Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » What happens in bed, stays in bed. - Harry Styles » Hoofdstuk 11.

What happens in bed, stays in bed. - Harry Styles

5 jan 2014 - 22:01

601

5

225



Hoofdstuk 11.

Gelukkig nieuwjaar allemaal! :)

Het aantal reacties dat binnen de eerste paar uur binnenkwam was ongelooflijk hoog. De meeste fans waren blij voor ons, maar een groot aantal ook niet. Jaloers, als je het mij vraagt.
Onze zwangerschap was binnen een kwartier trending topic op twitter en mijn mailbox was overspoeld met mailtjes dat ik op twitter ergens genoemd was, dus ik besloot om een kijkje te nemen op ons topic.
De eerste reacties die ik las waren positief. Het waren berichtjes als: ‘’Eerste 1D baby onderweg! Gefeliciteerd Harry en Sofia! #babyStyles’’ of ‘’Blij voor Harry en Sofia, Harry wordt vast een goede vader! #1DBaby #BabyStyles #DaddyHarry’’. Tranen van geluk liepen over mijn wangen.
Maar daarna zag ik ook de reacties die niet zo positief waren. Zelfs zo negatief dat ik er buikpijn van kreeg. ‘’Sofia is Harry niet waard, hij moet haar dumpen!’’ of ‘’Ik hoop dat de baby bij Harry terecht komt en hij Sofia achterlaat. Hij past veel beter bij mij!’’. Tranen van geluk veranderden spontaan in tranen van verdriet, angst, paniek. Net op het moment dat Harry aan kwam lopen kreeg ik een paniekaanval. Niall en Zayn liepen achter hem. Ik probeerde mijn ademhaling onder controle te krijgen, maar dat lukte niet. Harry sloot meteen mijn laptop en duwde deze van me af. Hij zei wat tegen zijn vrienden, maar ik kon het op dat moment niet verstaan. Na een halve minuut begreep ik dat hij waarschijnlijk om een plastic zakje had gevraagd, want deze werd gebracht. Harry opende het zakje en hield deze zo over mijn mond en neus dat ik er in kon ademen.
‘Adem in, 1, 2, 3, 4…9, 10 en adem uit, 1, 2, 3…9, 10..’ zei hij en herhaalde dit een aantal keer terwijl ik ondertussen zijn andere hand stevig vastpakte.
Na een paar minuten kalmeerde mijn ademhaling en kon Harry overgaan tot het sussen van mijn huilbui.
‘Vertel me alsjeblieft dat je nooit meer gaat zoeken naar meningen of reacties over ons! Been there, done that!’ zei hij, en ik knikte direct.
‘Reacties zijn vaak leuk, maar er zitten regelmatig hele negatieve tussen. Het spijt mev oor je dat je dat moest zien!’ zei Niall, en Zayn stemde in.

Toen ik na een half uur weer een beetje opgeknapt was, trok ik mijn laptop weer naar me toe.
‘Filmpje kijken?’ vroeg Harry.
‘Zeg maar welke!’ zei ik met een glimlach en drukte een kusje op zijn wang.
Harry koos een film uit en ik kroop dicht tegen hem aan.
‘Ik hou van je.’ Fluisterde ik, terwijl ik mijn vingers verstrengelde met die van hem.
Ik legde mijn hoofd op zijn schouder.
‘Ik ook van jou!’ zei hij en drukte een kusje op mijn haar.

Na de film was het alweer tijd voor de jongens om zich om te kleden en te eten. Ik besloot dat ik het weer eens tijd vond om Harry te zien optreden en vertelde hem dat ik mee zou gaan. Gelukkig vond hij dit geen probleem dus ik kleedde me direct om.

Die avond genoot ik van hun optreden. Harry kwam tussendoor stiekem snelle kusjes brengen terwijl ik steeds dichter richting het podium kwam staan. Op een gegeven moment kon ik het publiek zien. Een aantal spandoeken waren zichtbaar, de meeste met een standaard opschrift. Maar 1 sprong eruit. Het was de grootste, met gekleurde speentjes en flesjes. ‘’Congrats Harry!’’ stond er groot op in het babyblauw. Eronder stond ‘’And you too Sofia!’’ in het baby roze. Tranen van geluk sprongen direct in mijn ogen, net op het moment dat Harry weer een kusje kwam stelen.
‘Gaat het?’ vroeg hij, terwijl hij me bij mijn ellebogen pakte, ‘wat is er?’
‘Dat spandoek!’ zei ik, en wees ernaar.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 10 jan 2014 - 21:56:
Cuteee^^


lovelouis
lovelouis zei op 8 jan 2014 - 16:41:
aaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwww


XxAmyxX zei op 8 jan 2014 - 16:31:
Cutie.


Andrea
Andrea zei op 6 jan 2014 - 13:14:
^^


Chayenne
Chayenne zei op 5 jan 2014 - 22:28:
Awhhh lieflijk allemaal ^^