Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Sherlock BBC » 'goodbye' PAUZE » 2: Is dit liefde?

'goodbye' PAUZE

5 jan 2014 - 12:13

416

8

324



2: Is dit liefde?

Image and video hosting by TinyPic

Ik heb de trailer online gezet, je vind hem tussen de hoofdstukken. Neem aub even de moeite om te kijken!

Molly
'Hey lief.' Zodra Molly de woonkamer binnenliep, zat haar verloofde Adam al op haar te wachten. 'Hi,' antwoordde Molly, terwijl ze haar jas aan de kapstok hing. 'Waar was je, babe?' vroeg Adam. 'Eh... Ik hielp Sh- Sherlock-' Molly kon Sherlock's naam bijna niet over haar lippen krijgen zonder dat het iets met haar deed. 'Ik hielp Sherlock nog even met een onderzoek.' Adam knikte en gebaarde naar zijn verloofde dat zij naast hem op de bank moest komen zitten. Molly nam plaats naast Adam en luisterde minuten lang naar zijn plannen voor de bruiloft, die over ongeveer een maand al zou plaatsvinden. Maar al snel droomde Molly weg, denkend aan Sherlock. Aan alles wat ze samen hadden meegemaakt. En nu ging ze trouwen. Een golf van twijfels ontstond. 'Hé, wat is er?' vroeg Adam, terwijl hij Molly bezorgd aankeek. 'Oh, eh... niks. Goeie plannen, ik ben helemaal voor.' Een klein, nep glimlachje verscheen op haar mond.


Sherlock
Slim, weer eens de huissleutel vergeten. Sherlock drukte op de deurbel. Hij wachtte even, en dacht aan Molly. 'Is dit nou verliefdheid?' dacht de man. Hij had nog nooit echt last gehad van zijn emoties. Nooit was hij een gevoelig iemand geweest, hij was altijd zo iemand die zich nooit met dit soort dingen bezighield. Maar nu twijfelde hij.
De voordeur van het huis ging open en Mrs. Hudson stond voor Sherlock's neus. 'Hallo!' Hij gaf de oude dame een kus op haar wang, en liep naar binnen. 'Kopje thee, Sherlock?' vroeg Mrs. Hudson, maar hij weigerde. 'Nee bedankt, ik ga naar bed. Welterusten.' Sherlock liep de trap op, naar de verdieping van hem en John. Hij opende de deur en zag een lege woonkamer. Waar is John? Plotseling hoorde de man een luide kreun uit John's slaapkamer komen. Hij liep ernaartoe en wierp een blik de kamer in. Daar lag John, samen met een onbekende vrouw, in bed. Snel sloot Sherlock de deur en hij dacht na. Dat was liefde, toch?
Toch? 'Waarom heb ik me eigenlijk nog nooit met zulke dingen als liefde bezig gehouden? Ik ben tenslotte al beland in mijn 25e levensjaar beland,' dacht hij. Sherlock kleedde zich om en ging in zijn eigen bed liggen. Hij verstopte zich in de warme, zachte dekens. Stiekem bidde hij.
Stop de drama. Please.



Song: God Damn You're Beautiful - Chester See


Wat vonden jullie van de trailer??


Reacties:

1 2

TheDarkNerd
TheDarkNerd zei op 10 maart 2014 - 18:17:
HET IS ZO MOOOOOOI ik word emotioneel


Rukia
Rukia zei op 12 jan 2014 - 20:42:
nice, die laatste zin is dan weer compleet Holmes, benieuwd wie die meid in Watson zijn bed is


Andrea
Andrea zei op 5 jan 2014 - 21:32:
Goed geschreven!
Geef mij maar een melding


Malikaa
Malikaa zei op 5 jan 2014 - 18:03:
Ik vind Sherlock. Holmes echt geweldig, de films ook ^-^
Die trailer was zo zielig, ik moest bijna huilen omg /-\
Melding voor mij ^^
Xxx


Rebella
Rebella zei op 5 jan 2014 - 15:50:
Wow, mooi!
Sterk stukje van Sherlock!
Echt heerlijk. Snel verder!
xx