Ik start mijn laptop op en neem Nathan bij me op de bank. Op youtube zoek ik een interview van de mannen op. Als we om hun gekke gedrag hebben gelachen en het filmpje is afgelopen, breng ik Nathan naar bed. ‘Kusje, dan zet ik een liedje op wat Zayn voor jou heeft gezongen..’ Nathan geeft me een kus. ‘Slaap lekker vriendje.’ Ik geef Nathan een knipoog. ‘Laap lekker mama’ Ik stop de CD die Zayn me heeft gegeven in de radio. ‘Er staat een liedje op, voor Nathan.. dan zing ik hem toch nog elke dag in slaap’ zei Zayn erbij.

Een paar dagen later belt Tricia. ‘Angel.. we hebben de uitslag van de test binnen. Sorry, je had gelijk. Nathan is het kind van Zayn..’ Ik zucht opgelucht, hoewel ik er niet aan twijfelde dat Zayn de vader zou zijn. ‘Yasser en ik schamen ons diep voor hoe we ons gedragen hebben.. Kunnen we dat hele gedoe om die test vergeten, en normaal met elkaar omgaan?’ Ik knik, bedenk me dat ze dat niet kan zien en begin te praten. ‘Het is oké, ik zou in jullie situatie ook bang zijn dat anderen Zayn zouden gebruiken om zijn bekendheid of geld. Ik denk dat Nathan het heerlijk vindt om een band met zijn opa en oma op te kunnen bouwen. En natuurlijk met zijn tantes.’ Tricia lacht. ‘Waliyha is overal al trots aan het vertellen over haar kleine neefje. Ik denk dat iedereen blij is als we jullie in onze armen sluiten.’

‘Hee you, hoe was het in de winkel vandaag?’ Danielle laat me binnen. ‘Goed, ik heb een telefoongesprek gehad met Tricia.. en mijn dag kan niet meer stuk. Hoe was het met Nathan?’ Danielle knikt naar de bank. ‘Ik denk dat hij koorts heeft.. Hij ligt de hele dag al op de bank te lummelen..’ vertederd kijk ik naar mijn zoontje die ligt te slapen. ‘Oké Daan.. ik heb wat bedacht..’ Danielle kijkt me vragend aan. ‘Kunnen wij – Eleanor, jij, Nathan en ik – onze tickets niet naar een dag eerder zetten?’ ‘Hè? Hoezo?’ ‘We gaan naar het concert in New York en verassen onze mannen..’ ‘Ja, ik denk dat ik wel kan.. Wacht, dan bel ik Eleanor even.’ Even later zitten we met z’n drieën rond de tafel, te regelen dat onze vliegtickets een dag verzet worden.


Reacties:

1 2

xDeadAngel
xDeadAngel zei op 5 jan 2014 - 18:23:
super leuk!! melding x


iamwhoiam
iamwhoiam zei op 4 jan 2014 - 17:36:
meldingg!!! pleaseeee


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 4 jan 2014 - 16:22:
Leuk!!
Echt lief van het slaapliedje!
MELDING!!


LoisLove1D
LoisLove1D zei op 4 jan 2014 - 13:23:
I like it!! Xx


1Dtjetanya zei op 4 jan 2014 - 1:11:
Geweldig!!!!!!